ש.ש.ש.ש. אני כותב בשקט בשקט....

עציון

New member
ש.ש.ש.ש. אני כותב בשקט בשקט....

אשתי עומדת במטבח. היא מבשלת. אחר היא תיאפה. חלקי: אני קניתי את המצרכים . שששש, אני לא רוצה שהיא תשמע שאני כותב. היא תתעצבן. לפני שעה, אחרי שהיינו בטוחים אני ואשתי שהשבת אנחנו לללבבבדדדד. מה זה לבד. רק שנינו. הנשואים ספונים בביתם והקטן בצבא, מה זה תכננו....אחרי שבוע עבודה קשה(שנינו עצמאים) מפרך (אשתי- יותר, מתוך בחירה!!) ש.ש.ש. היא שומעת או נדמה לי.. דיי, אני בנרווים, יעני, עצבני. ובכן, לפני שעה מצלצלת כלתי ומודיעה שהיא מגיעה אלינו עם כולם, כמובן. מה זה שמחנו. מה זה עלצנו. כבר יומיים לא ראינו אותם. וכמו חם וחמות חמים - תרתי משמע, "בישרנו" בשמחה: "בדיוק דיברתי עם עצי מה נעשה לבד וחבל שאף לא אחד מגיע, והטלפון שלך ממש מהשמיים...." אבל מה, אני, החם הכי חם, בקשתי עם אפשר להביא זה וזה ובעיקר בשביל התינוק כי לא בא לי לרוץ שוב למיני. כלתי המתוקה, לא מאכזבת. "אני ממש לא יכולה כי ....הוא תורן בגן ואני צריכה להיות לידו" פקה פקה פקה. רגע, רגע,מי זו עולה במדרגות? וואלה, אשתי. אז שלום. אני רץ למכולת...

חני ב

New member
אתם לא יודעים לאמר

"לא מתאים לנו"??? כבר יומיים לא ראיתם אותם והיא מתעלקת עליכם שוב? תלמדו לאמר לא.

היי, עציון, ששששששש....

אם אתה צריך כל-כך הרבה ששששש.... מפני ששששש.... שאשתך לא תשמע, שששש שאתה מקליד על המחשב, וששש... הנה גם אני ממש בשקט, מפני סכנתה.... ששש של אשתך, אז בחיי שמעניין בכל-זאת מה חושבת עליה כלתה. אבל, תודה ששששש שהייתי באמת בשקט, ואני מבטיחה לא לגלות ששששש... לאף אחד, אם אתה לא תגלה. שששש...... שבת שלום.

עציון , ראשית מתה על הסגנון שלך..

אתה לא מכיר את המילים "לא מתאים לנו, ורוצים שששששששקט" אתה מתבייש לומר זאת? אני מתפלאה עליך, אילו ידעת כמה פעמים שאני אמרתי לבן שלי (ומשפחתו כמובן) לא מתאים.. אתה לא חייב הסברים למה לא מתאים. למה, ככה נקודה. ומה עוד להודיע ברגע האחרון זאת ממש חוצפה!!!

bertap

New member
../images/Emo24.gif לאוגרת המקורית שבת שלום

תודה רבה לך על התמיכה וב ככה זו לא תשובה דברי הנכד שלי המשך יום נעים

עציון

New member
מי שהרים את הטל. היתה האשה והיא

כאמור למטה, לא תגיד "לא" לעולם. חבל"ז.

amitmom

New member
עציון..מה זה הפחד הזה מאשתך?../images/Emo6.gif

בקשר לכלתך היקרה..אז כמו שאני תמיד אומרת. לא קופצים על בן אדם ואם לא נוח לך היית אומר..מצטער, לא נוח לי היום. כמו שלה לא נוח ביום א´ לך לא נוח ביום ב´ וזה מאוד לגיטימי.

tsveeka

New member
למה להסתיר מהאישה?

