ש-ל-ו-ם לכ-ו-ל-ן!!!

Black Cat15

New member
ש-ל-ו-ם לכ-ו-ל-ן!!! ../images/Emo23.gif

מה המצב?!
אצלי הכל מצויין... ניסיתי קודם להכנס לפורום ולא התחשק לו להכנס!! גררררר...
והאמת שאני ממש מטומטמת שאני מחוברת לאינטרנט כשמחר יש לי מבחן במתמטיקה ואני לא יודעת בו כ-ל-ו-ם!!!
בכל מקרה... מה חדש אצלי?! - קיבלתי 100 בפסקל!!!!!!!!!!!!!!!
תודה תודה תודה אני גאה בעצמי!!!
- הייתי אתמול בהצגה בערב בבית החייל "החברות הכי טובות" - הצגה פ33ות לגבות!!!! ממש הצגה מעולה לדעתי!!!
מומלץ!!! - אמממממממ... זהו... נראה לי (???) אה!! כמעט שכחתי!!! לכל צופות בטי...
ה-י-ו-ם ה-י-א תעבור את השלב הראשון בתהליך להפוך יפה!!!! אז אל תשכחו לצפות ב21:05...
טוב אני הולכת ללמוד למתמטיקה (בסוף התבטל לי המבחן היום בלשון.. המורה ההומו פשוט שכח את המבחנים בבית... חחח... אידיוט...
) אז... צ´או לבינתיים
אורנית

Bladayada

New member
היי לך...

(לא אישרת אותי עדיין!!!) לי היה היום מבחן במתמטיקה שלא ידעתי כלום...וגם אני אתמול הייתי באינטרנט במקום ללמוד...חחח אה... והגשתי אותו לעומת רוב הכיתה... ועשיתי 3 מתוך 4... אבל 2 בכלל לא נכונים פחחח Ho well.... הוא יגיד לי מה הציון ואז אני אדע אם לעשות חוזר (סביר להניח שכן) מראש לא ציפיתי לטוב כי ידעתי עליו מאוחר מידי (סיפור ארוך) ועל מה אתם לומדים בפסקל? קיבלתי 97 בבוחן מעצבן והיום בדיוק הגשנו פרוייקט... לומדת חשבון כזאת ממש יפה עם צלילים וצבעים והרבה בלאגן קיבלתי 100
וראיתי את ההצגה שדיברת עליה- הצגה מ-ע-ו-ל-ה! באמת מומלץ בחום שנים שלא דיברנו, בלאדי

Black Cat15

New member
בלדיייי!! טוסי לפה!! ../images/Emo6.gif

אוקיי האייסיקיו שלי קצת (הרבה) מחורפן... אז תשלחי כמה בקשות - עד שאני אאשר..
(פשוט לפעמים הוא מחליט לא להראות לי אותן.. או שאני מאשרת וזה לא מתקבל משום מה...) אני מקווה שלמדתי מספיק טוב... כי במבחן הקודם נכשלתי... אבל אני אעשה מבחן חוזר... מה שכן אני מפחדת מהיום הורים
שיש ביום ה´... הולכים להרוג אותי!! אנחנו לומדים עכשיו אלגוריתמים ובעקרון האחרון שלמדנו זה בלוק פקודות ופקודת CHAR (נראה לי...) ההצגה הייתה אדירה!! ממש ממש ממש טובה!! היו קטעים שנשפכתי מצחוק...
והשחקניות מעולות!!!! שנים שלא דיברנו - נכון, אז יאאלה!! לחדש ת´קשר!!
דברי איתי באייסיקיוקי!!
אורנית.

Bladayada

New member
שלחתי שלחתי ומי לא אישרה?

קיבלתי ממך הודעה אתמול והגבתי ולא קיבלתי תשובה חזרה! ושלחתי מלא בקשות אישור מה הולך פה?

