ש"ס: "חברת שטראוס משחיתה את ילדי ישראל!!!1".

antreprize

New member
ש"ס: "חברת שטראוס משחיתה את ילדי ישראל!!!1".

ש"ס נגד שטראוס: הפיצה ממתקים עם דמות סנטה קלאוס גם השנה, לקראת חג המולד, הפיצה שטראוס מארז ממתקים בדמות סנטה קלאוס, שהופץ בין היתר במרכולים באזור מגוריו של הרב עובדיה יוסף. אלי ישי במכתב להנהלת שטראוס: "האם ראוי בעיניכם להפוך את סנטה קלאוס לגיבור תרבות ישראלי?". שטראוס: אנו מתנצלים אם הפצת המוצרים פגעה בצרכנים מקור גם בחו"ל החרדים מבקשים מחנויות להסיר מוצרים שקשורים לחגים לא יהודיים כדי שילדיהם לא יחשפו אליהם?

M e g g i

New member
זה בדיוק ההבדל בין חו"ל לארץ.

ואגב, אני לא טוענת שלא צריך להפיץ את המוצרים! ממש לא... אבל מעט רגישות לציבור החרדי [כלומר, לא להפיץ מוצרים כאלו בשכונות שלהם], יכולה רק להועיל. ואגב, שטראוס בעצמה הוציאה ליין מוצרים למהדרין, מנסה להתחבב על החרדים ע"י קידום מכירות, חילקה 10 טון מעדנים בפרוייקט לנשים חרדיות, חילקה קפה וכו'. כך שכנראה הם ראו את המהלך של שטראוס כמעין "בגידה"

StrengthHonor

New member
אני מקווה שהערבים יקנו לילדים שלהם

ממתקי שטראוס. בעקרון אני אוכל איזה 5 סנטה קלאוסים משוקולד בתקופה הזאת אבל זה עקרון...

antreprize

New member
איך זה שרק בישראל יש חרדים רגישים?

ש"ס הייתה צריכה לפנות לבעלי החנות שמכרה את המוצרים ולא לשטראוס. אני מסכים שהרוב החילוני צריך להיות רגיש כלפי המיעוט החרדי(כמו שהוא צריך להיות רגיש כלפי שאר המיעוטים וכמו שהמיעוטים צריכים להיות רגישים אחד כלפי השני וכלפי הרוב), אבל ש"ס בחרה בפתרון שכולל כפייה דתית וזה אומר עליה משהו.

yonatan31

New member
אני חייב להודות שאני מזדהה איתם.

חורה לי לראות איך אנשים מתיוונים לתרבות הנוצרית.

StrengthHonor

New member
הקטע הוא

קודם כל זה לא ממש נוצרי כל הקטע הזה אלא אמריקאי-רוסי של המאה ה20 שכל אחת פיתחה רעיון דומה שלא קשור לדת בתחילת המאה הקודמת לא היה דבר כזה " סנטה קלאוס" החברות מקדמות את זה כי כל הקטע של זה זה תמריץ ענקי לעסקים , בארה"ב יש עכשיו תחרות הנחות ענקית ואנשים פשוט מפוצצים את החנויות , אז הם רצים שזה מה שיהיה בארץ.

noamgk

New member
מתי בפעם האחרונה...

שמענו על גוף חילוני כלשהו שגינה את השחתת הנוער בישראל? מזל שמישהו עושה את זה.

למעלה