ש. שישי

ברררר

New member
ש. שישי

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: 4. השיר הכי משמח: 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: 12. כלי הנגינה הכי שווה: 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: 18. מוזיקה או מוסיקה? 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: 21. תחנת הרדיו המועדפת: 22. הדיסק הראשון שקניתי: 23. הדיסק הבא שאקנה: 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: 26. והאזנתי לו כמות פעמים: 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: 31. ווליום: גבוה או נמוך? 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: 38. הכי כיף לרקוד: 39. הכי כיף מסביב למדורה: 40. לשיר או להקשיב? 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? 49. קאברים: כן או לא? 50. זמרים או זמרות או להקות? 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? 52. זהבה בן או דקלה? 54. השיר הכי סקסי: 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: 64. שיר יומולדת מנצח: 65. השיר עם המלים הכי דביליות: 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: 67. רוק: בריטי או אמריקאי? 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: 79. כשאני במקלחת אני שר: 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: 85. מוזיקה שנמאסת מהר: 86. קלטות: כן או לא ? 87. מוזיקה ששומעים באוטו: 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: שבת שלום והרבה שקדיות
.

BaRbiK

New member
../images/Emo113.gif

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: בא מכאב 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: תלוי מאיזה סיבה.."ספרי" (סינרגיה)"טוב לנו יחד" (מאור כהן) "בא מכאב" "כשתחזרי"... 4. השיר הכי משמח: אל תשחק איתי- נועה פארן 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: i just wanna live-good charlotte 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: רוני למיניהם 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: כנ"ל 8. הזמר עם הקול הכי מלטף:רון הופמן
9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:לא משהו מיוחד, לא בקטע של זמרות
10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: הגיים בוייז 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: רוני,מאיה בוסקילה וחברותיהן 12. כלי הנגינה הכי שווה: פסנתר וגיטרה 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק וישראלי 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: כשתחזרי 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: דניאל, פשוט הכל. 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: דברים שאני אוהבת (רוק, ישראלי וכ'ו וכ'ו) 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: לא יודעת @_@ 18. מוזיקה או מוסיקה? יש הבדל? מוזיקה. 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: כל מוזיקה שאני אוהבת..לא משנה לי השעה.. 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: גם וגם 21. תחנת הרדיו המועדפת: גלגל"צ (למרות הסנוביות) 22. הדיסק הראשון שקניתי: או עוקף מלמעלה של מוקי או Chronicles Of Life And Death של good charlotte 23. הדיסק הבא שאקנה: עוד לא סגורה על זה, הרשימה יותר מדי ארוכה..אולי שחר אבן צור, אולי מאור כהן..נראה
24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: הכל
סתם..תלוי בתקופה חחח 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: עוקף מלמעלה של מוק 26. והאזנתי לו כמות פעמים: ואוו. ענקית. 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר:אין יצור כזה
28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: עשו טעות שקנו לי את משינה החדש, שכמובן הוחלף ל"פצעים ונשיקות" של מוניקה
29. פדיחה שקשורה במוזיקה: מצאתי את עצמי בהופעה של סקעת-מויאל-עדי כהן בטירה? 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אין דבר כזה. 31. ווליום: גבוה או נמוך?גבוה
32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? הא? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: אהוד בנאי 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: לא יודעת @_@ 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: הא? 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: דניאל
38. הכי כיף לרקוד:מוקי
ורגאיי 39. הכי כיף מסביב למדורה: שירי ארץ ישראל XD חחחחחחחח 40. לשיר או להקשיב? ביחד
41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: לא יודעת @_@ 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: מחר של אביב גפן, רק כי 5 ימים אני כבר שרה אותו חחחח 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה:אממ לא זוכרת את השם 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס:כנ"ל 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: פאוזה
(חנות דיסקים בחיפה) 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי):עברי לידר- זכיתי לאהוב 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? המילים,אבל גם ללחן יש מקום חשוב. 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? גם לדעת פרטים
49. קאברים: כן או לא? תלוי איזה 50. זמרים או זמרות או להקות? להקות 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? גם וגם 52. זהבה בן או דקלה? שתיהן לא
54. השיר הכי סקסי: המבט שלו
58. זייפנים: לשיר או לשתוק?לשתוק :X 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? של אומנים נחשב? אז דניאל, מוק ושב"ק מיוזיק, סינרגיה.. 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא 62. המלחין הקלאסי הכי שווה:באך @_@ 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: סינרגיה, שב"ק ס', מוניקה סקס,מאור כהן... 64. שיר יומולדת מנצח:"היום יום הולדת היום יום הולדת" XD 65. השיר עם המלים הכי דביליות: אדוני
66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: לא עולה לי לראש @_@ 67. רוק: בריטי או אמריקאי? אמריקאי 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? אמריקאי 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? אף אחד
70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג:mad:_@ 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: @_@ 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון:לא עוקבת אחרי אירוויזיונים
73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? לא זוכרת @_@ 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )?אמממ הייתי ממש קטנה..אבל עפרה. 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת:שלמה ארצי למיניו
79. כשאני במקלחת אני שר: לא שרה :X 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בלב
81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: שי גבסו (תסקלו אותי, בבקשה!!!) 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? לא יודעת 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? כנ"ל 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: איך שיר נולד
85. מוזיקה שנמאסת מהר: רוני? 86. קלטות: כן או לא ? כן
87. מוזיקה ששומעים באוטו: הכל
88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל:משהו שמח בד"כ, לא קבוע.. 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: גריז
90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: ואו, כ"כ הרבה.. 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: ישראלי בעיקר, קצת רוק אמריקאי 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? ישראלי 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: משהו שמח
94. על החוף, מוזיקה, כן או לא:משהו רומנטי
97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: לא מכירה תקליטים שלו.. 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: דניאל האחרון, מוק הישן, מוניקה סקס

