תאומים ושלישיות ב-
אנשים

תאומים ושלישיות ב-../images/Emo43.gif אנשים

חמוטל יקיר, פסיכולוגית התפתחותית, מומחית לתאומים בגיל הרך בתל"מ תתארח בפורום תאומים ושלישיות בין השעות 21.00-23.00, ותשיב על שאלות בנושא גידול תאומים ושלישיות ובנושא הרשמת ילדים לגני עירייה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=331&msgid=92793659
בואו להצביע בחצי גמר השני של תחרות חגיגת הפדיחות הגדולה אשר מתקיימת בפורום להיות הורים וסייעו לנו לבחור את מלכת הפדיחות לשנת 2006. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=149&msgid=92821722

AvtipuS

New member
את זה כבר ראיתם?

סרטון כנראה רישמי בעריכת אדם דויטש [ADOM] שכולל ראיונות ישנים,קטעים מהופעות [כולל העשור] וכולל אפילו קטע שבו טיטי שרה את לפעמים תהנו.

mooshki

New member
אוי זה מעולה, תודה!

איך אני אוהבת אותם... מישהו צריך להחזיר להם את ההתלהבות. הם פחות נלהבים. זהו.

וואו, ממש אהבתי. ../images/Emo9.gif

גם נורא התרגשתי כשראיתי את זה. יש שם המון מהתקופה של פעם. כל המעריצים של פעם, כל ההתלהבות של פעם. באמת רואים שהתקופה הזאת שונה. תודה!

Dug E

New member
איזה שינוי מטורף יש בין הקהל של פעם

לבין הקהל של היום. לדעתי הקהל של היום יותר מפנים תמילים ופחות צורח. שלא נדבר על השינוי בסוג האנשים. אני זוכר את הסוג הזה של הקהל,את האלה שתמיד הסתכלתי עליהם מלמטה ונראו לי גדולים כ"כ. ופתאום אני רואה את זה בסרטון של פחות מ6 דק' וממש התרגשתי לראות את השינוי העצום הזה שבעצם התרגלתי אליו במשך השנים ולא הייתי מודע לו-הפך לכ"כ פתאומי. אגב,אני זוכר הופעה אחת שבאמת אורית שרה את לפעמים..היא צריכה לחזור לשיר אותו. דחוף!. פשוט מדהים..התאהבתי מחדש
.

LightbuIb sun

New member
שמתם לב לקהל?

הייתי מוותר על רוב ההופעות של היהודים שהייתי בהם- בשביל הופעה אחת מהקהל והאווירה של פעם. אני מאמין בזה שהביצועים של האומנים על הבמה- מושפעים בצורה משמעותית מההתנהגות והאווירה בקהל... אני לא אומר שהביצועים גרועים בהופעות של היום (הם מעולים), אבל בעזרת קהל אנרגטי ואמיתי...תראו מה היה שם על הבמה! קצת נדוש וממורמר...אבל מה שיש היום..זה לא מה שהיה פעם.

Tomer TR

New member
לפעמים - אורית

למעוניינים ולמעוניינות, תלחצו מקש ימני על הקישור למטה, ובחרו ב"שמירת מטרה בשם" כדי להוריד ולשמוע יאללה תהנו

למעלה