ש.שישי
למרות שהפורום לא כ"כ

ברררר

New member
ש.שישי ../images/Emo47.gif למרות שהפורום לא כ"כ

פעיל... מתי נולדת ? באיזה בית חולים ? האם אתה זוכר את הרגע הזה ? מה הזיכרון הראשון שלך ? ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : ומשהו שאתה כבר לא שומר..: מה הכי אהבת לאכול כילד ? האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? איך קראו להן ? היה להן עוזרות ? איך קראו להן ? האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... וב' ? באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? והכי שנאת ? באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? ובאיזה הכי שנאת ? מה הדבר האחרון שאכלת ? שתית ? מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? אוהב את עצמך ? איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? אתה אוכל עכשיו משהו ? שותה ? מה המאכל האהוב עלייך ? אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? אתה אוהב את האופי שלך כיום ? דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? מה תעשה אחרי שתסיים ? איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? ובעוד 20 שנה ? ומחר ? לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? ולסב ? אתה חושב שזה יקרה ? אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? באיזה בית תרצה לגור ? באיזה ארץ ? תשאר פה ? ובאיזה עיר ? אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? שבת שלווווווום.

טולייצ

New member
פעיל פחות או יותר ../images/Emo3.gif

מתי נולדת ? 24-7-88 באיזה בית חולים ? סורוקה האם אתה זוכר את הרגע הזה ? לא
מה הזיכרון הראשון שלך ? פינגווינים בגן חיות! ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] - שגם אנשים יכולים לעוף..
ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... לא זוכרת ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : אממ..משהו שעשו לי נראה לי הרבה יותר הגיוני לזכור - אחי ובן דוד שלי,שהיו גדולים ממני בשנה,ניסו לזרוק אותי מהחלון,כי חשבו שגם לי יהיו 7 נשמות
פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : בגדים שאמא שלי תפרה ומשהו שאתה כבר לא שומר.. : המשחק עם הפינגווינים שאני לא מפסיקה לפנטז עליו
מה הכי אהבת לאכול כילד ? אורז האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? לא איך קראו להן ? - היה להן עוזרות ? סייעות איך קראו להן ? - האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... לא זוכרת,אבל יש תמונות! וב' ? כנ"ל.. באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? ט' והכי שנאת ? ז',ובעקבות זאת עברתי כיתה! באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? י"ב! ובאיזה הכי שנאת ? י"א,העומס.. מה הדבר האחרון שאכלת ? עוגייה שתית ? תה מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? החלפתי בגדים אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? בערך
אוהב את עצמך ? יאפ! איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ?
איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? את כל החדר שלי! אתה אוכל עכשיו משהו ? לא שותה ? לא מה המאכל האהוב עלייך ? אורז אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? פחות או יותר אתה אוהב את האופי שלך כיום ? כנ"ל.. דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. 6 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. - מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? שומעת מוזיקה מה תעשה אחרי שתסיים ? לא יודעת,כנראה אלך לישון.. איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? לא יודעת ובעוד 20 שנה ? כנ"ל ומחר ? אצל אסתי המורה שלי! עובדים על ספר מחזור ומעלים נוסטלגיות!! לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? לא יודעת ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? כנ"ל באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? לא רוצה ולסב ? כנ"ל
אתה חושב שזה יקרה ? זה העניין.. אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? לא חושבת אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? אממ..
באיזה בית תרצה לגור ? בית חמוד שיענה לכל הצרכים שלי..שיהיה במקום רגוע ושקט,ואם אפשר עם חוף צמוד.. באיזה ארץ ? תשאר פה ? כנראה שלא
ובאיזה עיר ? לא יודעת אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? מה שיהיה,יהיה טוב.. כמובן שכסף אף פעם לא מזיק.. ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? תלוי,יש אנשים שמגיל אפס התרגלו לנגב את התחת עם שטרות,וזה נראה להם דבר מאוד נורמלי ובסיסי..

למעלה