י yuval

New member
../images/Emo151.gif

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:אני לא מאמין 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: מלח הדמעות 4. השיר הכי משמח:עונות ואחרת... משומההה 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: לבן!!!!!! 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: יש איזה שיר של מאיה בוסקילה אני כבר לא זוכרת את שמו נוראא! 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: מאיה בוסקילה כל שיר שלה! 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: דניאל כמובן..! 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: דנה ברגר..? נראה לי 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: הראל סקעת אני אפילו לא מייחסת אותו לזמר אבל הוא היה יכול להצליח יפה בתור דוגמן אולי.. 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: 12. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרהההההה!!!!!!! עוד מעט תהיה לי חשמלית חדשה! 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רגוע אבל עם תוכן! לפעמים יש התקף של קלאסי 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: כשתחזריי 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: דניאל הכל.. 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: אני מנגנת ורוק וישראלי מסוים ביותר.. 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: לא יודעת..? 18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: כל מוזיקה שאני אוהבת 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה אבל שמחה 21. תחנת הרדיו המועדפת: גלגל"צ 22. הדיסק הראשון שקניתי:אני לא כל כך זוכרתת... כרגע.. 23. הדיסק הבא שאקנה: Alanis morissette כלשהו.. 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: תלוי בתקופה.. 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: רבות הדרכים 26. והאזנתי לו כמות פעמים: אני לא ממש סופרת אתם יודעים.. 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: הדיסק משל המורדים.. (שהייתי קטנה ממש אהבתי אותו וכבר זרקתי אותו...) 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: לא יודעתת 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: לא זכור לי... 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אין כזאת אני גאה בכל מה שאני אוהבת.. 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? ?..? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: לא יודעתת.. 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: לא ממש יודעת מאיפה אנשים באו.. אז 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: משהו אדום אבל כהה 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: דניאל!! 40. לשיר או להקשיב? להקשיב תמיד 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: הראל מויאל.. חחח ריח של שריפות תאמינו או לא 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: לא זוכרת את השם 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס:לא זוכרת את השם 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: האוזן השלישית 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): ממנטו מורי של אביב גפן 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? שניהם יחד 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? גם לדעת פרטים אבל בעיקר להקשיב 49. קאברים: כן או לא? תלוי 50. זמרים או זמרות או להקות? זמרים ולהקות 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? גם וגם 52. זהבה בן או דקלה? שתיהן ממש לאא 54. השיר הכי סקסי:לא עולה לי כרגע 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? נראה לי עדיף לשתוק 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו?דניאל ואביב גפן 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? הכי לא 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: מוצרט... 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: דניאל הקרובה ושיגעצצ 64. שיר יומולדת מנצח: היום יומולדת... 65. השיר עם המלים הכי דביליות: רוני -מותק.? 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: לא עולה לי כרגע 67. רוק: בריטי או אמריקאי? אמריקאי 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? צרפתי! 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? אני לא בקטע של פופ בגרושש 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג:ץמץמץמ 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: ילעךילעכ 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: לא ממש עוקבת אחריהם 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? בוא אלי פרפר נחמדד ווואי ממש אהבתי את זה 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? עפרהה 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: שלמה ארצי.. 79. כשאני במקלחת אני שר: תלוי במצב הרוח 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? אם כבר יוצא לי לשיר אז בקול רם וזה לא קורה הרבה.. 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: לילעיןכע 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? לא ראיתי 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? כנ"ל 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16:כגעגכע 85. מוזיקה שנמאסת מהר: מאיה בוסקילה רוני וכו 86. קלטות: כן או לא ? כןןןןן 87. מוזיקה ששומעים באוטו: גלגלצ 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: שירים משנות ה-70 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: שיקגוו 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: ממש הרבה 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: רוק וישראלי יותר ישראלי 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? רוק.. 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: אממ אממ..... 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: בטחחחח שמחה ושקטההה 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: לא מכירה כל כך את התקליטים עצמם 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: רבות הדרכים ואלניס מוריסט הראשון

....:)

