ש-ל-ו-ם ח-ז-ר-ת-י

סיונול

New member
ש-ל-ו-ם ח-ז-ר-ת-י../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

יס... אחרי 8 ימים ביער חזרתי... כן כן.. מחנה קיץ של הצופים והיה ממש כייף... למרות שנמאס לי לקום ולראות עצים על הבוקר, אבל חפיף וגם התגעגעתי אליכם!!! העיקר שחזרתי בריאה..( בערך..) לאב יו

בובהההההההההה ../images/Emo9.gif

אני אוהבת אותךךךךךךךך התגעגעתי
לא ידענו לאן נעלמת
מזל שחזרתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!! בקיצור סתומה שהתייבשת!!!! תשתי תשתי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מאוסססססססססססס סטופ

בובה !!!

ציפור לחשה לי שאת שוקלת לפרוש מהצופים... האם זה נכון ואני יוכל לדבר איתך במסדרון בצפר ????

סיונול

New member
מי הציפור בידיוק???

ותשתקי, את דיברת איתי גם השנה. ואפילו ישבת עם חבורה של צופים אממ... ביום האחרון של בצפר, או בפורים לא זוכרת מתי זה היה... אז ששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ולא לקחתי תפקיד בצופים שנה הבאה, אז אני יהיה שם רק מתי שאני רוצה, בלי שום התחייבות.. זה חצי פרישה

חצי פרישה ?! חחחחחחחחחח !!

מה את מתחילה לצאת לפנסיה ?!!? כבוד רב לך... נו ! את חמודה מידי בשביל שאני לא ידבר איתך ! למרות שאת צופיפניקית... החבר המושלם שלי הוא הציפור...

סיונול

New member
חחחח נו כן... אי אפשר לפרוש לגמריי

ואני יודעת שאני חמודה..:) אווווווווווו ממתי את והחבר המושלם שלך מדברים עליי?...

למה אי אפשר לפרוש לגמריי ?!

היום את ממש צנועה... מידי פעם אנחנו מדברים עלייך... בעיקר שהוא בא אליי ואנחנו לא באים לבקר אותך...

סיונול

New member
זה כי אתם זונות!!! באמת אף פעם לא

באתם לבקר אותי... כלבים...!:( חחחחחח אני צנועה תמיד..:) ואי אפשר לפרוש לגמריי כי צופים משתלטים על החיים.. זה תהליכי..

Drorrrrrr

New member
ברוכה השבה!!! ../images/Emo13.gif

ומיכל: שמעתי שאת רוצה ממני ילדים
ברוכה השבה גם לך

Drorrrrrr

New member
חחחחחחחחחחח אהבתי ת'חתימה ../images/Emo6.gif

ענקקקקקקקקקקק

למעלה