Black Cat15

New member
אני משתגעת!! ../images/Emo4.gif

איזה אייסיקיו ד--------פ---------ו--------ק!!!!!!!! אני שונאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אותו!!!!! באמת שאין לי מושג מה קורה לו אני מחזירה לכל הבקשות שלך אישור!! כל הזמן!! את לא מקבלת אותן??? וגם הודעות אני תמיד שולחת תגובה...
אייסיקיו מפגר!!

Bladayada

New member
תנסי

למחוק אותי ולהוסיף מחדש! ומיטל ועדי וכל שאר המשתתפות פה בפורום אני מצטערת על השרשור האישי פשוט כמו שהבנתן אנחנו לא מצליחות לתקשר אורניתו´ש... נמשיך את השיחה באי מייל? (תכתבי לי לזה שמופיע פה אם אנחנו לא מצליחות באיי סי טוב?)

../images/Emo13.gif

לי היה אתמול יום כזה טוב...ואם לא היו את כל הפיגועים הוא היה ממש מושלם
...לא נורא... קיבלתי 105 בהיסטוריה!!! ו-96 בערבית!!! שזה המקצוע שאני ה-כ-י שונאת בעולם!!!!הלוואי שהייתה לנו אפשרות בחירה אבל אין...חייבים ערבית! וגם השתחררנו מוקדם, והיה לנו שיעור מחשבים כזה כיפי, כי המורה לא היה שם, הוא "סמך" עלינו שנסתדר...ו...הסתדרנו-כולם גלשו באינטרנט להנאתם!
חוצמזה...באתי הבייתה וה-
ה שלי הייתה כ-ז-א-ת מתוקה!!!! היא גורה, והיא קניבלית...היא כל הזמן נושכת ושורטת ואתם צריכים לראות ת´ידיים שלי!
אז אתמול היא נתנה לי לחבק
אותה ולנשק
אותה...והיא כ-ז-א-ת פוּצייייייייית!!!!!!!!!!!!!!!! וחוץ מזה יש לנו פקס...וכשזה מצלצל לא עונים ומחכים שזה ישלח...אז זה צילצל וזה עיצבן אותה, אז היא עלתה על הפקס ולחצה על כ-ל הכפתורים... זה היה כזה מצחיק!
אז...יאלה בי!
ענת

Black Cat15

New member
יווווווווווו איזה מאמיייייי ../images/Emo108.gif

לי יש 3 חתולות פרסיות בבית ואחת גורה בת חצי שנה - והיא מה זה אוהבת אותי!!! אני חולה עליה... אני מ-ת-ה על גורים!!!!!!!!
יש לך תמונה שלה במקרה??? או ששמת כבר ואני לא זוכרת... (הסניליות בגילי...)
זה בסדר גם אני כולי שרוטה מהחתולות... אבל לא אכפת לי... שישרטו כמה שבא להן... כבר התרגלתי...
היה לנו קטע אתמול שאחרי שהתקלחתי אז הרצפה הייתה רטובה והחתולה השרוטה במוח שלי התחילה להכנס לתוך השלוליות ואז הרטיבה את כל השטיח עם הכפות רגליים החמודות שלה... אז אמא שלי התעצבנה ואמרה לי מעכשיו לסגור את הדלת של המקלחון, אז את יודעת מה החתולה שלי עשתה?
קפצה לתוך הכיור (אחרי שרוחצים ידיים והוא רטוב) והתחילה לקפוץ שם!!! מטורפת!!
אבל אני מתהההההההההההההההההה עליה!!!
לילה טוב!!