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:אין אחד 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב:כרגע?שיר בעיפרון/בית הבובות 4. השיר הכי משמח:מסעדות דגים/אינפקציה 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים:טמפון עם דם/אינפקציה 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה:חתול רחוב משהו כזה 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש:השיר של הגיים בויז 8. הזמר עם הקול הכי מלטף:דניאל סלמון, ברור. 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:דנה ברגר. 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת:לאדעת.. 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:אהה רוני סופרסטאר. 12. כלי הנגינה הכי שווה:כולם.. 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל:רוק 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל:כנסיית השכל, דניאל סלמון, בית הבובות..דברים שקטים בעיקר. 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: בית הבובות, דניאל, כנסיית השכל. 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג:הכל 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג:הכל 18. מוזיקה או מוסיקה?מוזיקה. יותר..חיי..יותר..אררר מוזיקה! 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה:מוזיקה שקטה 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: רועשת. 21. תחנת הרדיו המועדפת: 91.8 22. הדיסק הראשון שקניתי:לא זוכרת חח.. 23. הדיסק הבא שאקנה:לא יודעת יש מלא שאני רוצה.. 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי:המוזיקה.הלבד. הלהיות בעולם אחר.. 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק:של דניאל סלמון. ווואי בסוכות זאת הייתה תקופה מטורפת, שמעתי אותו כל יום איזה 4 פעמים במשך..חודש ככה.. 26. והאזנתי לו כמות פעמים:תחשבו. 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר:אין כזה.. 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק:לא עשיתי..עדין. 29. פדיחה שקשורה במוזיקה:כל פעם שאני נכנסת לדיסק סנטר בדיזנגוף אני יוצאת משם ומצפצפת וגם ככה חברה שלי, ואין לנו מושג למה. זה לא משנה אם אני קונה שם או לא, תמידדדד אני מצפצפת. וזה ממש לא נעים הם בודקים את התיק, ובכיף שיבדקו ורואים שאין כלום אבל אין לי מושג למה אני עדין מצפצפת......גם כשאני בלי תיק חח. 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה:אין. 31. ווליום: גבוה או נמוך?באמצע, אבל זה תלוי.. 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל?פשוט 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים?תלוי איפה, מתי.. 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש:כוורת חח החברים של נטאשה:) 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:לאדעת.. 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע:הא? 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:הכל 38. הכי כיף לרקוד:מוזיקה עם קצב..לא משנה איזה.. 39. הכי כיף מסביב למדורה:הכללל וואי:) בא לי. 40. לשיר או להקשיב?להקשיב+לשיר אני מתוחכמת 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז:לאדעת.. 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש:סיגפו/בית הבובות 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה:דו הוא דוב אולי דובה....:) 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס:שהם קופצים על הארבות..שכחתי איך זה הולך 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש:אין.. 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי):חמי רודנר/חמלה-נראלי.. 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן?מילים+הלחן. יכולות להיות מילים מדהימות אבל הלחן יהרוס. יכול להיות לחן מדהים אבל המילים חרא. צריך שילוב.. 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה?תלוי מתי.. 49. קאברים: כן או לא?למה לא..אם הם טובים.. 50. זמרים או זמרות או להקות?הכל. 51. אינסטרומנטלי או עם שירה?גם וגם. 52. זהבה בן או דקלה? הא? 54. השיר הכי סקסי:לאדעת..סביר להניח שאחד של כנסיית השכל. 58. זייפנים: לשיר או לשתוק?לשתוק. ברור. 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו?כן 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)?טראנסים, אני אוהבת.. 62. המלחין הקלאסי הכי שווה:חחח לאדעת. 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:כרגע?של בית הבובות..וואי. 64. שיר יומולדת מנצח:יומולדת/ברי סחרוף. ברור. 65. השיר עם המלים הכי דביליות:שירי אינפקציה-ובגל זה אני כ"כ אוהבת אותם 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים:השיר של מאיה בוסקילה. אני זוכרת את זה כי כשיצא השיר אז היא כולה מדברת ובוכה שרע לה ושהגשם בלה בלה בלה ויש טראנסים. הכי טיפשי והכי לא קשור. וזה מה שעושה אותה עוד יותר לזמרת מטומטמת יותר ממה שהיא. 67. רוק: בריטי או אמריקאי?גם וגם. 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי?אמריקאי 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו?לאדעת. 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג:לאדעת. 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: לאדעת. 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון:להקת פינג פונג!!!! 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד?בוא אלי פרפר נחמד..היחיד שאני זוכרת. 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )?הא? 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת:לאדעת.. 79. כשאני במקלחת אני שר:הכל 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט?איך שבא לי באותו רגע. 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים:אין. 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? כן. 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה?עם הפיות. 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16:כולם!פשוט כולם!!! 85. מוזיקה שנמאסת מהר:דברים קליטים. 86. קלטות: כן או לא ?כן 87. מוזיקה ששומעים באוטו:הכל.. 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל:מה שבא לי באותו רגע. 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה:רוק בבצפר. 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים:מלא אין יל כוח לפרט. 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה:כנ"ל. 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? כנסיית השכל. 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה:לאדעת, לא חשבתי על זה. 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא:כן!!! 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל:כולם.. 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:קשה מידי.

