תאוות הכסף- אנא ממכם כולם כנסו!!!!!!!!!!!!!!

לורנס4

New member
תאוות הכסף- אנא ממכם כולם כנסו!!!!!!!!!!!!!!

הייתי רוצה להעלות כאן נושא מסויים מאחר שקראתי את התשובות שלך מר אלישע אתה בהחלט נראה אדם הגון למדיי מעניין אותי תגובתך ותגובת האחרים... טופלתי אצל הומאופט שבהחלט עשה עליי רושם של בן אדם מקסים הגון כמובן שבהומאופטיה צריך לפרוס את כל עברנו כלומר אם אין ביטחון במטפל אז ..... הטיפול הראשון עלה לי 700 שח וזה כלל את העזרה הראשונה כמובן שהמטפל היה הגון ונתן לי שעתיים שלפגישה ועוד שיחות כאן ושם הוא ציין שאני אוכל להתקשר אליו בכל שאלה שהיא הוא היה ממש תומך ומדהים הוא נסך הרבה ביטחון ! לאחר העזרה הראשונה עברנו לשלב ב של טיפול המטפל אמר שהוא מחייב 250 שקלים על יעוץ של עד שעה וחצי עד כאן הכל בסדר .. אני הנני גרה בחול ולכן הייתי צריכה לחזור לחו"ל אחרי 3 חודשי טיפול .. לאחר כשבועיים התקשרתי למטפל בשיחה שערכה 15 דקות כדי לשאול אותו לגביי תופעת לוואי של רמדי מסויים המטפל כרגיל היה מקסים מסור וענה לי על השאלה .. הוא ביקש ממני להתקשר שוב להמשך יעוץ כמובן שעשיתי זאת והוא נתן לי ייעוץ בטלפון של 25 דקות!!! יום למחרת הוא שולח לי אימייל - בבקשה תשלחי לי 500 שח על 2 יעוצים.... כן ככה בכזאת פשטות כאילו את הכסף אני מוצאת בשדות הפלא... .............. ... הייתי בשוק מה שני יעוצים שיחה של 15 דקות שבכללותה היתה שאלה על תופעת לוואי!!! אפילו פרופסורים מומחים של 30 שנה לא מחייבים אותי בכאלה סכומים...בכלל הוא לא מחייב אותי שאני מתקשרת ושאלות בקשר לטיפול !!!! ואני מדבר על פרופסורים עסוקים !!!!!! מנהלי מחלקות של בתי חולים ...והוא ההומאופט הזה מנצל את החולשה שלי את המצוקה שלי ומנסה לסחוט ממני כמובן שעניתי לו באיימיל בצורה מאוד מכובדת ! והוא מפה התחיל להתנהג אליי בצורה מאוד מעליבה כמו אני לא עובד לפי אמות המידה שלך ותשלחי לי את הכסף ומייד כאילו מה .. אני אמורה לקטוף את הכסף מהעצים !! כמובן שאני מתכוונת לשלם רק על היעוץ 1 שהוא נתן ולא שקל מעבר לזה אפילו שאני לא מסכימה על העניין אבל אני אשלם על ייעוץ אחד בלבד....!!! כאילו מי לעזאזל כן ככה בדיוק מי לעזאזל הוא שאסור לדבר איתו בטלפון ואם כן אז צריך לשלם!! איפה נשמע דבר כזה בארץ כשהתקשרתי אליו הוא לא אמר כלום . לא חייב בכסף נהפוך הוא זה היה ברור שכשיש שאלות וכולם יודעים שיש צריך להתקשר ולברר !! מה זאת החוצפה הזאת מה זאת התאווה איפה איכות המטפל בעניין כאילו מה..... .. איבדנו כל צלם אנוש ברצינות חברים תאמרו לי מה זאת תאוות הבצע אנשים שלוקחים הרבה כסף כדי לקרוא לעצמם מרפאים, אנשים עם יכולת חוצפה אין סופית לנצל ..אנשים שמנצלים את המצוקה שלנו.. אני רוצה לציין שזה לא העניין של הכסף כמו העניין של העיקרון תאוות הבצע אנא ממך מר אלישע את תגובתך ההוגנת לעניין אנא ממכם חברים תגובתם בעניין אנא ממכם תפתחו עיניים אל תתנו לאף אחד לנצל את המצוקה שלכם!!!!!1

לורנס שלום

ובריאות שלמה. לא אתייחס אל הסכומים שנקבת. מצידי הוא יכול לבקש 5000 שח לפגישה. כל אחד גובה את מחירו לפי ראות עיניו, זו זכותו ולא היית חייבת להסכים. לפני שמתחילים טיפול מקבלים את כל המידע אודות מהלך הטיפול כולל המחירים אודות מפגשים חוזרים, שיחות טלפון. אני מאמין ששאלת אותו על כך או שהוא אמר לך. לי אישית לא ידוע מיהו, יתכן שהוא גאון הדור ושווה כל שקל שביקש, אין לי דיעה בנושא. לדעתי, כאיש רפואה ולא עסקים, ראוי יותר שמי שלא יכול לשלם את התעריף הרגיל, ישלם לפי יכולתו ובלבד שלא יפרוש. לפי ידיעתי שיחות טלפון נחשבות כהמשך טיפול ובדרך כלל אינן כרוכות בתשלום נוסף, אבל זה אינו חוק. אם השיחה היא קצרה ,לישור קו, עידכון, יעוץ וכו'. ושוב מבחינה זו כל אחד עושה כרצונו. עדין אין מחירים אחידים פרט במסגרות מסודרות כמו בקופ"ח בהן התעריף סביר בהחלט. אבל את בחו"ל. כמו בכל תחום אחר גם בהומיאופתיה יש גם הומיאופתים חמדנים, וזה מבייש ומבזה את המקצוע ואת השליחות. צר לי כי הידע ההומיאופתי בא למען רווחת בני האדם החולים והחברה בכללותה ולא למען הרווחה האישית של המטפל, האף שזוהי פרנסתו. אם בחר לעסוק בזה המקצוע עליו לקחת בחשבון שלא כל אחד יכול ועליו להתחשב עד מאוד בכל אחד ואחד ולהזהר מאוד באדם החולה בכל המובנים, ואם לא יוכל לשלם היום את התעריף, ישלם מחר אם וכאשר מצבו יתייצב ויאפשר. הפרנסה מגיעה מכל הכיוונים. במצב העיניינים הזה אינך יכולה להמשיך לטפל אצלו. אין לך בו אמון. קחי את מה שהשגת עד כה ובקשי מטפל אחר שיהיה הגון יותר בעינייך. בהצלחה ובריאות שלמה אלישוע

למעלה