ש נ ה ט ו ב ה !!!!

ש נ ה ט ו ב ה !!!!

לפורום מספר 1 למרות שאני מבקר כאן הרבה פחות מאשר ניר בהופעות שלי (אפילו באמבטיה) ולמרות שהמחשב שלי מתקלקל בקצב שאוריאן מכינה גרפיקות חדשות ולמרות שהזמן שלי חומק לי בין הידיים ואין לי אפשרות למנות את הדקות והשניות כמו שמורן עושה עד לשיחרור ולמרות שיש כל כך הרבה סיבות שקצת מקשות עלי לכתוב כמו שאני שואף לעשות למרות כל זאת, אני תמיד לוקח אתכם איתי באשר אני, ורציתי לאחל לכולכם כאחד במונח הכי פשוט ולא מקורי - שנה טובה! בכל המישורים, ובכל דרך בה תבחרו ללכת! אני מודה לכם על שנה טובה שבורכתי בה בזכותכם, על תקליט זהב, על מפגשים מרגשים ומילים כה יפות שנכתבות כאן בהתמדה מעוררת הערצה! אני אוהב את כולכם יחד וכל אחד מכם בנפרד! ושוב, מאחל לכל אחד שיהיה לו פורום נאמן ואוהב ותומך ומפרגן כמותכם! תודה גדולה לכולכם!!! וטלי מבקשת להוסיף ברכת שנה טובה אישית ממנה ונשיקה גדולה לכולכם.... גם אני מצפה למפגש הפורום הקרוב! אריאל, נא לזרז את העניין! שנה טובה לכם ולמשפחותיכם מאיתנו! אוהבים הכי הכי ומנשקים: יוסי וטלי אזולאי מאיוש!!! לא האמנתי שנתקלתי שוב בתמונת הפספורט ההזויה הזו מימי התיכון שלי זכית בתואר התמונה המקורית של השנה האמת היא שאותי צילמו לפני כולם, כי המורים לא זכרו כל כך איך אני ניראה :) והנה לכם התשובה לשאלה ששאלתי כאן בפעם האחרונה לגבי סוג התלמיד שהייתי.... מה שכן בשיעורי ספרות 5 יחידות הקפדתי להיות ואפילו להצטיין המורה שלי מאוד אהבה את הדרך שבה הייתי מקריא מחזות :) אגב, יכול להיות נחמד, אם נעשה לנו טקס אנשי השנה שלנו כאן בפורום את הקטגוריות יבחרו מנהל הפורום הנכבד וסגניתו! נשיקות!

1מאיוש

New member
יוסייי יקר!!

גם לך שתיהיה השנה הכי נפלאה! הכי מצליחה! הכי טובה! הכי מתוקה! ועוד כל מה שאפשר לאחל לבן אדם כמוך !!! צילום התמונה ממש בכיף היה!שמור אצלי עכשיו תמיד =) וספרות..ממ..עם הכתיבה שלך של עכשיו והיצירות שאתה עושה לא פלא שהיית מצטיין ובטח גם כך במקצועות נוספים! [המחנך של אם אתה זוכר אותו עדיין קוראים לו משה עבדת ונראה לי שהוא עדיין מלמד במכללה ] נותנת גם לך וגם לטלי היקרה נשיקות ושנה טובה!

ניר86

New member
חחחחחחחח נשמה !

שנה מוצלחת ואני לא יאריך במילים כי כבר אמרתי את זה ,אז בסגנון שאיה כורם אומרת- שנה טובה פשוט ,פשוט שנה טובה !!!!! זהו בערך אוהב ומעריך המון בגלל זה אני בא מתי שיוצא לי להופעות חחח גם באמבטיה !-טלי מקסימה נשיקות!! בכל מקרה שבוע טוב לכולנו . אגב יכול להיות נחמד העניין של אנשי השנה בפורום חחחח,ובאמת צריך להתחיל להריץ את עניין המפגש ! נשיקות לכולם ..ניר

lir2004

New member
יוסי

קרעת אותי!!! חחחחחחחח, כולם פה אוהבים אותך... (חבל שאותי לא אוהבים ככה [או בכלל] [ניר, אין צורך להגיב!]), וגם אנחנו מוסרים לך אחלה שנה שבעולם!!! שתוציא סוף סוף סינגל חדש לרדיו, ושהוא יצליח אפילו יותר מ"פס ליום אחד"... תמסור לטלושק'ה שנה טובה בחזרה, ומי ייתן ונשמע סוף סוף ברדיו: "הזמר המצליח יוסי אזולאי ואישתו טלי אזולאי, מצפים לילד!"... מה עוד?! - שתמשיך להיות בן אדם כזה מקסים, ואמן כזה מוכשר, ותאמין בדרכך, כי אתה עושה את העבודה שלך הכי טוב שאפשר... ואם אפשר... אני רוצה להיות מועמד לטקס "הורס השירים של השנה", כי הפרס הזה מגיע לי... (ושוב - ניר, אין צורך להגיב!)... ומי ייתן וכל משאלותינו, שלך ושלנו, תתגשמנה! אה, אגב... נדב אמר לי למסור לך תודה רבה על הSMS... שנה טובה ומאושרת לכל אנשי הפורום המדהים הזה!

lir2004

New member
אה, אגב...