אכן למה בעצם, אתה חושש שאישתך תשמע אותך במחשב? זה פשע גדול? הרגת חלילה מישהו? מה אתה מנסה להסתיר מזוגתך. האם זה יעיל אחרי כל השנים להסתיר ממנה דברים? אכן המכתב שלך היה כתוב בחביבות ומשעשע.

עציון

New member
לא פוחד ולא חושש ולא מסתיר ו..

אשתי- לב זהב יש לה. ככל שכלתה מרגיזה אותה יותר, כך היא מתה עליה יותר. אשתי- ממנה יש לי הרבה מה ואיך ללמוד- לא תריב עם כלתה לעולם. ולמה? ובכן פה קבור החתול השחור העובר כה הרבה בין הכלה לחמות. לחתול קוראים: הבן יקיר לי. אשתי יודעת שכל התנכלות לכלה (והיא לא מכירה מילה זו-ראוי להדגיש) תפגע בבן או בנכד. אז היא הולכת איתה על דרך הכיף. לא מציקה ובעיקר: מעולם וכנראה- לעולם, לא תגיד לה: לא!!! ולכן, כתבתי "בשקט בשקט" כדי לא להעיר לעצבן. ובכן, אני מקווה שעניתי לגבי כן פחד לא פחד. לא מינה ולא מקצתיה. לא הסתרת דברים ,אלא, שמירה על שלום המשפחה. אגב, בביקור השבתי, דוקא הופתענו לטובה. כולם לקחו חלק בהכנות ובהגשות ו...בהחזרת הסדר לכנו. כולם- כולל ....

tsveeka

New member
ממש להעריץ את אישתך

הלוואי ולחברה שלי הייתה סבתא (חמה באנאלוגיה) כזאת. יש לכם מזל.

הגנובה

New member
כל הכבוד לאשתך!!!

גם אם כלתכם ממש מ-כ-ש-פ-ה!!! - זו הדרך לפעול. אין ברירה אחרת. אבל כמובן שיש גבול לכל תעלול. גם אם כלתך - שתחיה - מרימה טלפון ובאה לאכול - אפשר להגיד, כמובן בצורה נחמדה - יש לנו תכניות אחרות להיום, קבענו עם חברים, תכננו ערב רומנטי רק אנחנו עם עצמנו (בכל גיל, בכל זמן) - ולמה בצורה יפה? א. אם לעולם לא אמרתם לא - יכול להיות שכלתך מבינה כי ביתכם הוא ביתה - והיא יכולה להגיע בכל זמן נתון - כאילו הייתם הוריה שלה. ב. אם לעולם לא אמרתם לא - יכול להיות שהיא חושבת שאתם לבד בערב שבת - ועדיף להיות ביחד. ג. גם אם כל מה שנכתב בשני הסעיפים הקודמים לא נכון - וכלתכם באמת מכשפה - רצוי לשמור על קשר טוב מכיוון שיש לכם בן שחי איתה כי הוא אוהב אותה - ויש לכם נכדים שהיא אימם!! - כדי לשמור על יחסי משפחה קרובים איתם - מה לעשות - לפעמים צריך "להחליק" דברים עם הכלה. לכן - כל הכבוד לאישתך - היא אישה חכמה מאוד ולבנך יש מזל! תקרא מקצת מהסיפורים המסופרים כאן - לא כל החמות הם כמו אישתך, ולא כל הכלות הם כמו כלתך... יש דברים מכוערים מאוד בחיים!! שמח בחלקך על אישה כזו!!!

עציון

New member
לגנובה: תודה על המחמאה לאשתי, אבל..

אני לא כתבתי באף מקום שכלתי היא מכשפה. כלל וכלל לא. אומנם להופיע שעה מראש זה לא כל כך נחמד מצידה, אבל, מכשפה? נו, זו לא דעתי עליה. יש לה גם כמה וכמה דברים חיוביים. למשל: היא עושה זאת פעם בחודש או חודשיים. וזה יפה מצידה. הלא כן? ויש עוד דברים חיובים. כלתי לא מכשפה. וזה סופי. (הכוונה: לא הסוף שלי, אלא דעתי- סופית בענין. רק בעניני כלות צריכים הסבר מפורט...).

