ש-ש-ש שקיפות שינועים ושאר ירקות

עגלת התאומים תרומתה של שכנתי והסלקל

נאספו אתמול על ידי צריפינה היקרה ויועברו לצפון לקטיושקה עבור יולדת בטיפולה. תודה לצריפינה על שינוע העגלה והסלקל ולשכנתי על התרומה. שבת שלום.

בוקר טוב לכולם תיהנו מסוף שבוע שבת שלום

לכל החברה שיהיה שבת שלום נחת ומנוחה עושים פה עבודת קודש יישר כח לכל התורמים העוזרים והמתווכים יום טוב

מיכליתשלהצאט -בקשר לסלקל../images/Emo35.gif

כנראה היתה אי הבנה אבל קטיושקה לא צריכה סלקל, אז למי הוא היה מיועד? כעת הוא אצלי מחכה שתגידי לי למי לתת או להעביר. העגלת תאומים-התקבלה בשמחה. שבת שלום, נעמי.

אולי מלכת הקרח צריכה סלקל?

היא אמורה ללדת בכל יום ותזדקק לסלקל ע"מ לצאת מבית חולים. כדאי לבדוק איתה. תודה

בקשר לסלקל

אני מוכנה לתת אותו לכל מי שצריך הענין שאני מבררת הוא אם הסלקל הגיע בטעות לחיפה ויש תינוק שמחכה לו במקום אחר מכיוון שמיכלית שלחה אני מבררת איתה קודם. נעמי.

היי נעמי, התרומה היתה כפולה

כלומר סלקל ועגלת תאומים. אם אין לקטיושקה צורך בסלקל, אזי אפשר להעבירו לכל דורש. שבת שלום.

K a t u s h k a

New member
מיכלייייייייתתתתתתתתתתתתתת

המון המון המון תודה קודם כל.... הצלת את חיי.... והכי קטע שהבנות כל כך התלהבו לשבת שוב בעגלה מורווחת, כל הדרך אל הגן הם ליטפו וחיבקו אותה.... בכניסה לגן הן פשוט סירבו לצאת ממנה, נאבקו בכוח להשאר בפנים ואם כבר היתי "מחלצת" את הראשונה השניה כבר היתה מטפסת חזרה.... בסופו של דבר פשוט קיפלתי אותה מהר ו.......... ואווו איזה בכי איזה דמעות "מה קרה לעגלה? אמא קיקלה עגלה..." נאלצתי עוד להשאר איזה חצי שעה בגן עד שהרוחות נרגעו
מקווה רק שלא נשאר לישון מתחת לבנין בעגלה (בדרך חזרה מגן) נשיקות קטי

ריגשת אותי מאוד ../images/Emo24.gif

מסרי נשיקות חמות וחיבוק גדול לתאומות ושיהיה לכם אחלה שבוע והרבה כיף וטיולים על העגלה החדשה
אם תצטרכי עוד משהו, אשמח לעמוד לרשותך.

נירה63

New member
ברכות ואיחולים לחוגגים בסוף שבוע זה.

מזל טוב ל- RUTHI226 לכבוד חגיגות בר המצווה של בנה. מזל טוב ל- KATUSHKA לכבוד יום הולדתך. שפע של ברכות איחולים מכל הלב, בריאות אושר והרבה הצלחה ונחת בחיים מהילדים. מאחלת שכל חלומותיכם ושאיפותיכם תתממשנה, ושרק טוב ישרור בעולמכם. מאחלת נירה.

אדרת2

New member
שקיפות אמרנו הועברה האמבטיה

ובגדים מידות 4-6 למשפחה באיזור המרכזת תודה

שוקולתה

New member
מי שצריכה לקבל ממני דברים אין לי מקום

אם לא מעבירה עלאה מיצטערת תחזרו אליי במסר רוצה לעזור אבל אין לי מקום איכסון

זאת אורללוש בקשר לכיריים

ראיתי באגורה כיריים עם תנור אפיה מאוד יפה איך יצורת קשר אין טלפון כלום אם תכנסי לאגורה יש תנור בצבע כסף מאוד יפה ושמור תראי בבקשה איך יוצרים קשר את יותר מנוסה בהתכתבויות לא יודעת איך תודה רבה התנור יפה מאוד

לא קיבלתי

שלחת לי פרטים על כיריים פה זה תנור וכיריים מצורף אפילו תמונה בידקי לי בבקשה התנור בגבעתיים

למעלה