תאונה שאירעה בגן חובה - מוכר לא רשמ

• פותח הנושא xxxw
  • פורסם בתאריך

xxxw

New member
תאונה שאירעה בגן חובה - מוכר לא רשמ

שלום בני נפצע בגן מילד אחר שהכה אותו עם בעיטות באשכיו וכתוצאה מזה נגרם לו נפיחות ודימום (כעין ביצה שלישית חוץ הקיימות). בגן מסרבים לתת לנו דו"ח תאונה בטענה שילד לא בכה, לא סיפר, לא הגיב, לא התלונן, לא התעלף, ולא ולא ולא זה לא קרה אצלנו בגן- כך אומרת מנהלת הגן "אני לא ראיתי את זה" -ממש במילים אלו היא מבטאת את סירובה לבקשותינו היחידה 'דו"ח תאונה'. מצוין ביומני היום בו דיברתי עם הגננת בטלפון והיא אישרה שאכן היא תיחקרה את הילד המכה וגילתה שאכן זה קרה בגן. אך משום מה לפני כיומיים כששוב פניתי למנהלת הגן ואף שלחתי לה בפקס את בקשתי והעתקים למשרד החינוך ואגף החינוך ולד"ר נתן סולי (מהם עדיין לא זכיתי לתשובה) מנהלת הגןוהגננת שינו גרסאות והתחילו להפריך את טענותיי. מה לעשות? למי לפנות עוד? המנהלת אומרת שחברת הביטוח של הגן אמרה לה בפירוש לא לתת דו"ח תאונה. אבל למה לא? אנו הצד הפגוע לא? מי עוזר במצב כזה לנו ההורים המודאגים ומיוחד אני בתור אמא שנואשת כבר וליבי חלש עלי שאיך יכול להיות שגן שאמור להעניק לבני את הסיוע ולנו ההורים את הנתון על פי החוק - מייסרים אותנו? שמעתי ממישהו לפנות ישר לבית משפט אזרחי להגשת תביעה אזרחית, אך איך עושים זאת? כמה זמן זה לוקח? בסה"כ דוח תאונה אנו רוצים ולא שום דבר אחר! כמה כסף אצטרך להשקיע בגין מקרה זה? המון שאלות אך לפחות למה העלתי לעיל אשמח לקבל מענה ווירטואלי או אף אנושי עם יש מישהו שמרגיש שזו הדרך הטובה ביותר. תודה האמא המודאגת [email protected]

לא רוצים לתת דו"ח תאונה

שלום רב, נא הרימי את הכפפה, וגשי למשטרה להתלונן, ספרי את שאת יודעת, תני את פרטי הילד המכה הגננת והגן, ותציקי להם שיחקרו. אל תוותרי ותהי עיקשת מול הגורמים ששלחת להם מכתבים. מקווה שזה יזיז משהו...ותביעה זה רק אח"כ, שיהיו בידיך נתונים. בברכה,

xxxw

New member
לעורכת הדין ענברבכר לוי

תודה על תגובתך. כשהלכתי למשטרה בקשתי להגיש תלונה על המקרה והיא אמרה לי (אולי מתוך לחץ עבודה רב שהיה לה...) שבמקרה זה עליך להגיש תביעה בבית משפט אזרחי. ואני התקלפתי כי חשבתי שאולי זה נכון אך לאחר תגובתך אני מבינה שזה אכן לא כך. אשמח לקבל ממך תגובה נוספת האם לומר להם שברצוני להגיש תלונה על רשלנות בגן ושינוי גרסאותיה של הגננת( שקר) . ... וחוץ מזה אני פשוט עובדת עצות, כי כשאני פונה לאגף החינוך בעירי הם אומרים לי זה גן לא שלנו- גן מוכר ולא רשמי פני למפקחת של הגן. המשטרה מתקפלת ונותנת לנו לעשות דרך ארוכה עד לבית משפט. מנכ"ל משרד החינוך בעירי גם אמר לי במייל שזה לא שייך אליו. למה כולם מתחמקים ומקשים עלינו ההורים הפגועים במקום לסייע לנו בדרך הטובה להגיע לכתובת הנכונה לפתירת הבעיה? למה אף אחד מהגורמים שפניתי אליהם עדיין לא פנה לגן והביע את מחאתו על כך? מה קורה כאן?

בלאגן

שלום רב, כמו שאת מציינת המציאות היא אכן עגומה. לגבי עצת השוטרת, יתכן מאוד שהיא כבר דילגה לשלב הבא, שהוא תביעה. אבל כמו שאמרתי, תתחילי בהגשת תלונה כנגד הגננת וכנגד הורי הילד המכה, על אי השגחה, וזהירות, שגרמו לילדך פגיעה גופנית. בברכה,

למעלה