ש"ש במעורר+ מה זה מכינה???

v i v

New member
ש"ש במעורר+ מה זה מכינה???

2 שאלות יש לי: מישהו עשה שנת שירות במעורר? חוויות טובות? רעות? בבקשה לשתף! חחח דבר שני- מה זה מכינה בכלל??? תודה רבה!

LuNaTiC

New member
הבנתי שלמעורר אין שנת שירות...

למישהו יש מה לחדש לי בעניין?

tali_le

New member
שנת שירות במעורר

היא שנת שירות שנעשית דרך הנוער העובד, בגרעין שפעולותיו הן קצת שונות מפעולות גרעין רגיל של הנע"ל אבל ההתנהלות הכללית היא דומה זה אומר שנותנים להם לעשות יותר פרוייקטים אישיים ופחות מוכתבים מהתנועה (אם כי מכרים שלי שעשו שם ש"ש ממש התלננו שזה לא היה ככה באמת, אבל חוןץ מזה הם קומונה וגרעין נועלי לגמרי טלי

LuNaTiC

New member
המעורר ליוו אותנו בפולין,

וגם עשו לנו סמינר מעולה... אני ממש אוהבת אותם
. חחח לא שזה מעניין מישהו
.

LuNaTiC

New member
בדיוק היום נזכרתי בזה עם חברה שלי..

בקטעים שהיו, ובמעורר...
. יש שם אנשים ממש טובים.

המעורר מלכים..

אני יודעת שלפחות בשביל השכבה שלי, המסע לפולין לא היה משמעותי כלכך בלעדיהם. הם הפכו את זה לחוויה הכי מצוינת שיכולה להיות. חוצמזה, שהם אנשים מדהימים וחכמים כל-כך. הציעו לי לעשות שנת שירות דרך קבוצת המשך של המעורר, אבל ממה שהבנתי מאנשים שהתנדבו לזה, זה בסך הכל שנת שירות רגילה בנוער העובד, להגיע למעורר זה כבר סיפור הרבה יותר מסובך.

peart

New member
אין שנת שירות במעורר

מה שכן יש,ואני חושב שאת מתכוונת אליו. זה ש"ש של קבוצות שיצאו לפולין עם המעורר יוצאים ביחד לגרעין נו"על בערך. אני כרגע נמצא בגרעין כזה למרות שאני לא סגור על כמה אני באמת רוצה אותו,כלומר אני בי"ב ורק עובר את הפעולות של הגרעין. מאיפה את בארץ.?

hadasbaril

New member
על מכינות

מכינה היא לא ש"ש. המכניות מתחלקות ל]י הגדרתם -דתיות(במטרה של חיזוק תורני), ישראלית (כמו חנשון,פתוחה לכלל האוכלוסיה ברץ) וגתית חילונית (כמו אדרת). במכינה מתקיים שילוב של עזרה ותרמה לקהילה, טיולים(_הכרת אר) ולימודים (יהדות נראה לי כולם לומדים). השוני הוא במינון ובהגדרה. יש את רבין וננגב שתורמים סה"כ יומים שלמים.עוד שאלות?שאל אותי במסר או באי סיקיו70731425.אתה מוזמן להתרשם אישית הביום פתחו שבעשירי לפהרואר,שוב פרטים אצלי.

v i v

New member
שנת שירות במעורר- אני מהרצליה

מאיפה אתה?? וגם אני מה-זה לא סגורה על עצמי!!

למעלה