תאונה ימית או ת"ד?? מעלה חיוך בימים טרופים אלה...... אגב, לנהגת שלום.
S skipper New member 10/3/02 #1 תאונה ימית או ת"ד?? מעלה חיוך בימים טרופים אלה...... אגב, לנהגת שלום.
ה האנטר34 New member 10/3/02 #2 כל העולם כולו גשר צר מאד...../images/Emo26.gif טוב נו...אז היא לא מצאה גשרון-מה רע במיצובישי -מגיעים ממש לתוך הסלון-לא צריך לקפץ מעל רילים........ בתיה
כל העולם כולו גשר צר מאד...../images/Emo26.gif טוב נו...אז היא לא מצאה גשרון-מה רע במיצובישי -מגיעים ממש לתוך הסלון-לא צריך לקפץ מעל רילים........ בתיה
A arye9 New member 11/3/02 #6 אבל היא מצולמת אני מבין (לפי האיקון) שהבנת שזה היה בצחוק בברכת נסיעה טובה ובטוחה אריה
ע עקרבנון New member 11/3/02 #9 מה הבעיה לצאת? הנהג/ת שולח/ת התראת מצוקה בערוץ 70 ב DSC (נטישה) אח"כ בערוץ 16 בעצמה מלאה: mayday X 3 this is donky X3 mayday donky וכן הלאה. וקופץ למים
מה הבעיה לצאת? הנהג/ת שולח/ת התראת מצוקה בערוץ 70 ב DSC (נטישה) אח"כ בערוץ 16 בעצמה מלאה: mayday X 3 this is donky X3 mayday donky וכן הלאה. וקופץ למים
L lizard New member 11/3/02 #10 היא לא ראתה במכ"מ שיש סכנת התנגשות ? אגב, אם אני מציל את האוטו מגיע לי חצי מהשווי לא ? הוא בים (באוויר בעצם)
היא לא ראתה במכ"מ שיש סכנת התנגשות ? אגב, אם אני מציל את האוטו מגיע לי חצי מהשווי לא ? הוא בים (באוויר בעצם)
A arye9 New member 11/3/02 #11 חה חה חה אם על זה קיבלנו גרושים כמה תקבל על האוטו? מצורף המיכלית "טאורוס" גוררת את המיכלית "אקואריוס" לאחר התנגשותה עם אניה רוסית ופריצת שרפה.
חה חה חה אם על זה קיבלנו גרושים כמה תקבל על האוטו? מצורף המיכלית "טאורוס" גוררת את המיכלית "אקואריוס" לאחר התנגשותה עם אניה רוסית ופריצת שרפה.