ש.שישי
שישיץ איי
יו.

ברררר

New member
ש.שישי ../images/Emo47.gif שישיץ איי ../images/Emo23.gif יו.

מתי נולדת ? באיזה בית חולים ? האם אתה זוכר את הרגע הזה ? מה הזיכרון הראשון שלך ? ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : ומשהו שאתה כבר לא שומר..: מה הכי אהבת לאכול כילד ? האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? איך קראו להן ? היה להן עוזרות ? איך קראו להן ? האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... וב' ? באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? והכי שנאת ? באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? ובאיזה הכי שנאת ? מה הדבר האחרון שאכלת ? שתית ? מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? אוהב את עצמך ? איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? אתה אוכל עכשיו משהו ? שותה ? מה המאכל האהוב עלייך ? אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? אתה אוהב את האופי שלך כיום ? דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? מה תעשה אחרי שתסיים ? איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? ובעוד 20 שנה ? ומחר ? לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? ולסב ? אתה חושב שזה יקרה ? אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? באיזה בית תרצה לגור ? באיזה ארץ ? תשאר פה ? ובאיזה עיר ? אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? שבת שלווווווום.

שוודה

New member
עוד שאלון שישיץ! חחח

מתי נולדת ?
4.1.88 באיזה בית חולים ?
סורוקה (בב"ש) האם אתה זוכר את הרגע הזה ?
נו ברור! מה הזיכרון הראשון שלך ?
שאני משחקת בגן ואני נסיכה ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]
לא חשבתי דברים מטופשים. ידעתי הכל מגיל צעיר! (אפילו איך באים תינוקות לעולם...חחח) ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך...
הייתי מחברת וממציאה מילים והמצאות. אז המצאתי "טלויזיון" שזה טלויזיה עם טלפון!חחחח ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך :
ניסיתי להשתין בעמידה...חחחח פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר :
בובת כלב שדודה שלי קנתה לי בארה"ב ונתנה לי בגיל שנתיים ומשהו שאתה כבר לא שומר..:
אני שומרת הכל כמעט מה הכי אהבת לאכול כילד ?
עוגת גבינה האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ?
בטח! איך קראו להן ?
הייתה רק אחת וקראו לה נטלי היה להן עוזרות ?
כן! איך קראו להן ?
הלנה האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה...
זה היה היום הראשון שלי בלהבים בכלל, אז לא הכרתי אף אחד. אבל הייתה לי מורה מקסימה ומהר מאוד מצאתי חברים! וב' ?
מממ אני לא זוכרת... באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?
כיתה ח' והכי שנאת ?
עכשיו באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ?
כיתה ח' ובאיזה הכי שנאת ?
עכשיו מה הדבר האחרון שאכלת ?
סלט שתית ?
מים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?
למדתי מתמטיקה אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ?
לא אוהב את עצמך ?
תלוי במצב רוח... איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ?
את התמונות איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ?
מדף הספרים אתה אוכל עכשיו משהו ?
לא שותה ?
לא מה המאכל האהוב עלייך ?
שוקולד אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ?
היום ספציפית לא. אני ממש מחוצ'קנת. אתה אוהב את האופי שלך כיום ?
תלוי... לפעמים יותר ולפעמים פחות... דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך.
7 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים.
7 מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?
מדרברת עם אחותי מה תעשה אחרי שתסיים ?
מתמטיקה או שוקולד איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?
מטיילת בעולם ובעוד 20 שנה ?
מטיילת בעולם ומחר ?
לומדת מתמטיקה לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?
32 ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?
74 באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?
אם אני ארצה... בטח בגיל 30 ולסב ?
מממ 60? אתה חושב שזה יקרה ?
לא יודעת אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?
נינים לא נראה לי...אבל הלווואי שיהיו לי תנינים אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?
לא יודעת. נחייה ונראה. באיזה בית תרצה לגור ?
בית קטן בערבה באיזה ארץ ? תשאר פה ?
בטח שאני אשאר פה! ובאיזה עיר ?
חוות בודדים במדבר אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?
באמצע. אי אפשר להיות עשירים מלטייל בעולם ולגדל עיזים ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ?
יהיה לי כלבלב