את לא יודעת!!!!../images/Emo6.gif

יש לה תחביב חדש להיכס לכיור כ-ל יום שאני מצחצחת שיניים 3 פעמים ביום ואני מורידה אותה,והיא הולכת עם הרגליים שלה על הכביסה שליד הכיור(באמבטיה) ואז היא שוב קופצת, ושוב, ושוב, ושוב...וזה כזה מצחייייייק!!! החתולה שלי לקחנו אותה מהרחוב כשהיא הייתה בת 3 שבועות, ועכשיו היא בת 3 חודשים עוד מעט, ויש לי כלב שהוא אצלי כבר 8 שנים והם כאלה מתוקים ביחד!!!! הוא מסתדר איתה!!! והיום שירד מבול (איך אני אוהבת חורףףף) אז היא כל הזמן רצתה לצאת החוצה, כי היא אוהבת גשם! וכשהיא בגשם, אז היא כזאת פוקית! הגב שלה מתכווץ אחרי כל טיפה שפוגעת בה, והיא נראית מתוסבכת אז אני לא מרשה לה לצאת החוצה כשיש אפילו טיפות הכי קטנות וחלשות...
ענת

Black Cat15

New member
איזה פוקיייייייייייייית ../images/Emo6.gif

איזה חמודההההההההההההההההההההה גם אני רוצה!!!!!!!!!
החתולות שלי הן... המבוגרת בת 7 שנים האמצעית (סנדוויץ´
) בת שנתיים וה"גורה" בת 5 חודשים אוווווווווווווווו איזה מתוקההההההההההההההההה יוצאת לגשםםםםםםםםםם מאמייייייייייייייייייי
איך שאני אוהבת חתולים...
זו החיה הכי מדהימה שיש בעולם!!!!!!!!!

Black Cat15

New member
דרך אגב... ../images/Emo8.gif

איך קוראים לה??? לשלי קוראים (עפ"י סדר הגיל...) שמנת , סקי ונֶייט שמנת - ככה קיבלנו אותה וחוץ מזה היא לבנה ושמנה (ממש גוש!!) סקי - כי זה שם חמווווווווווד נייט - אוהו פה יש סיפור...
היא נולדה ב15 למאי השנה שזה היה הפיינל פור של מכבי וניצחנווווווווווווווווווווווווווווווווווו וקיבלנו את גביע אירופהההההההההההההההה
ובגלל שחשבתי שנייט האפמן יפרוש רציתי להנציח את שמו עליה... אז לכן שמה נייט!!! נכון שאני מקורית?

../images/Emo6.gif

לשלי קוראים נמרררר....(במבטא צרפתי)...וגם לי יש סיפור ארוך.. לאחותי ממזמן יש אובססיה מוזרה לנמרים, היא כרגע גרה בת"א והמצעים שלה נמר, יש לה קופסאות, בגדים, תכשיטים ה-כ-ל נמרר... אז כשמצאנו את החתולה היא אמרה לחבר שלה "יש לנו נמררר בבית"
ואני רציתי לקרוא לה קליאופטרה, אבל היא לא הסכימה ובגלל זה קוראים לה נמרר, אפילו שזה שם של בן!
(שוויון זכויות יו נואו...)...אבל זה אחלה שם!
מאוט ענתוס

Black Cat15

New member
חחחחחח חמודה ../images/Emo108.gif ../images/Emo6.gif

המטורפת הקטנה הזאת אמא שלי קנתה כאלה אגרטלים מעץ עם פרחים מיובשים ושמה אותם בסלון אז כל שנייה נייט וסקי קופצות עליהם ומפילות אותם... אמא שלי מתחרפנת, ואני צוחקת!!
כאלה מ-ת-ו-ק-ו-ת-!
חתולים לשילטון!!!
אורנית.

הייייייי יווו......

את צוחקתתתתתת????? סופסוף עוד אוהדת של מכבי ת"א חשבתי שאני הבת היחידה
איזה קטעים איתך... נכון הפיינל פור היה מדהים? טוב, את הדיונים האלה אני אשאיר לפורום כדורסל
אבל שם גדול והשחקן האהוב עליי הוא כמובן נייט... זה מתבטא בחלומות ובקירות של החדר שלי , אם את מבינה למה אני מתכוונת

למעלה