הגנובה

New member
הציניות שלך תמיד מצליחה להעלות

חיוך על שפתי! - הכוונה למשפט שהכנסת בסוגריים (כשמדובר בחמים [חם ברבים] תמיד צריך להסביר קצת יותר...)... אני צוחקת! אבל לא מבינה...(אולי אני באמת צריכה הסבר מפורט?) - מה בעצם הבעיה? אישתך נהדרת! כלתך חיובית ולא מכשפה - זה כבר בונוס אדיר!! אז למה הציניות?

עציון

New member
גנובה, הנה לך הסבר.

מראש- ולא בציניות- אני קובע שאין כלה "מכשפה". לא קיים. יש רעה. רעת לב. עצלנית. נצלנית. אהובה. עוזרת. קלפטע, קמצנית. פזרנית. אבל לא מכשפה. הבונוס שלי: זו אשתי. לעולם לא תריב או תציק לכלתה. ויש לנו שתיים (וכן שני חתנים). ה"מזל" של הכלות: החם והחמות צעירים הן בגיל והן ברוח. יעני, מדברים בגובה העיניים. אז למה הציניות? 1. משום שכזה אני (והצניות שלי היא חיובית בסופו של דבר ולא למטרת עקיצה). 2. כדי להתגבר על כעס על הכלה או אפילו על בעלה(בני) אני הולך בשיטת הציניות הקלה. מה שנקרא "ללא מכה מתחת לחגורה". אז לכן, כלתי תמיד היא "מתוקה". "כן, מה אפשר לעזור לך גילי" אני אומר כאשר כולם עוזרים והיא בכורסא קוראית עיתון. "אולי כוס מים" באותה סיטואציה. או: " המיטה כבר מסודרת, צריך רק לצפות ולפתוח את הספה ולשים הסדינים אותם כדאי לגהץ לפני..." זה מה שנקרא: ציניות בונה. אבל, ולמרות כל הציניות,(ואני לוקח הכל בקלות . הכל? כן, הכל), אשתי ואני אוהבים את כולם ואין לנו בעיה איתם. ולסיום, שאלת מחץ: מה תגידו על זוג הנוסע לחופשה בת חודש למזרח הרחוק ו"מדביק" את הנכד לשמירה מבלי להתייעץ ומבלי לשאול את הסבא והסבתא? ושניהם אנשים עובדים (עצמאיים , כ"א בנפרד). שמירה= להביא לגן. להוציא. לטייל. להשכיב. להאכיל. 3 שבועות. ולא מדובר בגימלאים!!!אה?????

הגנובה

New member
יכולת בהחלט לאמר לא!!

בנך רצה לצאת למזרח... קשה לי להאמין שמישהו יוצא ל-3 שבועות ולא מתכנן מראש מה יקרה עם ילדו, היכן יהיה ומי יטפל בו... הוא הרי לא הגיע אליך יום בהיר אחד עם הילד ומזוודה - השאיר את הילד אמר שלום והלך.... יכולת להגיד לא!!! ההחלטה לשמור על הילד היתה שלך או במקרה הזה - של אשתך... אם יש לך בעיה עם זה - פנה אליה... היא או אתה הייתם אלה שהסכמתם לשמור על הילד.

עציון

New member
משהו התלונן? אני מראה איך מתנהלים

היום הענינים. מחליטים לנסוע. מתכננים לוח שבועי: מי ומתי מטפל בילד מבלי לשאול אותך בכלל ואני שואל: נו, מה אתם אומרים? אבל להתלונן? לא ולא. " כזה ראה וקדש". הייתי אומר לא? הרי הפורום היה מפוצץ מתלונות על היחס שהיא מקבלת. ("אי אפשר כבר לנסוע לנוח". "בשביל מה יש נכדים" "שצריכים אותם, הם פתאום חולים..." ועוד בכי פה ושם.מכירה את זה מאיזה שהוא מקום??)

למעלה