tipeshet

New member
מליון שאלוניםםםם

מתי נולדת ? 5.6.89 באיזה בית חולים ? אסף הרופא האם אתה זוכר את הרגע הזה ? בטח, הייתי כל כך מאושרת, וכשפקחתי את העיניים שמעתי את הצרחה הכי חזקה בחיי. P: מה הזיכרון הראשון שלך ? אני בגיל 3 רוכבת על הכלבה הגדולה שהייתה לסבא וסבתא ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] אממ.. תמיד הייתי שוכחת מי רודף אחרי מי - הכלב אחרי החתול או החתול אחרי הכלב [הייתה לי כלבה ממש קטנה וחתולה שהסתדרה איתה, מה
] ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... לא זוכרת ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : היינו במפגש עם מלא אנשים, ובאתי לחבק את אמא וזיהיתי את הרגליים שלה, אז חיבקתי אותה. וקיטרתי על איזה משהו ואמא לא ענתה, אז הרמתי את הראש וראיתי שאני מחבקת אישה זרה:$ פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : הבובה של הרקון שלי, שמו ג'ורג'י ומשהו שאתה כבר לא שומר..: בובה אחרת, שעברה לאחי הקטן
מה הכי אהבת לאכול כילד ? פיצה, מאז ומעולם ולתמיד האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? אממ.. חווה, אילת. איך קראו להן ? יופי.
היה להן עוזרות ? כן איך קראו להן ? עד כאן. האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... לא זוכרת את היום הראשון, אבל באמצע כיתה א' עברתי לבצםר אחר ואת היום הראשון שם אני זוכרת. באתי ליום של טיול :) וב' ? לא זוכרת באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? כיתה י' והכי שנאת ? ז', ח'. באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? י' ובאיזה הכי שנאת ? כל השארD: מה הדבר האחרון שאכלת ? מסטיק שתית ? מים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? קראתי את הכותרת של השאלון אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? לא כל כך אוהב את עצמך ? לא כל כך איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? מיטה ומחשב איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? מיטה אתה אוכל עכשיו משהו ? מסטיק שותה ? לא מה המאכל האהוב עלייך ? פיצה אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? לא אתה אוהב את האופי שלך כיום ? לא דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. 4 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. 5 מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? לועסת מסטיק מה תעשה אחרי שתסיים ? אענה על השאלונים האחרים איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? אמות לפני גיל 21 P: ובעוד 20 שנה ? הגזמתם ומחר ? ישנה עד הצהריים:) לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? 30. ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? 21 באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? לא רוצה;( ולסב ? לא רוצה;( אתה חושב שזה יקרה ? לא אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? חח לא אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? לא בתכנון.. מה שיהיה באיזה בית תרצה לגור ? עם דלת. באיזה ארץ ? תשאר פה ? חולמת על איטליה או ניו-יורק.. נראהP: ובאיזה עיר ? ת''א או ניו יורק אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? באמצע ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? דברים בסיסיים

שישיץ

New member
../images/Emo46.gif_../images/Emo79.gif

את לפחות 8 ורק בגלל: באיזה ארץ ? תשאר פה ? חולמת על איטליה או ניו-יורק.. נראהP: ובאיזה עיר ? ת''א או ניו יורק את 9 שונאת חוסר נרקיסיטיות

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo3.gif ואוו, זה בהחלט הרבה יותר כייף

