תאומים

תאומים

רציתי לשאול האם שני בני זוג ששניהם בני מזל תאומים מתאימים? תאריכי הלידה הם: 23\05\83 (זה התאריך שלי) 12\06\82 (המזל של האדם שאני שואלת לגביו) אשמח לקבל תשובה!!!

אלדר

New member
מזה????

בכללי אין מזל שלו מתאים למזל אחר רק צריך אהבה כדי להצליח את השאר אפשר לסדר אחר כך אבל אם את אוהבת אותו זה יכול להצליח לך (וזה לא משנה גם אם הוא היה גדי אם את אוהבת אותו זה יכול מאוד להצליח (אבל לא תמיד הכל מצליח בחיים!)) אז מה רצית לדעת? אתם כן מתאימים!! וזה סופית אהה ועוד משהו קטן ואישי לגבי אני בן מזל תאומים וסתם עצה קטנה שעוזרת לי את תנסי להתחבר אם תאומים אבל זה רק עצה מימני אישית לך!!! זה לא הולך טוב!! ומקווה שאתם כן תצליחו בה ביי שלך tksr אור ואהבה לכולם

אלדר, טקסר וכל השאר - די עם השטויות

אני עדיין מתאפק, כי חשבתי שלמדת משהו כשלא היית פה, אבל מסתבר שטעיתי. אז הנה שוב הכללים, עם קצת סבלנות (עדיין): 1.בניגוד לשבי, הידע שלך באסטרולוגיה הוא מוגבל למדי, אם לא אפסי. אז אנא : אם אין לך מה לומר - אל תקשקש.תאומים ותאומים זה לא הולך ? כן הולך ? מה אתה בכלל רוצה להגיד ? נסה להשתמש במשפט שאמר בעבר חברך שבי : סייג לחכמה - שתיקה.. 2. הנושא של הפורום הוא אסטרולוגיה. אם עולות פה ושם שאלות אחרות - מילא. אבל אין מה להציף את הפורום בהגיגים חסרי תכלית, כדי שיענו לך מתוך נימוס. אני מנסה לבנות פורום מקצועי ואמין, ולא מלא בשאלות שאתה אפילו לא יודע לנסח אותן עד הסוף. הצפת הפורום באינפורמציה חסרת תכלית רק מרחיקה את התשובות שהן בעלות ערך של אנשים אחרים, שיש להם את הידע והבגרות לענות עליהם. לכן אני מבקש ממך שוב - לא להציף באינפורמציה חסרת בסיס ותכלית, ואם אפשר - גם לא לפצוח בעשר תשובות של שלושה עמודים איזה רע אני ומה עושים לך כמו שעשית לא מזמן, לפני שהתחלת לנבל את הפה. הפנם ולמד, ואם אינך יכול - המשך הלאה. יאיר

יאיר - מזל טוב.

יש לי הרגשה שכמנהל הפורום אתה מתייחס בסלחנות יתרה לכל השטויות שנאמרות כאן. יד חופשית למושב ליצים לא מרוסן, באוירה מדושנת עונג משהו, (ולא מעט שגיאות כתיב) כך שרמת הפורום ממש לא משדרת מקצועיות. אני מברך על היוזמה, יש בהחלט מקום לכתוב עוד הודעות ברוח הדברים שכתבת. הדבר ירחיק את ``הנעלבים`` ינקה את השטח ויפנה מקום לעריכת דיונים מקצועיים מעמיקים. תוכל לגבש צוות רציני ומעמיק יותר. די לחכימה ברמיזה אמרו חז``ל, ואני מניח שנפתח את הנושא במפגש בארבע עיניים בקרוב מאוד. תמשיך כך אתה בכיוון הנכון!

תאומים ותאומים - התשובה

ובכן.. תאומים ותאומים יכול ללכת דוקא לא רע. השנים, בעיקר, מצליחים לא לשעמם זה את זה, וזה חשוב עקרונית לבני המזל הזה. אולם אם אין לאף אחד מהם פלנטות במזלות האדמה, הקשר יתקשה להשאר יציב לאורך זמן, ולמרות האדרנלין, חוסר היציבות יפגע בשנים.

טלה קטן

New member
ומה לגבי זוג טלאים?

אני ובן זוגי נולדנו באותו יום בהפרש של כמה שנים? מה ניתן לומר על מצב שכזה? האם העובדה הזו מייצגת קשר מיוחד בין שני האנשים? (אני לא מתכוונת כמובן להתאמה רומנטית וגורלית אלא מעונינת לדעת האם יש קשר טוב יותר בין שני אנשים שנולדו באותו יום...) תודה ויום נעים..

