תאונה עם נפגעים באשמתי

מובארכ

New member
תאונה עם נפגעים באשמתי

בוקר טוב. לפני כשנתיים רכבתי עם ידידה טובה על אופנוע. כתוצאה מהחלקה אני שברתי אצבע ואילו היא קיבלה מכה בברך שהתבררה ככל הנראה כקרע ברצועה. שנינו פנינו בנפרד לעורכי דין. עורך הדין שלי הגיש תביעה לפיצוי מחברת הביטוח (היה ביטוח מסודר) והתקבלה פשרה שלאחריה קיבלתי סכום כסף וחתמתי שאין לי תביעות נוספות מחברת הביטוח. עורך הדין שלה טוען היום כי היא צריכה לתבוע אותי ואני מעביר זאת לחברת הביטוח האם אני יכול לתבוע את חברת הביטוח על הנזק שנגרם לה? יש לציין שבזמנו העברתי לה את כל פרטי הפוליסה,בנוסף בדו"ח המשטרה צויין כי שנינו רכבנו על האופנוע ובנוסף לפני זמן מה יצר עימה קשר חוקר תאונות מטעם חברת הביטוח (הופנה לעורך דינה). אודה מאוד על יעוץ ועזרה.

תביעה של נפגע שהיה נוסע באופנוע

שלום רב, כן, היא תובעת אותך (ונכון רק פורמלית), כי אין דרך אחרת להגיע אל הביטוח שלך, ואתה מעביר את התביעה לחברת הביטוח. בזה תם תפקידך. התביעה שלה, היא לא תביעה נוספת שלך, אלא תביעה שלה שעומדת בפני עצמה, ולכן אין כל מניעה שהיא תתבע את חברת הביטוח. ממה שרשמת, נהגת כראוי כלפיה, במסירת כל הפרטים, ואין לך ממה לדאוג כעת, כי לצורך כך שילמת ביטוח, כדי שהוא ידאג לפצות אותה. לסיכום - אינך צריך לעשות יותר דבר. בברכה,

למעלה