מש"ב. (כן, אני מאלה שעושים אותם..
) מתי נולדת ? לפני 15+ שנה. באיזה בית חולים ? הוא לא קיים יותר. האם אתה זוכר את הרגע הזה ?
במעורפל |מרימהגבה| מה הזיכרון הראשון שלך ? לא זוכרת
ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] בילדותי פחדתי מאוד מהמדרגות הנעות בקניון. היה לי חלום פעם שמישהו נופל שם, ומאז היו לי קשיים לעלות על זה. ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך...
רק בילדותי? ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : אה, which one ? פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : כל מיני בובות.. ומשהו שאתה כבר לא שומר..: הייתה לי בובת כלב, שכ"כ אהבתי, ולקחתי לכל מקום, אבל היא פשוט התאדתה יום אחד
מה הכי אהבת לאכול כילד ? לא ממש אהבתי לאכול.. האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? בטח! תמי, חנה, עירית
איך קראו להן ?
היה להן עוזרות ? כמובן! אליזה ולא זוכרת עוד
איך קראו להן ? |מרימהגבה| אני לא לומדת.. האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... הגיעה לכיתה מורה מאוד נחמדה, שקראו לה "חמדה" מאיזושהי סיבה כל הילדים התעקשו לקרוא לה "חטווה" וב' ? לא.. באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? זה לא ממש מפריע לי. והכי שנאת ? שוב, זה לא ממש מפריע לי. באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? א'. הכל היה משחקים
ובאיזה הכי שנאת ? הכיתות היותר בוגרות, ז'-ח'.. מה הדבר האחרון שאכלת ? אורז. שתית ? מים. מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? דיברתי עם זוהר
והיא סיפרה לי על חוויותיה מההופעה של גידי. אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? היא בסדר. אוהב את עצמך ? אה... איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? מיטה,מחשב, רמקולים. איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? מיטה
אתה אוכל עכשיו משהו ? לא. שותה ? לא. מה המאכל האהוב עלייך ? אוכל של אמא, שניצל
אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? לא. אתה אוהב את האופי שלך כיום ? לא. דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. אני אשאיר את זה לדמיונכם. דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. אני אשאיר את זה לאחרים
מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? מסתכלת על הדג שלי, הוא זז בצורה מוזרה. מה תעשה אחרי שתסיים ? אכין שיעורים
, כנראה. איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? לא כאן. ובעוד 20 שנה ? עדיין לא כאן. ומחר ? ממ.. כאן, לצערי. לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? לא משהו מופלג. (Die young stay pretty) ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? כנ"ל. באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? לא ארצה. ולסב ? ... אתה חושב שזה יקרה ? ... אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? ...
אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? בטח! זה לא מובן מכל התשובות לשאלות? באיזה בית תרצה לגור ? משהו נחמד, עם חלונות גדולים
באיזה ארץ ? תשאר פה ? לא אשאר פה, אבל לא יכולה להצביע על ארץ. ובאיזה עיר ? ... אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? אשמח להיות עשירה, אך אסתפק בבאמצע. ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? מהם דברים בסיסיים? שוב, אשמח אם יהיה עושר, אך אסתפק בבסיסי.

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

bזוהר

New member
עונה :)