דומה - אבל שונה..

עצם העובדה שנולדת אפילו יום אחד אחרי כן ואפילו כמה שעות - כבר משנה הכל. בגדול, זה אומר שהשמש שלכם נמצאת במעלה קרובה או באותה מעלה - אבל מה עושה מרס שליט הטלה בכל אחת מהמפות ? הוא נמצא מן הסתם במקום אחר. זה כמו שמסתכלים על דיירים שכנים בשתי דירות בשיכון: הדירות נראות דומות לגמרי מבחוץ ואולי גם בעצוב הפנימי, אבל בעלי הדירות הם אנשים שונים לגמרי..

טלה + טלה = עבודה על האגו

הטלה הוא הראשון בגלגל המזלות. כשהוא נולד, הוא בעצם מביא לעולם מתנה אמיתית : את עצמו.. ככה לפחות הוא מרגיש. טלה הוא בעצם המקור הראשון של הכוח והאור, ולכן כמו ילד הוא יהיה פעמים רבות עקשן וחסר סבלנות, עם הרבה התחלות. אבל.. מה אם המרס - שליט הטלה - יהיה בשור ? הטלה יהיה הרבה יותר פסיבי ועקשן. ובסרטן ? הרבה יותר ביתי ותלותי, ועוד ועוד.. בגדול - עבודה של טלאים היא עבודה על אחד הפנים (מהמלה פן) של האגו : זו עבודה על ה`אני` וסיפוקיו המיידיים, וזה מקום לא קל לעבוד עליו עם טלה אחר - אבל בהחלט אפשרי, בתנאי שהשנים מבינים זה את צרכיו של זו, ויודעים לעשות ויתורים בהתאם. אבל הצירוף הזה מפגיש אותם כל אחד עם האגו של עצמו, וכל אחד עושה עבודה אחרת בנושא. כללית, שני האנשים מרוכזים מאוד בעצמם, אבל מתישהו אחד מהם צריך לקבל החלטה - ולותר על משהו לטובת השני, אחרת הקשר יתפרק. מי עושה את הויתורים הגדולים - ולמה ? ומה קורה כשמוותרים ? ועד כמה ה`אני` יכול להסכים לותר על הגבולות שלו עבור השני ? ומה זה בעצם להיות ילד בקשר, בזמן שגם השני רוצה להיות ילד - ושהעולם יתהפך ? ומה קורה כששני טלאים מתעקשים ונכנסים למשחק ה`מי ימצמץ קודם` ? כל אלה שאלות שטלאים יכולים לפגוש בקשר, בתנאי שהטלה שלהם באמת מודגש, ואין לאחד מהם ריכוז גדול של כוכבים במזלות המים או האדמה. אבל.. אי אפשר לדעת לגבי שאר הכוכבים - ולכן לגבי התאמה אמיתית, צריך לעשות מפות מקצועיות ולראות את כל הפוטנציאל של השנים, ומי פוגש בעצם את מה ואיך בקשר, ועל כן קשה לענות להם בצורה כללית למרות הכל, ואפילו למרות שאתה או את מתעקשים על התשובה ועל הסיפוק המיידי של כאן ועכשיו - כמו שמתעקש טלה אופייני.. :)

טלה קטן

New member
כמה נכונה יכולה להיות תשובה...

אכן, טלה עם טלה זה כמו גן ילדים לעיתים, משעשע ומלהיב ושניה לאחר מכן, קיצוני וזועם. לא משעמם לרגע.אגו אגו ועוד קצת אגו... אני אכן רוצה הכל עכשיו ומייד ולמזלי הטלה שאיתי קצת יותר סבלני ממני... מומלץ! תודה יאיר וערב מהנה

שיחקת אותה ! :)

אכן, אם באמת הצלחת למצוא מישהי שתהיה עבורך במקום הזה - איחולי. רוב הנשים נשברות שם די מהר, ונראה שלכם דווקא לא משעמם.. אבל עצה שלי: תן לה לפעמים לשחרר קצת לחץ, ושאל אותה מה היא באמת חושבת על היחסים.. ואז, אם היא באמת תסכים להיות כנה ולומר לך - חרוט את התשובה עמוק בפנים, ונסה ללמוד ולשפר. כי לפעמים בנות הטלה מסיקות מסקנות - אם כי בשלב קצת מאוחר, יש להודות - ואז הדרך החוצה יכולה להיות קצרה יותר ממה שאתה חושב.. אז - תן לה מקום להוציא, ונסה ללמוד ממה שהיא אומרת. סתם עצה ידידותית. ועד אז - המשיכו לשבור צלחות בכיף.. :)

למעלה