ש"ס בחוץ - כמה זה יעלה לנו?

• פותח הנושא poza
  • פורסם בתאריך

poza

New member
ש"ס בחוץ - כמה זה יעלה לנו?

החל מהלילה ש"ס בחוץ. אבל השאלה הגדולה. כמה זה יעלה לנו. איפה זה יכאב לנו? אמר הבוקר חבר הכנסת, יוסף פריצקי והוא צודק. הם עוד יחזרו לקואליציה, בדיוק ברגע בו יזדקקו להם, ואז הם יכניסו לנו בגדול, עוד כסף, ועוד כסף ועוד כסף. הם לא ישכחו לאריק ולנו את השפלה שהם עברו עכשיו. חכו ותראו. היום הזה עוד יגיע. איפה שינוי לעזאזל שצריך אותם?????????????????????

ש"ס בחוץ ואיפה שינוי?

נראה אותך חכם גדול... יוסף פריצקי משינוי מחפש כבר חודשים מישהו שיקים סניף של שינוי באילת, שיחזק את כוחה בתקופת הכנסת הקיימת (עדיין...) ובטח בבחירות הבאות. נראה אותך פונה אליו ולוקח על עצמך את המשימה!!!

poza

New member
פוליטיקה זה רק לאלה עם עור גס

קודם כל, עם כל הכבוד, נא לפנות אלי בתור נקבה. כן ואולי זה יחסל את חרושת השמועות בעיר לגבי פוזה, לא זה לא קשור למגאזין של........ ועכשיו לענייננו. מי שמתעסק בפוליטיקה סופו להסריח, וזה לא בראש מענייני. יש מספיק אנשים בעיר עם גב חזק ועור גס שיכנסו לזה. ואם יוסף פריצקי היה באמת מחפש מישהו הוא היה מוצא. טומי לפיד מכיר את העיר אילת ואת האנשים החיים בה די טוב. כך שאין לו בעייה להרים את הכפפה.

הבנתי אותך

את מספיק חזקה בלהעביר ביקורת, אבל לא מספיק חזקה כדי לעשות מעשה. יחי הדיבורים!!!

poza

New member
"מה אתה עשית בשביל המדינה"

ביקורת זה חלק גדול מחיינו, הרי אנחנו יהודיים. בלי ביקורת אי אפשר לחיות פה במדינה הזו וגם לא בעיר הקטנה הזו. אחרת איך נעביר את היום באילת, בלי רכילות, שמועות וביקורת הורסת ובונה. ולעניין, אתה טועה ובגדול. מעשים לחוד ודיבורים לחוד. מי שמדבר לא בהכרח אומר שהוא לא עושה. אני את שלי עושה מאוחרי הקלעים. ואני עושה את זה כל הזמן, גם כאן. ואיפה אתה במשוואה? וכדברי המשורר הלאומי שלנו - פלאטו "מה אתה עשית בשביל המדינה?"

האחר תמיד אשם../images/Emo45.gif../images/Emo65.gif../images/Emo63.gif

כאשר אנו מצביעים בכף ידנו ועם האצבע המורה, על האחר כעל, אשם במשהו ולא אנחנו האחראים על מעשנו,שלא נשכח לרגע, ששלש אצבעות מופנות כלפינו בחזרה והאגודל מופנה כלפי מעלה(אולי מבקש עזרא מהאלוהים).איש חכם אמר פעם טוב מראה עיניים ממשמע אוזניים,אך,טוב מגע ידיים,ממראה עיניים. אלוהים,או,מי שזה לא יהיה ברא לנו זוג עיניים,זוג אזניים,זוג נחיריים, פה אחד וזאת לא הייתה טעות,מוטב לו היינו מקשיבים יותר,מסתכלים יותר ומריחים יותר,לפני שהיינו פותחים את פינו לדבר

poza

New member
איש חכם באמת

איש באמת חכם, דברים כדורבנות. אבל, מבין כל החושים של האדם: חוש הריח, המישוש, הראייה, השמיעה, לדבר ולומר את שעל ליבך, זה הדבר הכי חשוב. חופש הדיבור זה מהות חיינו, גם אם לא תמיד בשביל כולנו! אגב. שרטוט מדויק של האצבע לא היה מזיק!!

איזה חכם טיפש כמו נעל יגוסלבית../images/Emo93.gif

תגיד לי ארץ ישראלי למה כשעושים לחיים מקישים בכוס?

למעלה