../images/Emo85.gif

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:לילות לבנים 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב:מצטערים,מלחמה שקטה, חדר קטן,התאבדות ועוד הרבה 4. השיר הכי משמח:בית נבנה ואל תשחק איתי..חח הוא קורע אותי 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים:של אפקט הפרפר של ארמגדון 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה:מזרחית אני מניחה 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש:יש כתמים בשמש הוא מפחיד אותי 8. הזמר עם הקול הכי מלטף:אביב גפן 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף:חחח לא מלטף אבל אורית שחף 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת:אבי ביטר 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:אנערף 12. כלי הנגינה הכי שווה:גיטרה 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל:טוב לבד?חחחח 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: אביב 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: 18. מוזיקה או מוסיקה?מוזיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה:חלולים כל הדיסק 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה בהתחלה ואז רועשת להתוררות מוחלטת 21. תחנת הרדיו המועדפת: גלגלצ 22. הדיסק הראשון שקניתי:וואי כיתה ה 'היהודים' 23. הדיסק הבא שאקנה:עם הזמן בטח 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי:אביב 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק:חלולים 26. והאזנתי לו כמות פעמים:פחח מלא 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר:של איפה הילד 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה:היהודים.חחחחחח 31. ווליום: גבוה או נמוך?גבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים?רמקולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש:אביב גפן 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:אנערף 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: 38. הכי כיף לרקוד:היהודים כל השירים 39. הכי כיף מסביב למדורה:חחחחח 40. לשיר או להקשיב?גם וגם 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש:מירי מסיקה 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש:טאוור? 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי):הדיסק שלי ושל באני
47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן?מילים 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה?אנערף 49. קאברים: כן או לא?לא!תלוי מי בעצם 50. זמרים או זמרות או להקות?זמרים 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? 52. זהבה בן או דקלה? 54. השיר הכי סקסי:רוצה לשכב איתך?! 58. זייפנים: לשיר או לשתוק?לשתוק 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו?כן 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)?לא ממש 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:העשור למכתב 64. שיר יומולדת מנצח:של עדן 65. השיר עם המלים הכי דביליות:חחחח 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: 67. רוק: בריטי או אמריקאי? 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון:דוד דאור 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת:של שלמה ארצי 'גבר הולך לאיבוד' נראה לי 79. כשאני במקלחת אני שר: 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16:אני אוהב שוקולד 85. מוזיקה שנמאסת מהר:מטרופולין 86. קלטות: כן או לא ? 87. מוזיקה ששומעים באוטו: 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל:לא מנקה את הבית 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים:חדר קטן 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? חדר קטן 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה:לילות 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:חלולים ממנטו מורי ופחד מוות

...

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: הכל מתפורר והולך לאיבוד. נו אבל יש מלא. 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: משהו בין שנינו, מחר ולפעמים. 4. השיר הכי משמח: עצוב בלעדייך ועדיף. 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: עצוב בלעדייך וזוהרים! 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: מזרחית.. 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: נו מלא, כל הטראנסים וזה.. 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: אביב. 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: יהודית רביץ. 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: שריף.
11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:אם אפשר לקרוא לה זמרת אז מאיה בוסקילה. 12. כלי הנגינה הכי שווה: גיטרה. 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק ישראלי. 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: הכי קרוב לבד והכל מתפורר. 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: ממש ממש אביב גפן. 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: אני מנגנת, רוק ישראלי. 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: רוק ישראלי. 18. מוזיקה או מוסיקה? זה באמת משנה? 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: 'לילות לבנים', כל הדיסק.
20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: שקטה 21. תחנת הרדיו המועדפת: 88fm אבל גם 96.65 22. הדיסק הראשון שקניתי: לא זוכרת.. 23. הדיסק הבא שאקנה: החדש של אביב.
24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: אין מצב כזה 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: שומקום 26. והאזנתי לו כמות פעמים: מה...? 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: אין כזה, מה שאני שומעת ממש הרבה זה רק דברים שאני אוהבת. 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: אינקפציה הראשון. 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: לא משנה........... 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: אין דבר כזה. 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה, איך אפשר לשמוע נמוך!? 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? מה...? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים. 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: שלום חנוך. 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: מאיפה אני יודעת? 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: שחור. חחחח. 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: אביב גפןןןןן. בעיקר את ירח מלא והמכתב. 38. הכי כיף לרקוד: לא אוהבת לרקוד 39. הכי כיף מסביב למדורה: שירים מפגרים 40. לשיר או להקשיב? ביחד. 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: לא יודעת. 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: בסבוסה.
ילדים מהכיתה... 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: לא זוכרת משם שירים רק את 'דו הוא דוב אולי דובה...' והוא נחמד. 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: לא ראיתי 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: דיסק סנטר. אין מצב שחסרים להם שם דברים שאני רוצה וזה גם כזה זווול! 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): לא יודעת, כבר 4 חודשים לא קיבלתי או קניתי חדש. 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? השילוב של שניהם ביחד. 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? לדעת פרטים. 49. קאברים: כן או לא? לא. 50. זמרים או זמרות או להקות? זמרים. 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? שירה. 52. זהבה בן או דקלה? איכס. 54. השיר הכי סקסי: סקסי? חחח מאיפה אני יודעת? רוצה לשכב איתך? 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? לשיר לעצמך, לא לפרסם. 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? כן. 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? מזה לא. 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: מאיפה אני יודעת. 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: בלאקפילד בלונדון. 64. שיר יומולדת מנצח: היום יום הולדת. 65. השיר עם המלים הכי דביליות: בסבוסה. 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: אין לי מ-ו-ש-ג. 67. רוק: בריטי או אמריקאי? אמריקאי. 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? צרפתי. 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? בריטי. 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: לא יודעת.. 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: גם לא.. 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: כולם זוועה. 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? לא יודעת. 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? חחחחחח לא חייתי אז. 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: הכי? לא יודעת אבל היא נורא אוהבת את שלום חנוך ואריק איינשטיין ואביב נו. 79. כשאני במקלחת אני שר: מה שעולה לי לראש. 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בשקט. 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: חחח אור הירח. אני כל הזמן מאבדת אותו. 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? לא ראיתי. 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה?- 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: הכללל
85. מוזיקה שנמאסת מהר: פופ. 86. קלטות: כן או לא ? כן! 87. מוזיקה ששומעים באוטו: גידי גוב. 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: אני לא מנקה אבל אני מניחה שאביב. 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: הסרטים של דיסני. 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: הכל מתפורר, עצוב בלעדייך, מחוץ לתחרות, הכי קרוב לבד, הולך לאיבוד, רבות הדרכים ובא מכאב. 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: מוזיקה? לא יודעת, פסנתר. רק פסנתר. 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? יומן מסע. 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: מלאך! 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: כן. 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: .... 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: 'חלולים', 'ירח מלא' ו'זה רק אור הירח'.

