ש פה מישו חוץ ממני?

sk8er girl 26

New member
ש פה מישו חוץ ממני?

יום העצמאות עבר סבבה היו זיקוקים מהממים.... ספרו גם משו...... משעמם לי!

healing drug

New member
סתם רציתי לספר שאני מתחילה ללמוד

גיטרה חשמלית השבוע...יהההי אז מה אתם אומרים כחול בהיר או שחור עם לבן? (חחחח) ותצליצו לי על אחת טובה בבקשה (המחיר לא משנה חח מסכימים לי בכל מחיר יההי)...

eliya bloom

New member
אויי כייף לך!!

גמני רוצה!! צהוב-לבן בהיר ולבן הכי הכי יפה!!(כמו של ג'ימס .. הגיטריסט של מארון 5|מאוהבקשות|) או ורוד ולבן כמו בנג'י
ואם כבר אז יותר יפה שחור ולבן מאשר כחול בהיר..

whatascene

New member
ממ..

הייתי אומרת גיבסון לס פאול קסטום.. אבל באמת, אם את כבר יודעת לנגן ומבינה משהו בגיטרות תלכי לכל"ז (יש להם את המבחר הכי גדול, וגם בעלות פרטית על ייבוא של גיבסון, פנדר ועוד כמה..) ופשוט תנגני על כמה גיטרות עד שתמצאי משהו שאת אוהבת..

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאהה! אני מקנאה בך כל כך!!

אני עדיין עם האקוסטית... אני גם רוצה חשמלית!!
ושחור לבן יותר יפה...

eliya bloom

New member
בעע

טוב אז איך היה לי בחג.. בגלל אמא שילי לא הלכתי לשום מקום!! ואני ואחותי שמענו מוזיקה בחדר... ודיברנו שיחות נפש חח. ושמעתי ת'זיקוקים מבחוץ אבל לא היה לי כוח לפתוח ת'חלון..חחח ובקיצור סתם דפוק...ועוד לחשוב שפעם ממש אהבתי ת'חג הזה :\

=O

יש לך אמא רעה! אני יצאתי עם כמה חברות לקניון.. ואז הגיע ערבי ש"בטעות" התקלקלו לו האופניים ודיי התחיל לרדוף אחרינו.. אז החלטנו לא ללכת לעיר, יותר מפחיד שם, ופשוט הלכנו לבית של חברה, הזמנו פיצה וראינו אם.טי.וי. היה שולט!!

לא..

הוא היה לבד.. והיינו שלוש בנות. הוא בחן את כולנו אחת אחת (על מה הוא לא הסתכל =_=) ופשוט הלך .. למזלו <<" ולפני שהוא התחיל לרדוף אחרינו, החבורה שלו זרקה עלינו כדור כדןרסל!!!!! חארות!!! אבל זה לא פגע בנו.. מואהאהאה.. חחח :]

את גרה בנתניה?

ואת מספרת לי? ~_~ אבל חפיף, כאילו כמה יוצאים פה בנהריה. יבש כל יום.. אני רוצה לגור קרוב לת"א! קרוב להכל!

HANSAMA

New member
א.כן

ב. למרות מה שאומרים, נתניה בכלל לא מסוכנת, אני הולכת חופשי תמיד ב-12 בלילה וממש לא מסוכן, וביום העצמאות העיר מפוצצת חבל"ז לך!!! ג. נתניה קרובה לתלאביב ולהכול...

eliya bloom

New member
דודה שילי והמשפחה שלה גרים שם..

ניר ושיר.. וכינרת אדור (אני חושבת) מכירה?

למעלה