תאווה לידע

תאווה לידע

תאוות הקריאה, המילה הכתובה הנאה גמורה ואנוכית של נפשי הלא ברור הדבר כי מורעלת אנוכי הכיש אותי נחש הידע ולא אכלתי מתפוח גן העדן ולא הייתי חווה המתפתה והמפתה אשר גילתה היא לי לראשונה את טעמו של המידע אלא אישה פשוטה למדי הנני הצמאה לעוד טיפת ידע הצמאה למילה, לניב, למליצה ואתה, מי אתה, התשאל לזהותי ? ואני, מי אני, שאסביר לך ? הנה קח לך מליצה קח לך שיר אחרון - שיר שלי ! אולי דרך מילים אלו תוכל לחדור למאווי נפשי הלא שקטה, המדממת ובקצב הדם אקרא עוד מליצה שנכתבה ואחרוט לה שירה חדשה על דף טיוטא שנתיבו די ברור בדרך למאגר נחשי המידע אשר מכישים בנשמתי כמו דגי הפירנאות הלא שקטים באגם גועש האם יגיעו אליך מילותי ? האם תבין ? או שמא הפעם כתבתי גבוה מידי ואיבדת פעמיך על גבי הנתיב שחיפשת אל ליבי אל נשמתי הצמאה

* רוזבד

New member
יופי

אהבתי את כל הרעיון ואת כל הדימויים ואת עניין גן העדן היפיפה

הקשתית*

New member
ענבל יקירתי...:)

היי מתוקה ולשאר חברי הפורום.... שמחה לחזור...לא לצעוק עלי פשוט הייתי חולה...לא היה לי קול אפילו שפה לא שומעים :)))) והמחשב שלי,לאות סולידאריות גם התקלקל וחלה...שבוע. בקיצור מאוד געגעתי }{ ובהקשר לשיר... מאוד מיוחד ודירבלק,שזה אחרון... נשמע כמו לאיש מיוחד, מקווה,שיעריך זאת נכונה... ענבלוש,רק בעוד יומיומיים אתקין אי סי קיו ואצור אתך קשר ועד אז,אשמח לקבל תגובה, על גבי האתר בפורום... אוהבת. אני

היי :) התגעגעתי !!!

איזה חיוך יש לי עכשיו על השפתיים רק מלראות כאן את שמך צר היה לי לשמוע על המחלתך שמחה לשמוע שאת התגברת עליה ועכשיו את כמו חדשה :)) יקירה, מודה אני לך על הביקורת החיובית והאישיות לה כתבתי את השיר... ובכן אני צריכה לספר לך על אוסף נעלי החדשות :))) יש מגפיים, נעלי בית - מכל הבא ליד :))) חחחחחחח אוהבת ומתגעגעת ענבל

הקשתית*

New member
ענבלוש :)

את פשוט מלאך מקסימה.... וסקרנותי גוברת עלי... אבל אתאפק עד להתקנת האי סי קיו מחר... לא יותר.... :))))) רק מלראות את תגובתך, התרחבו שפתיי וקרנו עינייי אוהבת ומתגעגעת נחמה

תודה לך קסנדרה יקירה :)

מילותיך חשובות לי מאוד וטוב לראותך שוב כאן התגעגעתי עד מאוד :) ענבל

saharur

New member
זה ללא ספק

השיר הטוב ביותר שלך,וגם אחד הטובים בכלל שקראתי,המשיכי כך,זה בדיוק הסגנון שאני אוהב.

איש יקר :)

גרמת לי להסמיק :)) תודה, תודה מקרב לב על התגובה המעודדת והנפלאה הזאת ענבל

Just Me

New member
צביטה בלב....

יקרה שלי.... כל שורה בשירך גרמה לכאב בנפשי כל אחד מאיתנו כותב שירים כל אחד מאיתנו מנסה להיות חופשי אבל הכתיבה שלך... משהו מיוחד... את נותנת לי להרגיש שאני לא לבד... אני חושבת שפירוש הכאב... הוא צביטה קטנה בלב... אוהבת מאד אני

נגעת בליבי

אני מודה לך על התגובה :) הבוגרת, החמה והאוהבת אכן לא לבד את יקירה אוהבת אותך :) מאוד !!! ענבל

למעלה