אויי ארוך לי נורא!

נו מילא: 1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: מלאך של אביב גפן. 2.השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב:Boulevard of Broken Dreams 4. השיר הכי משמח:all you need is love של הביטלס 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים:מטוסים (נראה לי שקוראים לו ככה) של אביב גפן 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה:כל שיר של בריטני רוני סופארסטר או כל פקצה מזמרת אחרת 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש:סלאם 8. הזמר עם הקול הכי מלטף:כמו בן שדניאל או בילי ג'ו ארמסטרונג או עיברי לידר 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: הזאתי ממטרופולין 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: רוב הזמרים בארץ 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: כנ"ל 12. כלי הנגינה הכי שווה:כינור (אני משוחדת {מנגנת 4 שנים}) או גיטרה בס 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל:fאנק או רוק או קלאסי 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: אביב גפן, דניאל סלומון עיברי לידר או גרין דיי 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: בלי ספק fאנק ורוק 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: קלאסי 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: רוק 18. מוזיקה או מוסיקה? מוזיקה (ךכתוב מה ששומעים) 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: רוק שיקפיץ אותך 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: רועשת 21. תחנת הרדיו המועדפת: 22אני לא שומעת רדיו . הדיסק הראשון שקניתי: דניאל סלומון (הראשון) בשביל אח שלי 23. הדיסק הבא שאקנה: החדש של אביב גפן (כשיצא) 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: מוזיקה שקטה שתרגיע אותי 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: אמריקן אידיוט של גרין דיי 26. והאזנתי לו כמות פעמים: 27לא ספרתי אבל אני מנחשת בטח לפחות 3 ספרות . הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר:החדש של קלי קלאקסון 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: ג'סי מקארטני 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: ניסיתי לנגן בפסנתר.. ובוא נגיד בעברה לי התשוקה אחרי ההופעה הראשונה 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: סול 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה . אקולייזר: פשוט או משוכלל?הא? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? אוזניות 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: רוק 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:אנגליה 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: שחור ואדום 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:דניאל סלומון או עיברי לידר 38. הכי כיף לרקוד: טראנס 39. הכי כיף מסביב למדורה:כל התותים למיניהם 40. לשיר או להקשיב?גם וגם ביחד 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: כל שיר של בלו או להקת בנים אחרת 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש:my hump של בלק איד פיאז 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה:לא טרחתי לשמוע אף פעם 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס:אותו דבר 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: טאוור רקורדס 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי):זה לא אותו דבר של עברי לידר 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן?מילים 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? תלוי מה רמת האהבה למוזיקה 49. קאברים: כן או לא? אם טובים אז כן 50. זמרים או זמרות או להקות?להקות או זמרים 51. אינסטרומנטלי או עם שירה?הא? 52. זהבה בן או דקלה? לא מתמצאת אבל בטח דקלה (לא סובלת את זהבה בן) 54. השיר הכי סקסי:אין לי מושג 58. זייפנים: לשיר או לשתוק?שישירו אבל יתנו לנו אטמי אוזניים 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו?כן 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)?לא 62. המלחין הקלאסי הכי שווה:ויואלדי 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:כל הופעה בוודסטוק 64. שיר יומולדת מנצח: הזה של היי פייב 65. השיר עם המלים הכי דביליות: רוב השירים של שרית חדד 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים:אין לי מושג 67. רוק: בריטי או אמריקאי? גם וגם 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי?צרפתי 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו?אם כבר אז אמריקאי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג:הא? 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: השיר "אוי כנרת שלי" 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: שרית חדד או הזה ששר כמו בחורה 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? לא זוכרת מה שרו שם 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז ) נולדתי ב-1993 ? 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: בטח משהו של קווין 79. כשאני במקלחת אני שר:מלאך של אביב גפן או בא מכאב 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בשקט 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: אין תגובה 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? לא טרחתי לראות 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה כנ"ל 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: 85רעמים וברקים . מוזיקה שנמאסת מהר: פופ 86. קלטות: כן או לא ?שיהיה 87. מוזיקה ששומעים באוטו:רוק 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: לא מנקה 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: לטיטאניק יש פסקול יפה 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: יותר מדי שירים אבל בטח של אביב גפן, דניאל, גרין דיי, עברי לידר וביטלס 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: רוק 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? 4 העונות של ויואלדי 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה:אף פעם לא התחתנתי ויש לי עוד כמה שנים לחשוב על זה 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: גיטרה וזמר בודד 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: לא שומעת 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: דניאל סלומון של דניאל סלומון, אמריקן אידיוט של גרין די ויומן מסע של אביב גפן לקח לי חצי שעה לענות על זה אז אנשים- קצת כבוד!

