תאומים לאורך ההיסטוריה ההוליוודית

Alexis14

New member
תאומים לאורך ההיסטוריה ההוליוודית

*כתבה שכתבתי- לא מצאתי הרבה חומר על חלק מהתאומים... אם מישהו יודע על עוד תאומים, שיגיד לי ואני אוסיף...* תהנו... לאורך כל ההיסטוריה של השואו ביזנס תאומים היו להיט, במיוחד תאומות, ובמיוחד צעירות. לפעמים התאומות, כמו במקרה של האולסניות, מתגלות כשהתחילו לשחק יחד את אותו תפקיד, מה שחובה לעשות ע"פ החוק האמריקאי להגנת הילד, כשהיו קטנות. בדרך כלל התאומות מתבגרות ומשתנות, וכבר לא דומות אחת לשנייה. אם הן עדיין צריכות לשחק תפקיד אחד, תאומה אחת נבחרת וזה בדרך כלל סוף הקריירה של התאומה שהוזנחה, אם לא של שתיהן. מרי קייט ואשלי הן בין התאומות ששיחק להן המזל. עד עכשיו הקריירה שלהן בת 15 שנים, שזה הרבה יותר ממה ששחקנים אחרים חולמים, וזה עוד לא הסוף. יש תאומים שבהם רק אחד הוא מפורסם, או שהם עוסקים בדברים שונים. מה היה קורה לדעתכם אם מרי קייט הייתה ספורטאית ואשלי דוגמנית? כמה דוגמאות לעוד תאומים מפורסמים. סינת´יה ובריטני דניאל- שחקניות, שיחקו ב´תיכון סוויט ואלי´ וב´יומני כדורסל´. סינת´יה הפסיקה לשחק בשלב מוסיים, לעומת בריטני שהמשיכה והופיעה גם בהופעת אורחת ב´דוסון קריק´ כאיב, ושיחקה ב´מופע שנות ה80´, שם התארחה אחותה לפרק אחד. טיה ותמרה מווארי- שחקניות, בנות 20, שיחקו בסידרה Sister, Sister. אחיהן הקטן, כיום כנראה בן 16, שיחק לצד התאומות בצער גידול בנות כטדי. רובין ומוריס גיב- חברים בלהקת הבי ג´יז. הוראס והארווי גראנט- שחקני כדורסל מקצועיים. דיידרה ואנדריאה הול- דיידרה משחקת ב´ימי חיינו´. לינדה ולסלי המילטון- לינדה היא שחקנית, דובבה ב´הרקולס´ של דיסני. פיל וסטיב מהאר- מחליקים אולימפיים. אלאניס וויד מוריסט- אלאניס היא זמרת. אלכסנדרה וקרוליין פאול- אלכסנדרה היא שחקנית, שיחקה ב´משמר המפרץ´, קרוליין היא סופרת זוכת פרס פוליצר. אלביס וג´ס פרסלי- אלביס הוא זמר, ג´ס מת בלידה. איזבלה ואיסוטה רוסליני- איזבלה היא שחקנית, איסוטה היא מרצה.

omer wild

New member
יש לי עוד זוג...

גבריאלה ודניאלה ספאניק-גבריאלה שחקנית ודניאלה דוגמנית

motib4

New member
ממש יפה אלקסיס...

יש אישור לשים במאמרי הפורום?

ענבר 2002

New member
יש לי עוד זוג :

ג´רמי ומאט ללונדון: ג´רמי שיחק בשולחן לחמישה כחבר של ג´וליה גריפן ... ואחיו לא שחקן מקצועו לא ידוע

ענבר 2002

New member
ללנדון= לונדון ויש לי שאלה:

איזו שחקנית ממימי חיינו יש תאומה תגידי שם!

Alexis14

New member
מוטי- סבבה בקשר למאמרים, כנס רגע

תוסיף את הזוגות שהשאר הוסיפו, כן?

Alexis14

New member
תודה! בעיקרון הייתי אמורה להיות כתב

ת נוער במעריב לנוער אבל העורכת השתנתה....

Sparkley Judy

New member
סינת´יה ובריטני דניאל- תיקון

הן שיחקו גם ב"יומן נעורים" לצד ליאונרדו דיקפריו (לא תפקיד ראשי או משני)

Sparkley Judy

New member
ניצול שירשור- אריאלה

האתר שלך לא עובד... זה רק המחשב שלי או שבאמת יש לאתר שלך בעיות טכניות..? את יכולה לשלוח לי באיי סי קיו או באימייל ([email protected]) יותר פרטים על הכתבה בראש אחד שהולכת לצאת...? תודה! ג´ודי

motib4

New member
../images/Emo135.gifהכתבה עלתה../images/Emo70.gif נא להכנס../images/Emo70.gif

הכתבה עלתה עם המון תמונות של התאומים המוזכרים בה. ואני מנצל את ההזדמנות לומר ששתי גלריות חדשות עלו
גלריית "תחרות באנר/לוגו לפורום" שניהלה Alexis14. גלריית "תחרות דוליז של התאומות" שניהלה RinRan. וכמובן שעמוד הקהילה המקדים מתעדכן בקביעות כל יום.

למעלה