תאומות חמודות

PitbullUsurper

New member
תאומות חמודות../images/Emo8.gif

לדעתי לכל אחד יש תגובה משלו בקשר לתאומות חלק חושבים ככה חלק חושבים ככה ולכל אחד יש דעה משלו בכל מה שקשור לתאומות למשל דעתי היא כזאת אני חושבת שהן די חמודות עם אחת מהן(הלוואי)היתה יכולה להיות חברה שלי אני חושבת שלא הייתי מתאחזבת בקשר לזה הן נראות לי מאוד חמודות ואני מעריצה מאוד גדולה שלהן!!!! אז דעתי היא כזאת אבל עם מישהו יגיד משהו לא יפה על תאומות זה דעתו(אבל עד גבול מסויים)

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif טו -ווווווו -וב ... ../images/Emo4.gif

אני חושבת שהתאומות חמודות ויפות . רמת המשחק שלהן נמוכה חוץ מבטובות השתיים וצער גידול בנות . טובות השתיים וצער גידול בנות אלה סדרות מתוקות מאד , כל שאר הסדרות לא . הרעיון בסרטים האחרונים שלהן כבר קרצייתי וזה נמאס כל הזמן אותה עלילה
. זו דעתי . את חדשה
ב
ר
ו
כ
י
ם
ה
ב
א
ים
אני עמר , בת 11 וחצי , תהני
. ניצו"ש - מה אתם עושים היום
היום כולם הולכים למועדון נוער ולעמר נגמר האנרג'י אז היא לא הולכת
. וכולם הולכים ועמר לונליייייייייי
תנחמו אותי

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif נוט ../images/Emo98.gif

איימ נוט לונלי טודיי
. כרגע נודע לי שאני הולכת לעשות בייביסיטר

PitbullUsurper

New member
יופי של תגובה../images/Emo9.gif

יופי של תגובה זה מה שאת חושבת וזה די בסדר לחשוב ככה אבל עם את חושבת שאלה לסידרות הכי מתוקות זה בסדר גם אני חושבת ככה אבל מה עם מזל תאומות זה לא יפה לדעתך? למרות שראיתי רק פרק אחד מהסידרה כבר התאהבתי בסידרה!! אני אלונה(יש לך שם יפה)בת 14 דרך אגב תודה על התגובה ועל ברוכים הבאים גם!!!!!

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo142.gif

האמת היא... שלא ממש הבנתי מה את מנסה להגיד, וסימני פיסוק יכלו ממש לעזור.

PitbullUsurper

New member
אין מה להבין

אני ממש לא הבנתי מה את מנסה להגיד בזה שלא הבנת.אני כתבתי שלכל אחד יש דעה משלו על התאומות אני מתה עליהן אבל חברה שלי היא לא הכי מחבבת אותן בגלל זה כתבתי שלכל אחד יש דעה משלו!!! נ.ב השיר שכתבת נחמד.......

למעלה