טוב, מתחילים- השעה 22:26...

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: יש הרבה 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב:ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE?... 4. השיר הכי משמח: שירי ילדים למיניהם 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: המממ 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: כל דבר מזרחי 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: טראנסים 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: דניאל סלומון 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: קרלין אנדרסון 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת:אבי ביטר 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:מאיה בוסקילה (יש לי איזה "רעיון" בשבילה...) 12. כלי הנגינה הכי שווה: פסנתר 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: ישראלי ושחור 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: כל דבר שהם לא נותנים לי כשהם לידי 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: שירי אהבה, וכל השירים האלה שגורמים לך לשיר איתם 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: קלאסית /ג'אז 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: לא כדאי שאני אנסה אפילו... 18. מוזיקה או מוסיקה?: אותו דבר או היינו הך??? מוזיקה. 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: בילי הולידיי ואלה פיצג'רלד 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: רועשת 21. תחנת הרדיו המועדפת: לאחרונה רשת ג' 22. הדיסק הראשון שקניתי: לא בטוחה, אבל נראה לי שזה היה בזמנו "פצעים ונשיקות" (כשזה יצא)- מה שבטוח, זה הדיסק השיראלי הראשון שקניתי אי פעם. 23. הדיסק הבא שאקנה: שילה פרבר, או אולי אביב. 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: דניאל 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק:THE BENDS של רדיוהד. 26. והאזנתי לו כמות פעמים:
27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר:אין כזה 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: בריט פופ מלפני 10 שנים. 29. פדיחה שקשורה במוזיקה:נתקלתי במוקי ברחוב ליד הבית, ורק אחרי כמה ימים, כשקראתי שהוא עבר לירושלים, הבנתי במי נתקלתי...
30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: חוה אלברשטיין (כן, כן) 31. ווליום: גבוה או נמוך?- גבוה 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? העיקר שעובד, מה אכפת לי. 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? אוזניות 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: כוורת ואריק איינשטיין 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: אפריקה? 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: שחור 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: דניאל סלומון,ועברי לידר 38. הכי כיף לרקוד: מוזיקה שחורה 39. הכי כיף מסביב למדורה:"הרוח נושבת קרירה..." 40. לשיר או להקשיב? להתחיל בלהקשיב, ואחרי כמה פעמים, לשיר 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: יקה יקה, ו- PUMP THE JAM, ומודרן טוקינג. 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש:תתנו לו צ'אנס. 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: דו רה מי 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס:סופרקליפרדגליסטיק (מקווה שהבנתם) 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש:התו השמיני 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): קניתי את בית הבובות! 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן?שניהם ביחד 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה?בעיקר, אבל לא רק, להקשיב. 49. קאברים: כן או לא? רק אם ם טובים 50. זמרים או זמרות או להקות? הכל 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? רצוי עם שירה 52. זהבה בן או דקלה? דקלה 54. השיר הכי סקסי:משהו שחור, אין לי מושג כרגע מה בדיוק... 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? אני מזייפת בכיף... 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? דניאל 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)?רק שחורה 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: מוצארט 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:פרטית של דניאל, עברי לידר, והיהודים. 64. שיר יומולדת מנצח: היום יום הולדת 65. השיר עם המלים הכי דביליות:יאללה לך הביתה מוטי 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים:... 67. רוק: בריטי או אמריקאי? שניהם 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? שניהם 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? בריטי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג:"התשמע קולי" של החלונות הגבוהים. 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: לחוה אלברשטיין בטוח יש משהו, אבל כדאי שאני אעצור כאן את הפדיחה... 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: שרה'לה שרון 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד?בוא אליי פרפר נחמד 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? י ר ד נ ה
למרות שעופרה חזה ז"ל ואני נולדנו באותו יום (רק בהפרש של 18 שנה). 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: שבחי ירושלים. 79. כשאני במקלחת אני שר: זה משתנה 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט?שאלה מצוינת 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים:אהמממ... נושא לבדיחה... TAKE THAT... 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? כן 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה?עם הקומקומים... 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: הכל 85. מוזיקה שנמאסת מהר: טראנס 86. קלטות: כן או לא ? כן 87. מוזיקה ששומעים באוטו:רדיו, בעיקר דניאל, וסתם שירים 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל:מוזיקה 24 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: שיער, והלהקה. 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים:"אלה" של שלום חנוך, וELLE LA ELLA של פראנס גל, מסיבות ברורות, ו... 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: אין משהו ספציפי 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? שאנסונים צרפתיים 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה:LOVE IS IN THE AIR 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא:כן 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: לא אוהבת 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: רבות הדרכים, מלטף ומשקר, ושאנייה טווין. סוף השאלון- השעה 22:48... שבוע סגול לכולנו ... תן לי כבר סימן אלה

