תאונה עם נזקי גוף

• פותח הנושא next7
  • פורסם בתאריך

next7

New member
תאונה עם נזקי גוף

ביום ראשון האחרון (לפני 6 ימים) עברתי תאונה כשנסעתי עם חברתי ופגעו בנו מאחורה (אשמה מלאה של הרכב השני). חברתי הרגישה כבר באותו רגע שנפגעה בצוואר וישר הלכה למרפאה ואז למיון (היא חיילת). אני לעומת זאת לא ניגשתי לשום גורם כי לא הרגשתי דבר. לאחר כמה ימים התחלתי להרגיש כאבי ראש תדירים מאוד (אני סובל ממיגרנות מילדות אך זה פסק בשנים האחרונות) וכמו כן, גם כאבי גב. קבעתי תור לרופאת משפחה של הקופ"ח למחר (יום ראשון) בכדי שתיתן לי אישור על הכאבים ותפנה אותי לגורם המתאים להמשך טיפול. שאלתי היא כזו, אני יודע שחברתי במצב טוב ממני בכל הנוגע לתביעה אבל רציתי לשאול איפה בדיוק אני עומד לנוכח העובדה שאני מתחיל את התהליך כשבוע אחרי התאונה ורק מחר אני אפנה למשטרה עם הטפסים הרלוונטיים (האישורים שלי ושל חברתי). וגם, האם זה משנה אם הרופאה שלי מפנה אותי לרופא מומחה או למיון? יש הבדל כלשהו מבחינת התביעה? אשמח לכל עזרה ויעוץ להמשך צעדים כי כל העניין חדש לי לחלוטין ואני די אובד עצות תודה מראש! נ.ב. זה משנה אם ההורים שלי (בעלי הביטוח) דיווחו על התאונה לחברת ביטוח יום אחרי התאונה ולא באותו יום? אמי ישבה שיבה באותו יום של התאונה ולכן נמנע ממנה לעשות סידורים כלשהם בנוגע לדבר

תאונה עם נזקי גוף

שלום רב, כל תביעה נבחנת לפי הנתונים הספיציפיים שלה, ולכן ברור שיש הבדל בינכם. זה לא משנה רופא מומחה או מיון, דווקא אצל רופא הסיכוי שתקבל יחס אישי גדול יותר. זה ממש לא משנה אם התאונה דווחה יום למחרת, זה עדיין מהיר מאוד. בברכה

למעלה