מתי נולדת ? 4.7.1991 יום חמישי 19:30 בערב. באיזה בית חולים ? לא זוכרת. האם אתה זוכר את הרגע הזה ? הממ, ברור? מה הזיכרון הראשון שלך ? לא יודעת, לא זוכרת, יש לי זיכרון קצר מדי! ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] המממ לא זוכרת משהו כזה... אבל האמנתי לכל דבר שאחותי אמרה לי.. כמו למשל שפאשלה זה דבר טוב, ופאשלה זה להביא לה שני מסטיקים, אז שכדאי לי לעשות פאשלה. (היא סתם האריכה תהליכים. מוזרה). P: ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... - אמרתי לאבא שלי "צריך לקחת אותי למרפאה. הגרון שלי משתולל." (כי השתעלתי, וכאלה). D: ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : כל לילה לפני שהייתי הולכת לישון הייתי תוקעת מכל צד את השמיכה בין המיטה לקרש העץ הזה שלידה.. כדי שלא יחטפו אותי. פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : דובי ומשהו שאתה כבר לא שומר..: משהו?D: מה הכי אהבת לאכול כילד ? גבינה לבנה בכמויות מפחידות. S: האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? בטח! של גן חובה רק. איך קראו להן ? עדנה היה להן עוזרות ? עוזרת איך קראו להן ? מירי. האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... אממ בערך.. אני רק זוכרת שדי פחדתי והשיבו אותי ליד רועי. אה, והיה לי חולצה כתומה עם ציורים של ציפורים עליהD: ושיער חלק (עכשיו הוא כבר התלתל איכשהו), וקוקו בלוף כזה. פאק, הייתי יפה. ): וב' ? לא.. לא ממש באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? אחרי שהתגבשנו שתי הכיתות... בכיתה ג'. והכי שנאת ? זה לא השתנה בכלל.. אבל הייתה לי תקופה מטומטמת ששנאתי את הכיתה שלי בכיתה ז'. באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? נראה לי ח' ובאיזה הכי שנאת ? ה' או משהו מה הדבר האחרון שאכלת ? חצי פיתה עם שניצל חומוס צ'יפס וסלט שתית ? מים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? קראתי כל מיני דברים בכל מיני פורומים. אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? כן אוהב את עצמך ? רוב הזמן איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? מיטה איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? אני מניחה שמחשב.. :) אתה אוכל עכשיו משהו ? לא שותה ? לא מה המאכל האהוב עלייך ? אוכל סיני/ שניצל של אמא עם פירא וקטשופ, וסלט עם בצל עגביננה ומלפפון (מלח, שמן זית, קצת לימון)P: וקולה. D: אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? ממ.. כן אתה אוהב את האופי שלך כיום ? כן דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. אוי.. אממ.. כל פעם אני חושבת משהו אחר.. אבל 8 ככה?.. 7 .. דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. כל אחד חושב משהו אחר.. אבל נראה לי אותו דבר.. 7 ככה. מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? מתכתבת עם אופיר
מה תעשה אחרי שתסיים ? אסע לת"א להיפגש עם נועה:) (מהפורום...). איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? פחות או יותר כאן.. בסביבה.. נראה. אני רק מקווה שאני אחיה אמןאמן ובעוד 20 שנה ? כאן, רמת גן. אולי ת"א, אולי בכלל ירושלים... ומחר ? מחר? בבי"ס, כל היום. לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? אממ.. 90-91 ככה.. שימאס לי כבר ואני אהיה עייפה וא-ר-צ-ה ל-מ-ו-ת. הכי חשוב. (אני לא מדמיינת את זה קורה..) :( ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? לא יודעת
אני ממש מקווה שלפחות מעל 80 באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? 26-27? העיקר בשעה טובה. ולסב ? אתה חושב שזה יקרה ? כן בטח בעזרת השם אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? לא יודעת.. אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? כמובן. כן. באיזה בית תרצה לגור ? פרטי. באיזה ארץ ? תשאר פה ? כן. ובאיזה עיר ? אין לי מושג.. אני מקווה שכשאני אהיה גדולה אני ארצה מקום שהוא קרוב למשפחה שלי אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? באמצע.. ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? האמ.. דברים בסיסיים, אם כבר.

ראשון אח"צ תופס?

מתי נולדת ? חורף 87. היה גשום ורק פנס אחד האיר את הסמטה.... עמדתי שם (חח לא) באיזה בית חולים ? אסף הרופא האם אתה זוכר את הרגע הזה ? יש לי אותו בוידאו מה הזיכרון הראשון שלך ? לא זוכרת. כאילו. אין לי את הראשון אבל כבר מגיל שנתיים אני זוכרת עצמי ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]שיש גשם כשאלוהים בוכה. ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... מישו פעם זרק לי כדור וזה פגע לי בראש ואז צרחתי עליו ש"קיבלתי מכה בשכל" ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך: עבדתי על ילדות בחוג בלט שאני הוכלת את השער וזה טעים פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : כרית לב ירוקה ומשהו שאתה כבר לא שומר..: ברביות מה הכי אהבת לאכול כילד ? שוקולד ותפוחי אדמה האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? מיכל אילנה שושי ושולה מהמשפחתון איך קראו להן ? נו כתבתי היה להן עוזרות ? כן. כתבתי גם. היו לי פשוט 3 אילנה איך קראו להן ? נו האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... כן. אבא לקח אותי לכיתה ומריים נתנה לנו ורד אדום וב' ? לא באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?ו וי"ב והכי שנאת ? ג' וט' באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? ח ובאיזה הכי שנאת ? ט מה הדבר האחרון שאכלת ? סלט של חומץ במל ביצה ותפוח אדמה שתית ? מים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? נכנסתי לפורום אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? לא לומדת אוהב את עצמך ?כן איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? את הכילה איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ?את המקרר אתה אוכל עכשיו משהו ? כן שותה ?לא מה המאכל האהוב עלייך ? שוקולד אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? 20 קילו פחות ואני מושלמת. אתה אוהב את האופי שלך כיום ? כן דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. 8 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. 8 מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? אוכלת מה תעשה אחרי שתסיים ? אלחץ על שלח? איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?עוד 3 שנים אני אתחיל להנחות בערוץ הילדים ככה שעוד 10 שנים אני כבר ... אין לי מושג ובעוד 20 שנה ? לא יודעת ומחר ? בעבודה ואז עם בן לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? 36. או 67. או לסוף ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? 36 באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? 28 ולסב ? 56 אתה חושב שזה יקרה ? לא אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? לא אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? כן באיזה בית תרצה לגור ? גדול באיזה ארץ ? תשאר פה ? אכן כן ובאיזה עיר ? תחילה במודיעין כי זו עיר טובה לגדל בה ילדים אח"כ נראה אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? אמצע עם נטיה למעלה ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? אני לא רוצה יותר מידיי כך זה חופף שבת שלווווווום. ושבוע מקסים לך

