תאונה שהייתה אתמול...

תאונה שהייתה אתמול...

שלום! יש לי שאלה קטנה.. מישהו יודע אולי על תאונה שהייתה ביום שישי בצהריים ברח' רוטשילד מול הדואר... מישהו יודע מה היה שם?אחותי בדיוק עברה שם ורוצה לדעת מה קרה בסוף... תודה מראש!

כן. זו הבת שלי.

היא בסדר. חטפה מכות קלות, למזלה. נבדקה בבית חולים והיום כל הגוף כואב לה אבל בסה"כ היא יצאה מזה מאוד בזול.

בת כמה היא ? איך קוראים לה ?

איפה היא לומדת משרתת ? ויפה לראות שיש מבוגרים גם בפורום.. תכתבי יותר.

מבוגרים? סליחה??????

ככה יפה להגיד? סתם, סתם. היא בת 15 מהגמנסיה הריאלית. אבקש ממנה להכנס מאוחר יותר כדי לתת עוד פרטים (אם היא תרצה, כמובן).

את בטח סביבות ה40 ?

יש לך ילד או ילדה יותר גדולים ?באזור גיל 20-22 ?שלמדו בגימנסיה ???.. אולי אני מכיר אותם.. ואיזה הזוי זה שיש הורים שכותבים בתפוז ועוד בשפה צחה .. חח את מוכיחה את הביטוי "בלי עבר אין עתיד" :) עלי והצליחי.

יפה יפה.. ילדת אותה אחרי צבא..

תגידי לה שתכתוב פה גם בפורום יהיה נחמד לראות התכתבויות של אמא ובת.

moti321972

New member
שלום לך אמא של.....

רציתי לומר לך משהו קטן. אני האדם הראשון שרצתי למקום. אני האדם הראשון שטיפלתי בבת שלך. אני האדם הראשון שלקח את כל הפרטים מהדורס. אני האדם הראשון שהרגיע את הבת החמודה שלך שכל כך התנצלה בפני אותו נהג. אני זה שדאג שיזמינו אמבולנס. רק חבל....וחבל מאוד שהיא מתוך כל ההסטריה היתה צריכה להתנצל על ההתנהגות שלך!!! לא אומרים לאדם שטיפל בבת שלך "אל תתערב"!!!! בושה וחרפה!!!! נותן חומר למחשבה באם כדי לעזור לאדם בשנית..

????? אין לי מושג על מה אתה מדבר.

אתה יכול להסביר קצת יותר? כי אני טסתי לשם ברגע ששמעתי (לא דיברתי איתה אפילו בטלפון) ולא ראיתי אף אחד. רק האמבולנס שחיכה לי ושוטר שהיה במקום.

גם יום חמישי שעבר הייתה תאונה../images/Emo134.gif

ברוטשילד. אבל ממש מול הקניון. זה היה מפחיד,ילדה רצה לכביש ומכונית פגעה בה. רחוב מסוכן, בחיי....

למעלה