feel so low

New member
בוקר

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:נאמנות ותשוקה- אלג'יר 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: בתוך הצינורות 4. השיר הכי משמח:מה נעשה -הדג נחש, big city life 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים:מה נעשה- הדג נחש 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: אל תשחק איתי 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: כנל 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: אביתר בנאי 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: רונית שחר 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: כל המיינסטרים המגעיל 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:כנ"ל 12. כלי הנגינה הכי שווה:גיטרה 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק, פסיכודאלי, אמביאנט 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל:"מתגעגע ולא מבין לאן הלב שלי נוסע" חחח סתם לא יודע 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: אלג'יר 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: אני מנגן, רוק שקט 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג:אני מלחין, רוק שקט 18. מוזיקה או מוסיקה?מוזיקה 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: אביתר בנאי, דניאל 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: פינק פלויד, תגדירו אתם. 21. תחנת הרדיו המועדפת: 88 22. הדיסק הראשון שקניתי:איזה להיטים מאם טי וי חח 23. הדיסק הבא שאקנה: גבריאל בלאחסן<שניהם> ואביב גפן החדש 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: אין דבר כזה 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: חלולים 26. והאזנתי לו כמות פעמים:אינספור 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: לא חושב שיש 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: לא טועה 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: לא יודע 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: לא מתבייש בכלום 31. ווליום: גבוה או נמוך?גבוה ברור 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? פשוט 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש:הדג נחש, מוקי 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:ישראל! 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע:ירוק 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:דניאל אביתר 38. הכי כיף לרקוד:פסיכודאלית 39. הכי כיף מסביב למדורה:שירה בציבור 40. לשיר או להקשיב?לשיר 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: לא מכיר כל כך 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: מיינסטרים 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה:ליודע 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס:חח 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: האוזן ה3 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי):שני הסינגלים של אביתר-את שקט והזאב והאיילה 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? המילים 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? גם לדעת 49. קאברים: כן או לא?לא 50. זמרים או זמרות או להקות? להקות עם סולן 51. אינסטרומנטלי או עם שירה?שירה 52. זהבה בן או דקלה? זהבה 54. השיר הכי סקסי:איף 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? אם אין רגש שישתקו 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו?כן יותר מידי 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? פסיכודאלי כן 62. המלחין הקלאסי הכי שווה:מוצארט הוא כוסון על 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:פינק פלויד האיחוד 64. שיר יומולדת מנצח:היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לאיתמר 65. השיר עם המלים הכי דביליות: אל תשחק איתי של נועה עמו 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים:לא יודע 67. רוק: בריטי או אמריקאי?בריטי 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי?אמריקאי 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? בריטי 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג:לא יודע 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: כה ציפיתי ליום והגיע! של אביתר 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: פינג פונג 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? אז בוא אליי פרפר נחמד 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )?מתתי אז 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת:גשם כבד עומד ליפול 79. כשאני במקלחת אני שר:אני לא מתקלח סורי 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? שקט 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים:לא קניתי יותר מפעם אחת 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? לא 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה?לא 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16:לאי ודע 85. מוזיקה שנמאסת מהר:מיינסטרים 86. קלטות: כן או לא ?לא 87. מוזיקה ששומעים באוטו: אלג'יר!אביב גפן 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל:אביב גפן(כשאמא מנקה, לא אני..> 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה:טריינספוטינג 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים:"אל תחפש רחוק תשאר קרוב" 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: לא הבנתי 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? הכל מתפורר 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: לא יודע 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: ברור 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל:לא מכיר כל כך 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:נאמנות ותשוקה ומנועים קדימה של אלג'יר וחלולים של אביב