יש מצב שאתה משחרר לנו את "בוכה בלילות" בצרפתית???

יוסי!!

שתהיה לך ולטלי את השנה הכי מתוקה שיש.. הכי מדהימה שיש תנסה לא להשמיד את המחשב כל כמה ימים חח ד"ש לטלי.. והרעיון של טקס אנשי השנה בפורום דווקא נחמד.. נשיקות לך ולטלי ושתהיה שנה מדהימה לכם ולכל המשפחה (כולל טסי)

חן 16H

New member
יוסי טלי ומשפחת אזולאי היקרים!!!!!!

אני מאחלת לכם שנה טובה שנה של אושר בריאות הצלחה שנה מלאה בהתחלות חדשות שמחות ובשורות טובות לכולם יוסי אתה הנשמה הטובה שעושה טוב גם לאחרים אני מחכה למפגש אני סופרת את הימים לדיסק הבא נשיקות לכולם להורים,לאחים,לטלי (חיבוק גדול לטסי המתוקה) וכמובן הנשיקה הגדולה ביותר לזמר המוכשר ביותר שיודע לרגש אותי ולגרום לי להרגיש את ההרגשה הכי מדהימה שיש
חן

שנה טובה!

אני לא יודעת אם אתם זוכרים אותי.. אני הרבה מאוד זמן לא הייתי פה.. אבל בכל זאת... רציתי לאחל לכל הפורום וליוסי שנה טובה ומאושרת! יוסי, פשוט אין לי מילים... דיי זה לא יעבור לי.. (אני זוכרת שאמרת לי שעוד 3 שנים אני אסתכל לאחור ואגיד איזה מפגרת הייתי... אבל כנראה שזה לא יפסיק..). מחכה למפגש..דרך אגב... אני מעדיפה בירושלים.. אוהבת המון שני

זוכרים את שני ?למה שנזכור אותה

אין מצב. זה לא שהיא בכתה בצורה הסטרית...כל פעם שהיא ראתה את יוסי, מה פתאום? שאנחנו נזכור דבר כזה?? אין מצב...:) או במילים אחרות, איך אפשר לשכוח...:) אז כמה דברים: קודם כל, בתור אחת שמתרגשת לראות את יוסי כל פעם מחדש, ובאמת באמת אוהבת אותו כמו שאני לא מכיר מעריצה אחרת שאוהבת אותו בצורה כזאת, הציפייה מכולם היא שאת תכתבי כאן בפורום, ה כ י ה ר ב ה מ כ ו ל ם !!!!!!!!! איזה מן מעריצה שרופה ואת, ואת לא משתתפת כאן, בפורום של יוסי? רק למפגשים את מגיעה הא? זה לא יפה !! :)

moranush86

New member
יוסי שנה טובה

שנה טובה ומקסימה לך ולמשפחתך, אני שמחה שיצא גם לטל ושחר להיות בבית בראש השנה... יוסי הלוואי והשנה תגיעה הפריצה הגדולה שלך (יש לי הרגשה שזה יקרה...) והמון הצלחה ותמסור לטלי המקסימה שלנו שנה טובה ומוצלחת עם המון אהבה, אולי תוציאו דואט או משהו? אהה ו... אין כבר מה לספור עד לשיחרור זהו מחר טופס טיולים ומחרתיים אני משתחררת. אמאל'ה!!!!!!!!!! אהה וכמובן שבוע טוב לכולנו

יוסיייי!!

יש, כל-כך חיכיתי שתיכנס!!! שנה טובה ומתוקה והשנה הזאת תיהיה עוד קפיצה בקריירה המדהימה שלך!! לטלי שתמשיך להיות כמו שהיא-מתוקה1!! וטסי-אסור לשכוח אותה!! שתמשיך להיות יפיפיה!! אוהבת מאוד מאוד-עדי

יוסי,

"איזה קטע שנכנסת.........טקס אנשי השנה? זה מטיס אותי בבעיטה 40 שנה אחורה......" למרות שכבר כתבתי לכם, אני לא אהרוס את השרשור הלבבי.... ואני מצטרף לברכות !! אוהב, חג שמח!

orianush

New member
קצת באיחור..

שנה טובה לך ולטלי וגם לטסי המתוקה שהשנה הזאת תהיה יותר טובה מהקודמת ושכל הציפיות והחלומות שלנו יתגשמו ונעלה על ההצלחה של השנה הקודמת

יוסי!!

קודם כל אני מאחלת לך שהשנה הזאת תהיה שנה טובה!! (ומתוקה :p) שנמשיך להיות כאן יחד עוד הרבה.. כי עיקר הסיבה שכולנו כאן, זה בגללך... רק בזכותך זכינו להכיר אחד ת'שני...! :) אז שבאמת יהיה רק טוב, והמון הצלחה!!! ושנה טובה גם לטלי המדהימה!! מחכה להיפגש :p

sarit lang

New member
יוווווווווסי ../images/Emo24.gif

שתיהיה לך את השנה הכי מדהימה בעולם !!!!!!!!!!! אוהבים אותך המוווווון

למעלה