תאווה מינית או?

SAHAR9

New member
תאווה מינית או?

אנחנו זוג נשוי כעשור +2 חיים חיי משפחה רגילים עם עליות וירידות כמו מרבית הזוגות נוהגים לקיים יחסי מין פעמיים שלוש בשבוע בתקופה האחרונה ביוזמת אישתי עברנו לקיים יחסי מין כל יום יום אחד היא זרקה לי שבמקום עבודתה ישנו בחור שלא היה אכפת לה לשכב איתו ושפשוט יפתח אותה ויקרע לה את הצורה לדבריה הוא לא יודע מזה כלום.היא נתנה לי את מילתה שלא קרה ביניהם כלום ורק אני יודע את הרגשתה. כמובן שחרב עלי עולמי מאז,ואני מנסה להוציא את המחשבה הזו מראשה אבל החשש שאולי כן קרה משהו ושגבר אחר שאישתי רואה כל יום נמצא בראשה של רעייתי מוציא אותי מדעתי ואני זקוק לעצה או או המלצות איך לפעול הלאה

נראה שאשתך מנסה בדרכה לאמר לך

משהו. יתכן שלא קשור אפילו לסקס אלא דרך הסקס היא מביעה משאלה. "חיי משפחה רגילים" נראה שכבר לא. אשתך יצרה פרווקציה שאכן קשה לעכל אותה ואני מבינה את החשש שלך אבל אם היתה רוצה באמת לשכב איתו, היתה עושה זאת וודאי לא מדווחת לך על כך. הבחור מהעבודה מסמל לה את חוסר השגרה, הרצון לשינוי, להתפרע ולעשות אחרת אבל את האחר היא כן רוצה איתך. כך את זה לכיוון חיובי ותהנה מהאנרגיה החדשה שאשתך רוצה להזרים לחייכם ותלך עם זה. תשאל אותה מה הפנטזיות שלה, איך אתה יכול לממש אותם איתה, תפתיע אותה במובנים נוספים , במיטה כמובן וגם ברומנטיקה, קניה מיוחדת, שפה אחרת... תרים את הכפפה שזרקה לך ותנסה לוותר על מחשבות החורבן והחשש, זרוק אותה עוד יותר רחוק (את הכפפה...) ולא נראה לי שאזכור הבחור מהעבודה יחזור. מקווה שזה ירגיע אותך ויכוון אותך .

למעלה