darling2

New member
רק בגלל שמשעמם.../images/Emo192.gif

מתי נולדת ? 26/4/89 שעה 1:40 באיזה בית חולים ? קפלן, רחובות. האם אתה זוכר את הרגע הזה ? לא הרבה ת'אמת. רק שיצאתי לפני אחותי.
מה הזיכרון הראשון שלך ? בקיבוץ משהו. לא באמת זוכרת, יש קלטות.
ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] אבא שלמה גרוניך.
ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך...לא זוכרת. ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : קראתי לגננת מטומטמת..וחטפתי על זה סטירה. פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : אממ..ברביות..או לפחות מה שנשאר מהן..
ומשהו שאתה כבר לא שומר..: כל השאר. מה הכי אהבת לאכול כילד ? במבה
האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? כן. איך קראו להן ? שרה. היה להן עוזרות ?כן איך קראו להן ?רחל. האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה. לא. וב' ? לא. באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? ז' והכי שנאת ? ד' באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? י' ובאיזה הכי שנאת ? יא'! מה הדבר האחרון שאכלת ? פיצה
שתית ? קולה. מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? מכינה פיצה להיום. אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? כן. אוהב את עצמך ? ברור.
איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? מיטה. איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? את החצר. אתה אוכל עכשיו משהו ? לא. שותה ? כן. מה המאכל האהוב עלייך ? פסטה
אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ?כן. אתה אוהב את האופי שלך כיום ? כן. דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. 7 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים.
מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? מכינה פיצה. מה תעשה אחרי שתסיים ? מכינה את הפיצה והולכת לקן. איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? בדירה, ברחוב רוטישלד, או על איזה ספסל שם. מחכה לרונה שתצא מהבית
ובעוד 20 שנה ? ספרד. או על החוף עם מרטיני ביד. מחכה שעומר יצא מהים.
ומחר ? בבית חולים.
לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? 82. ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? 82 כן יהי רצון. באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?26 ולסב ? אלוהים גדול. אתה חושב שזה יקרה ? ברור. אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? אולי.
אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?
ברור, אני כבר בהכנות
באיזה בית תרצה לגור ? באוהל במדבר. או בבית עץ בצפון
באיזה ארץ ? תשאר פה ? כן. למרות שספרד מפתה מאוד. ובאיזה עיר ? עיר?! מדבר
אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? אמצע. בתקווה.
ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? העיקר הבריאות
. (ואוו הפולניות ..
)

חיים בבקשה?

