תאומות- שניים זה תמיד ביחד

תאומות- שניים זה תמיד ביחד ../images/Emo141.gif

האם הייתם רוצים להיות חלק מזוג תאומים/שלישייה
מה חיובי במקרה של תאומים ומה שלילי לדעתכם

eris1515

New member
עונהההה

לא
החיובי-הדבר החיובי זה שאם את צ'כה ללכת לפישה או משהו ואת לא יכולה-יש מי שילך במקומך
השלילי-להתחלק בכל מני דברים

mישמישית

New member
לבד .........

יש לי חברה שיש להתאומה אבל כל הזמן מיתבלבלים ביניהן ומשווים בינהם וניראה לי שזה טוב שאני לבד רק אני (והאחים שלי אבל הם לא קשורים ) חיסרונות : מיתבלבלים ביניהן ,יש תחרות בין התאומים , יתרונות : יש אם מי להיתכונן במיבחנים יש חברה שבגיל שלי וקרובה אלי שיש לה בעיות כמו שלי

Spiritfall

New member
תאומים.

שלישיה זה כבר לא ממש זוגי ותמיד יש את האחד הזה בחוץ.. הייתי רואה להיות חלק מזוג תאומות. אבל זה נורא תלוי.. אני רואה תאומות שלא מסתדרות וכאלה שהן חברות הכי טובות.. אבל עדיין. תמיד רציתי שתיהיה מישהי כמוני שתוכל לעבור איתי ביחד דברים. חיובי? יש לך תמיד מישהו להיות איתו וזה גם דיי מגניב כי אפשר לעבוד על אנשים [מה שתמיד חלמתי.. חח] שלילי? זה יכול ליצור ריבים ובעיות, תמיד יהיה את האח ה-יותר.

פילפולה

New member
לא../images/Emo70.gif

אחותי מספיק קרובה אלי בגיל. תאומים זה צפוף מדי. החברה הכי טבוה שלי היא חלק מצמד וזה די גיהנום. למרות שיש לי גם בחרות טובות שאין כמעט סיאמיות וגם זה לא נראה לי טוב... חיובי בתאומים:כשאתם קטנים אז כיף לשחק ולדבר יחד. שלילי בתאומים: בדרך כלל כולם יציקו לכם לגבי האח השני [כאילו אין לכם יישות משלכם], האח 'גונב' לכם בגדים, אין לכם סודות כי החצי השני מתערב לכם בחיים ויש הרבה ריבים. פיל

Bassיסט

New member
וואו... תשובתי....

אם הייתי רוצה? לא יודע אוליי כן כי אמנם זה שאני הכי קטן מקנה לי את כל הבית אבל לפעמים קצת לבד פה...
בכל אופן יש לי 2 זוגות ידידים שהם תאומים.. זוג אחד זה ידידות שלי שהם תאומות... הם ממש חמודות הם היו איתי משהייתי כזה
קטן.. אחת מהם במודיעין ואז היא לא יכלה לדבר על העבודה שלה עם המשפחה... ואז אחותה התאומה גם התקבלה למודיעין ואז הסיווג שלהם היה מצאים אחת לשניה אז הם יכלו לדבר על העבודה ועל החוויות בניהם ככה שזה הקל עליהם ובלי קשר הם ממש סבבה אחת עם השניה הקיצר ממש חמודות! זוג שני הם שתי חברים שלי... שהם ממש לא תאומים! הם אמנם נולדו ביחד אבל כל קשר בניהם לתאומים מקרי בהחלט!!! הם רבים בלי הפסקה והם שונים לגמרי אחד מהשני... אבל מה טוב? ששניהם מנגנים... אחד גיטריסט (תותח) והשני בסיסט ככה שהייתי מת שיהיה איתי עוד אח שיהיה כל הזמן ביחד וינגן איתי כל פעם שאני ארצה... זה ממש כיף אני יודע שכשגיסי מגיע אז אנחנו מנגנים וזה ממש כיף אז לחשוב שיהיה לי אח שיהיה איתי כל הזמן (פחות או יותר) וינגן איתי זה ממש כיף!!!

למעלה