תאונה היסטרית הלילה בר"ג-

תאונה היסטרית הלילה בר"ג-

היום בסביבות 11:50 נכנס רכב מסוג פורד אלקליין של הימ"מ במהירות 130 קמ"ש לצומת באור אדום,ופגע ברכב מסוג פז´ו 106,לשוטרים לא נגרם נזק,כך גם לרכב,שהדבר היחיד המעיד על תאונה הוא כריות האוויר הפרושות,להבדיל,הפז´ו היא הרכב הכי מעוך שראיתי בחיים,2 הרוגים.

FIRE 911

New member
תום

אני הייתי בתאונה הזאת מכיון שאמרו שיש לכודים אבל בסוף לא היו לכודים שנחלץ יש לי תמונות. יש לי שאלה תום איך אתה יודע שיש שני הרוגים אתמול פינו אחת מהפצועות במצב בנוני עד קשה מאוד התמונות קשות לצפיה לתשומת לבכםשמרו על נפשותכם ,בכבוד רב. מתנדב אבנר בשרותי כבאות והצלה רמת-גן וחבר בפורום כבאות ומניעת דלקות

לצאת מגורטאה כזאת במצב

בינוני עד קשה. זה פשוט נס!!! חברה, תפקחו עיניים, תראו את התמונה הזאת, תצלמו אותה חזק חזק בתוך המוח! ולפני שאתם דופקים ´פול גז´ תחשבו, שהרכב שלכם יכול להיות גם במצב כזה!!! סעו בזהירות!!!

מתנדב

New member
זה באמת מחריד התמונות שהצגת

אנחנו באמת צרכים ללמוד מזה לקח. ודרך אגב שאני יבין יש רק פצועה אחת בינוני עד קשה, או שיש באמת 2 הרוגים?, מקווה מאוד שאין הרוגים. בכל מקרה אני מאחל לאותה פצועה רפואה שלמה והחלמה מהירה.

FIRE 911

New member
אתמול

כשהיינו בתאונה צוותי מד"א אמרו שהם מפנים פצועה בנוני עד קשה אני לא יודע מה מעבר לזה יום טוב

לגבי התאונה-

הנהג נהרג במקום,הבחורה שלידו נפצעה קשה מאוד,בדיעבד.במקום הבנתי שהיא נהרגה גם. לא שמת לב לאמבולנס פינוי גופות שחנה ליד?

למעלה