מתי נולדת ?5.6.88 באיזה בית חולים ? סורוקה, ב"ש האם אתה זוכר את הרגע הזה ?כאילו זה היה אתמול. מה הזיכרון הראשון שלך ?קשה מדי. ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך:איננינחושבת שהוא מטופש, עד היום. כולם אומרים שכן. אבל סיפרתי לכולם שלקשת יש כוחות ריפוי. ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : האפרוח הענק שלי. ומשהו שאתה כבר לא שומר..:יותר מדי? מה הכי אהבת לאכול כילד ?אמא אומרת שפירות, בעיקר בננות. האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ?כן, אחת מהן הייתה דודה שלי. איך קראו להן ?תמר ומזל היה להן עוזרות ?כן איך קראו להן ?לא זוכרת. האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה...איף, סתם נו. ילדים וב' ?
באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?נראה לי ב3 שנים האחרונות והכי שנאת ?א'-ו' באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? ובאיזה הכי שנאת ? מה הדבר האחרון שאכלת ?סלט שתית ?מים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?צעקתי אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ?נגיד ש אוהב את עצמך ?:X איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? הפיה על הקיר שלי, הדיסקים, הפטיפון, התקליטים, האיפור, המיטה
, הגיטרות. בקיצור - את החדר.(כשהוא מסודר, לא כמו עכשיו) איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ?מיטה שלי והמרפסת אתה אוכל עכשיו משהו ?לא שותה ?לא מה המאכל האהוב עלייך ?סלט אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ?אפשר להגיד אתה אוהב את האופי שלך כיום ?כן ולא דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך.2 וחצי דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים.1 וחצי מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?להשתגע מהפרסומת בצד מה תעשה אחרי שתסיים ?אעבור פורום? איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?עדיין לומדת אמנות ובעוד 20 שנה ?משפחה אני מקווה ומחר ? ירושלים(אולי) לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?גיל שעוד אהיה בו בריאה ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?לאדעת באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?מה אני יודעת ולסב ?:mad: אתה חושב שזה יקרה ?כן אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?אולי אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?כן באיזה בית תרצה לגור ?אינני ודעת באיזה ארץ ? תשאר פה ?כן, או אירלנד. אבל מאמינה שאשאר ובאיזה עיר ?מושב אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?לא יודעת ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ?בסיסיים

omri015

New member
עונהעונה

מתי נולדת?2.11.90 באיזה בית חולים ?לא יודע לא בארץ האם אתה זוכר את הרגע הזה ?בטח אני זוכר איך ניראה הרופא מה הזיכרון הראשון שלך ?שכחתי ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ]כמו כולם שהירל עשוי מגיבנה ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך..לא שידוע לי עליה ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך :כ'נל לתשובה למעלה פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר :היה לי דובי כזה מאגניב אבל הוא נעלם ומשהו שאתה כבר לא שומר..:הדובי שלצערי נטש אותי מה הכי אהבת לאכול כילד ?שניצל תירס האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ?יפה איך קראו להן ?יפה היה להן עוזרות ?כן איך קראו להן ?לא זוכר האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה...לא זוכר וב' ?בדיוק עברתי לבית ספר אחר זה היה מוזר... באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ?ו' והכי שנאת ?ח' באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ?בכיתה שלי ובאיזה הכי שנאת ?בכיתה שלי מה הדבר האחרון שאכלת ?עוגה שתית ?פטל מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ?כלום אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ?קצת אוהב את עצמך ?מי לא? איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ?המחשב היפה והמפגר שלי איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ?כלב נחשב? אתה אוכל עכשיו משהו ?לא שותה ?פטל מה המאכל האהוב עלייך ?אורז עם אפונה אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ?כן... אתה אוהב את האופי שלך כיום ?כן... דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך.8וחצי דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים.לא ידוע תישאלו אותי הם יגדיו מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ?כלום מה תעשה אחרי שתסיים ?לא ידוע עדין איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ?לא יודע ניראה ובעוד 20 שנה ?כ''נל ומחר ? בחידון של הדרוזים לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?1000 מספיק? ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ?אני כבר זקן מספיק 15גיל בלות באיזה גיל תרצה להפוך להורה ?לא יודע ולסב ?80 אתה חושב שזה יקרה ?יכול להיות אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ?אולי אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ?מישהו לא? באיזה בית תרצה לגור ?וילה באיזה ארץ ? תשאר פה ?לא יודע בינתים כן ובאיזה עיר ?אילת!! אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ?אמצע ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ?תלוי במצב כספי זה היה חקירה פשוט

למעלה