תאומים ומאזניים, טוב או לא?

hilakal

New member
תאומים ומאזניים, טוב או לא?

האים מזל תאומים (בת) מיסתדר טוב עם מזל מאזניים (בן)??????

יש פוטנציאל של תקשורת טובה

בין השנים, אולם זה לא אומר בהכרח שהקשר יהיה טוב. משהו כימי חזק חסר כאן, וזה אולי יוכל להתאים לידידות לטווח ארוך, יותר מאשר לזוגיות.

hilakal

New member
בכל זאת?

אנו נשואים כבר שנתיים ויש לנו ילד שיהיה השבוע (11.5) בן שנה, האים לוותר בכל זאת על הכל?

ברור - לותר על הכל ! :)

לותר, לארוז בלי להסתכל אחורנית, ולהפרד במהירות. למאזניים כדאי לעבור לגור במלון (חמישה כוכבים אם אפשר, אחרת יסבול\תסבול מתסמונת הנסיכה והעדשה) ולתאומים לעבור ולגור בוואן, איתו אפשר להסתובב בעיר. את הילד כדאי להשאיר אצל הסבתא (אם יש שתים, רצוי אצל זו שהיא בת מזל סרטן) כשהוא מוקף שניצלים וקציצות (עם רוטב), ולשלוח לו דיסקים עם מוסיקה קלאסית שירגיעו אותו עד יעבור זעם (בגיל 15 בערך). ועד אז, מומלץ לשפר את הלינק שהשארתם לאתר המוזר הזה שנקרא גלוב משהו, שכן גם הלינק מקולקל (מן הסתם האחראי הוא בן מזל תאומים עם אופק מאזניים, או להיפך..) ובברכת שלום אוורירית ודואלית (כמו שני המזלות שלכם) אפרד מכם בצער, שכן אתם צריכים להספיק לארוז, לפני כניסת מרס להילוך אחורי, מה שאולי יגביר את הבכי, אך בהחלט יקרב את הגאולה לאזורנו, ונאמר אמן.

hilakal

New member
נו... B-(

אתה לא יכול לענות ברצינות???????????? פרט שולי ששכחתי לציין: אנחנו פרודים כבר חצי שנה !!!!!! הסיבה היא בגידה מצידו !!!!

נו, בסדר..

האמת - לפי סגנון השאלה, חשבתי שהמדובר במתיחה. אבל.. רצוי לזכור, שלשני המזלות האלה יש נטייה פלירטיסטית כלשהי, שלא תמיד יוצאת אמנם, אבל שניהם בהחלט משתעממים בקלות, כך לפעמים.. ובגדול : יש כימיה בין המזלות, כמו שאמרתי. בכל ספרי האסטרולוגיה כתוב שזה צירוף מצוין. אבל מעבר לזה.. את באמת חושבת שאפשר לראות לעומק מערכת יחסים רק על פי המזל ?!.. ביחוד מערכת יחסים כמו שאת מתארת, שבה כבר נעשו דברים, אולם בסיס האמון קרס. כדי לראות מה בדיוק קרה קורה ומי נגד מי ולמה, חייבים להתבונן במפות הלידה של שניכם לעומק, ביחד או לחוד, עם או בלי הצלבה, ורק אז להגיע למסקנות בדבר הווה-עבר-עתיד הקשר הזה. את הדברים האלה ניתן לעשות רק בפגישה אישית מקצועית, ולא בכמה מלים שטחיות באינטרט, לצערי. נ.ב. - מה פשר הלינק המוזר הזה המופיע בסוף ההודעה, ומביא אותי לאתר הנמצא בעצם בבנייה כרגע ?..

hilakal

New member
תודה על הכוונות הטובות

איך אפשר באמת לעשות מפות אסטרולוגיות וכו`... אני מאמינה גדולה באסטרולוגיה!! האתר שמופיע זה מקום עבודתי אני יודעת שהוא בבניה אבל הוא נידבק לי לכל הודעה משום מה...

LIORSHEM_TOV

New member
ליפה בנשים...

זהירות עם מספר הפלאפון אל תרוצי לפרסם אותו,לא חסר...

למעלה