MooKuSh

New member
יום שני השמח

1. השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: אקוס של פינק פלויד. 2. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: אביתר בנאי - אבות ובנים. 4. השיר הכי משמח: מופע הארנבות - אדום. 5. השיר עם הזכרונות הכי טובים: 6. השיר הכי מגעיל בעולם, כשאני שומע אותו אני מעביר תחנה: 7. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: השקט שנשאר. 8. הזמר עם הקול הכי מלטף: דניאל סלומון. 9. הזמרת עם הקול הכי מלטף: 10. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: 11. הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: 12. כלי הנגינה הכי שווה: הכל. 13. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק על מיני סוגיו. 14. כשכל האנשים הקרובים לי, רחוקים ממני אני אקשיב ל: feel so low?. 15. מוזיקה שנותנת לי כוח: הכל. 16. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: מנגנת. כל מיני. 17. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: לא יודעת. 18. מוזיקה או מוסיקה? 19. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: פינק פלויד/אביתר 20. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: רועשת. 21. תחנת הרדיו המועדפת: 22. הדיסק הראשון שקניתי: בריטני ספירס... 23. הדיסק הבא שאקנה: לא אקנה. 24. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: חס וחלילה. 25. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: אביב גפן 3 26. והאזנתי לו כמות פעמים: המון. 27. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: 28. הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: בריטני ספירס... 29. פדיחה שקשורה במוזיקה: 30. מוזיקה שאני אוהב אבל מתביישת שאני אוהב אותה: 31. ווליום: גבוה או נמוך? גבוה. 32. אקולייזר: פשוט או משוכלל? 33. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים חוץ מבשיעור... 34. המוזיקה הכי ישראלית שיש: מזרחית לצערנו הרב. 35. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: 36. המוזיקה שאני הכי אוהב היא בצבע: מה? 37. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: הכל. 38. הכי כיף לרקוד: מוזיקת ערסים. 39. הכי כיף מסביב למדורה: שקט. 40. לשיר או להקשיב? יותר להקשיב אבל גם וגם. 41. השיר הכי מעפן מהאייטיז: 42. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: 43. שיר אהוב מתוך צלילי המוזיקה: 44. שיר אהוב מתוך מרי פופינס: 45. חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: 46. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): וויש יו וור היר. 47. מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? מילים. 48. מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? לדעת פרטים רק מוסיף. 49. קאברים: כן או לא? בעקרון לא. 50. זמרים או זמרות או להקות? הכל. 51. אינסטרומנטלי או עם שירה? גם וגם. 52. זהבה בן או דקלה? בעע 54. השיר הכי סקסי: Amber - Yes 58. זייפנים: לשיר או לשתוק? תלוי בשיר. 59. גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? כן. 60. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? לא. 62. המלחין הקלאסי הכי שווה: 63. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: ברלין / נירונה אנפלאגד. 64. שיר יומולדת מנצח: 65. השיר עם המלים הכי דביליות: משהו של שלום אסיג שכתבו לי בשיעור חח 66. השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: 67. רוק: בריטי או אמריקאי? גם וגם. 68. ג'אז: אמריקאי או צרפתי? 69. פופ: בריטי, אמריקאי או יורו? 70. הלחן הכי שווה לשיר של לאה גולדברג: 71. הלחן הכי שווה לשיר של רחל: 72. הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: פינג פונג... 73. השיר הכי שווה מפרפר נחמד? שכחתי כבר. 77. עפרה או ירדנה (למי שחי אז )? 78. השיר שאמא שלך הכי אוהבת: ממה שאני שומעת "אהבנו" אני חושבת. 79. כשאני במקלחת אני שר: ששששש 80. כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? מה שבא. 81. הדיסק (קלטת, תקליט) שקניתי הכי הרבה פעמים: 82. פנטזיה (הסרט): כן או לא? 83. הקטע הכי אהוב מתוך פנטזיה? 84. השיר הכי אהוב בכבש ה16: לילה טוב נראה לי. 85. מוזיקה שנמאסת מהר: טראנסים. 86. קלטות: כן או לא ? למה? 87. מוזיקה ששומעים באוטו: רוק. 88. כשאני מנקה את הבית אני מקשיבה ל: כל מיני. 89. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: 90. בפסקול של הסרט של החיים שלי, מופיעים השירים: "חלומות גדולים", "מצטערים", "ECHOES". 91. באותו הפסקול, מופיעה המוזיקה: מה ז"א? 92. לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? גן החטאים 93. השיר הכי שווה לאחרי החופה: 94. על החוף, מוזיקה, כן או לא: בטח. 97. התקליט הכי טוב של מאיר אריאל: לא מכירה מספיק. 98. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: אביב גפן 3, דארק סייד, מנועים.

למעלה