ש לי שאלה...

מהממת 20

New member
ש לי שאלה...

עוד לא יצא לי לראות את הקליפ פס ליום אחד בטלויזיה. משדרים אותו בכלל?? בכל מקרה אם משהו יודע איך אני יכולה לצפות בו דרך המחשב שישלח לי לינק. תודה...

שלום לכולם!

מה קורה אנשים? חזרתי לפורום! שזוף מתמיד.... :) וקראתי את כל מה שהחסרתי ב-5 ימים! כל ההודעות הגבתי לחלק, ומרוב שהייתי מנותק, לא ידעתי אפילו שהדואט יצא לרדיו!!! אז, יפה לכם ככה לשמוע לפני את השיר! אני מאוד סקרן לשמוע ולפי התגובות אני מבין שיש פה עסק עם שיר להיט! ואני גם רואה שהופתעתם (להזכיר לכם לפני כמה שבועות שמעתם על הדואט הזה ולא ממש הייתם אופטימים...), אז אני מחכה לשמוע. ובקשר לקליפ, בזמן המאוד מאוד קרוב, זה יוצא ואני יודע מיוסי שיצא קליפ מדהים, אז שווה שווה לחכות! ויום שבת כנראה שתוכלו לשמוע את ה"מחרוזת חתונה" המדוברת.... פרטים בקרוב מאוד... סופ"ש מדהים...!

יוסי מקום 1 שבועיים ברציפות ../images/Emo152.gif

ברדיו קול רגע!!!!!! בואו נשמור על זה במקום הראשון, כמו שצריך להיות! מזל טוב! :) הנה קישורים להצבעה: קדימה למקום הראשון!!!!!!!!!!!!!!!!!

teila0

New member
שלום שלום אריאלללללל../images/Emo13.gif

שלוש שלום אריאלללל מה נשמע? איך היה באילת???? אני מקווה שנהנת מאוד אני בכל אופן נוסעת יום רביעי הבא לאילת.... בטח נשרפת חחחחחח מה שאני הכי שונאת חחחחחח בקיצור מקווה שנהנת ושמחה שחזרת.......... אגב איזה מלון היית??????

היי תהילה ../images/Emo6.gif

היה ממש כיף, ולא דווקא לא נשרפתי אבל תפסתי צבעעעעעעעעעע
ועשיתי אופנוע ים והיה ליגה, מומלץ( !!!) בכל מקרה תהני לך באילת! אני כנראה עוד שבועיים שוב יורד לשם.

teila0

New member
חחחחח יפה לך...../images/Emo140.gif

אני אולי אולי זה עדיין לא בטוח ואני רצינית אני יהיה באילת חודש כי יש לי באילת משפחה סבתא דודים וכו' אבל אני הולכת יום רביעי למלון הכי כיףףףףףף..... ואגב שמחה בשבילך שנהנת.....ושלא נישרפת חחח אני מקווה מאוד שאני לא ישרף חח כי אני ממש שונאת להישרף.... ואגב אני יכולה לומר לך שהדואט של יוסי הוא פשוט דואט מקסים......

i D a N 16

New member
אריאללללל../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

מה קורה?? איזה כיף לך....אני עוד לא סיימתי את הבגרויות,נשאר בהסטוריה
נקווה לטוב,והעיקר שאתה נהנת

עידן.....

יפה לך, הסטוריה ונגמרה ההסטריה. דווקא אני ממש אהבתי את זה נראה לי קיבלתי 90... אבל מה שטוב זה שיש לכם חופש גדול...(לי אין!)

למעלה