ש ל ו ם, אפשר להצטרף, אני רואה פה

n e w h o p e

New member
שאלה../images/Emo35.gif

מאחר ושני הזאטוטים של פגים לצערי אין לי אופציה להניק עם כמה שזה היה החלום שלי להניק אותם כמו החלום שלי ללדת בזמן זגוז גם הוא. אז אני שואבת, כבר 4 ימים של שאיבות בערך כל 5-6 שעות כי הם לא צריכים יותר מזה כרגע, וגם זה יותר מדי טוענים בפגייה. אתמול בלילה קמתי כולי רטובה, הסדינים אני וגם החולצה של בעלי מסתבר שזה החלב, מה עושים איך סוגרים את הברז בלילה? ועוד שאלה זה נכון שאיך שאני מרגילה את השד כך הוא נותן חלב, או שזו סתא שמועה? תודה על התשובות

ממה מיה

New member
ברוכה הבאה

כל הכבוד לך שאת מתעקשת על חלב אם. זה לא קל לשאוב. אני מבינה שהם עדיין בפגייה, לעוד כמה זמן ?לגבי הנזילות, אני בחודש הראשון ישנתי עם חזייה וזה עזר בנושא. מזה חודש שאני ישנה בל חזייה ואני קמה כל בקר עם חולצה רטובה ומסריחה מחלב. במיוחד בלילות האחרונים כשהתחיל להיפתח פער בין ההנקות.הדבר היחיד שאני יכולה לייעץ לך מעבר ללישון עם חזייה זה לכוון שעון ולשאוב במהלך הלילה.יש כאן מישהי בשם סיון של בר ועדן, אמא לפגים עם סיפור מדהים. סיפור ההנקה של בר ועדן

ממה מיה

New member
עכשיו קראתי את הסיפור המרגש

בפורום תאומים ושלישיות. מקווה שאת כבר מרגישה טוב, מלחיץ מאד מה שעברת מחזיקה אצבעות לקטנטנים.

היי

אני סיון, אמא לבר ועדן גם הבנות שלי נולדו בשבוע 26 ועדיין הצלחנו להגיע להנקה ואפילו בלעדית. ויש עוד סיפורי הנקת פגים קטנטנים כך שהדבר בהחלט אפשרי אם רוצים אי אפשר להגיד שזה קל אך לדעתי זה שווה בהחלט, יש כ"כ הרבה יתרונות לחלב אם במיוחד לפגים קטנים, כמו מערכת החיסון, שיפור במערכת הנשימה ועוד.. עצתי לך במידה ואת רוצה להגיע להנקה היא: לשאוב לשאוב לשאוב.. לפחות 6-8 פעמים ביום, גם אם זה יותר מידי בשבילם, מה שנשאר (למשל שאיבת הבוקר הגדולה) אפשר לשמור במקפיא בקופסאות סטריליות לעד 6 חודשים. דבר נוסף הוא לנסות לנוח הרבה בעיקר שנת לילה מלאה (לא לקום לשאוב) בכל מקרה שיהיה בהצלחה ושיהיו בריאים וגם את כמובן (קראתי את סיפורך המדהים בהורים לפגים) ובמידה ותרצי תמיכה מעבר לפורום את מוזמנת לשלוח לי מסר עם הטלפון שלך ואשמח לעזור. סיון

shira311

New member
ברוכה הבאה !

וכל הכבוד על השאיבות זה בהחלט לא קל. אכן השד נותן לפי ביקוש. בהתחלה יש הרבה "נזילות" גם אני הייתי מתעוררת עם חולצות רטובות, מלבד לישון עם חזיית ספורט שלא לוחצת (רק מחזיקה את הפדים) אין מה עשות. אחרי מספר שבועות העניין מתייצב פחות או יותר והדליפות מתמעטות. שיהיו רק בריאים ויגדלו מהר.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ולגבי השאיבות

נראה לי שקיבלת עצה לא טובה בפגיה. חלב אם חשוב מאד מאד לפגים. יכול להיות שהם לא אוכלים עדיין אבל מתישהו הם יתחילו לאכול וחשוב שהם יקבלו את החלב שלך. ברור לי שגם לך זה חשוב ולכן את פה. כדי לשמור על אספקת חלב לתינוק שלא יונק בינתיים, צריך לשאוב 8 פעמים ביום - כלומר - כל שלוש שעות. זה נשמע גם הרבה וגם מתיש וזה אכן ככה אבל זו הדרך לייצר מספיק חלב כדי שיהיה לך לשניים. לא סוגרים את הברז בלילה - שאיבות ליליות חשובות מאד ליצור החלב כי אחד ההורמונים החשובים בהנקה, הפרולקטין, נוצר בלילה. שאיבות בלילה חיוניות ליצירת תפוקת חלב בחודשים הראשונים. ממה מיה קישרה לך את הסיפור של סיון של בר ועדן. ממליצה בחום לצור קשר איתה ולשמוע ממקור ראשון על הנקת פגים כל כך קטנים בהצלחה. המון הצלחה לך. אנחנו פה כדי לענות על כל שאלה. מוזמנת להעזר. מקווה שהקטנטנים יצאו מהר מהפגיה בריאים ושלמים.

איג3

New member
כל הכבוד לך!

ברוכה הבאה, קראתי את סיפור הלידה, ממש סרט! תחזיקי מעמד. כל הכבוד על השאיבות דבר לא פשוט בטח אחרי ניתוח, בטח אחרי לידה ראשונה. כדאי לך להקפיא את החלב הנותר ולא לזרוק אותו, חבל עליו!

ברוכה הבאה!

קראתי את הסיפור... וואו! סיפור לא קל עברת שם. גם אני עשיתי קצת צרות, זוכרת גם כן את ההתעוררות בהתאוששות כחוויה לא נעימה. אחרי ספירת מלאי גיליתי גם אני כמה צינורות מיותרים שלא זכרתי שהשארתי שם קודם.. אבל הכל עבר ושמחה לשמוע שגם את עברת את זה. שהתקופה הזו תעבור קל, עליכם ועל הקנטנטים!

למעלה