תאונה עם האוטו, ללכת להיבדק?

תאונה עם האוטו, ללכת להיבדק?

אז אחרי יום מהגיהנום שבמהלכו הפכתי לקלישאת ההריונית ההורמונלית שלא יכולה להפסיק לבכות, עשיתי תאונה בדרך הביתה (תוך כדי שיחת טלפון שבמהלכה, כמה צפוי, בכיתי). לא היה נזק רציני, רק שפשוף קטן של צבע ובקושי הרגשתי את המכה. היו לי כבר נזקים חמורים יותר בחנייה. כדאי ללכת להיבדק בכל מקרה?

ספרקית

New member
מה שלומך? נבדקת?

אני תמיד בעד להיבדק. אם יש ספק, אין ספק.
סביר להניח שאכן הכל בסדר. אבל למה להישאר אם התהייה של ומה אם לא...?

רונית 294

New member
כן. כדאי.

בי נכנסו מאחורה בשבוע 26 והלכתי. אושפזתי ללילה להשגחה וזה הכל.

לא הלכתי בסוף

הייתי די נסערת בזמן התאונה (בגלל כל מיני עניינים בעבודה), אבל כשנרגעתי הבנתי שבעצם זו הייתה מכה קטנה מאוד. כ"כ קטנה עד שברגע הראשון לא הייתי בטוחה אם באמת נתקעתי ברכב שלפני או שהצלחתי לבלום בזמן.
אני מרגישה טוב, אין דימומים, אין כאבים ונראה לי שללכת למיון רק יעורר זכרונות לא טובים.

ספרקית

New member
תרגישי טוב

רק כתבתי שאני מרגישה טוב וההקאות חזרו...

שלום לכן, באמת. כבר שבוע וחצי לא ביליתי ערב חיוורת ורועדת מול האסלה :-/

זה כבר פחות נורא

כמו שהבטיחו, הן נחלשו בשבוע 16. לא יודעת מה קרה אתמול, אולי זה משהו שאכלתי אתמול בצהריים, אולי העוברית ירשה מאבא שלי את אי הסבילות לחריף וזו דרכה להביע מחאה

ספרקית

New member
מה שלומך?

מי אוכל חריף בהריון?!?

ושאלה לא קשורה אבל מעניינת... את עדיין מסתובבת על עקבים?

הרבה יותר טוב :)

כלומר, אני עדיין בחרדות (בכל זאת, עבר שבוע מהבדיקה האחרונה...), עדיין לא נושמת לרווחה, אבל פיזית מרגישה טוב. אחרי הסקירה הזמנתי חופשת-בזק ליום ההולדת של בן הזוג (לא העזתי לתכנן כלום קודם), אז עכשיו אנחנו קצת מתנתקים מהכל, אוכלים טוב ועושים מסאז'. וכן, עדיין על עקבים :) לא כל הזמן, אבל בימים בהם בא לא להרגיש שאני לא רק צומחת לרוחב... אני עכשיו בשלב בו הבטן יצאה קצת, אבל לא תמיד ברור אם זו בטן הריונית או שאני סתם שמנה, אז מה שגורם לי להרגיש קצת יותר טוב מתקבל בברכה.

ולא לדאוג, זה מסאז' הריון :)

היה מאוד עדין ומאוד נחוץ, ומסתבר שהמסאז'יסטית שקיבלתי היא גם דולה ובהריון בעצמה כך שהיא הייתה מאוד זהירה.

תהני מהעקבים כל עוד את יכולה :)

בטן הריון, בטן שמנה. לא משנה. העיקר שהכל תקין ושאת מאושרת, בחופשה וביום-יום. יהיה לך די זמן לרדת במשקל בעתיד אם תרצי.
תהני מהעקבים כל עוד את יכולה. מחזיקה אצבעות שבקרוב זה יהיה לא נוח ואחר-כך לא פרקטי למשך הרבה זמן
(במאמר מוסגר אני כהרגלי צומחת לעומק. היום אפילו קבלתי היום את המחמאה 'ברווז' לכבוד הדידוי שסיגלתי בחודש האחרון.)

תקין - בינתיים כן. מאושרת - זה מסובך

אני נעה בין אושר לבין רגעי חרדה והדחקה. ארחיב על זה קצת מחר.

למעלה