תאונה שהפכה את חיי לגיהנום

אמה 26

New member
תאונה שהפכה את חיי לגיהנום

שלום,

אני בת 26 נפצעתי קשה מאד לפני כ- 4 שנים בתאונת דרכים שברתי כמעט כל חלק בגוף עברתי עשרות ניתוחים והיום אני במצב שהגוף שלי בקושי מתפקד אני על קוקטייל של תרופות ובנוסף אני סובלת מכאב כרוני מטורף אני על מינון מטורף של מורפיום אז כמובן שאני תשושה וחסרת כוחות וברור שאני מודה שניצלתי ממוות אבל נורא קשה לי אני 4 שנים במיטה בקושי מתפקדת אני נורא בודדה וקשה לי לצאת מהמעגל הזה בגלל הקושי הפיזי...

פריאל12

New member
אמה, ברוכה הבאה

את נמצאת במוסד רפואי כלשהו או בבית תחת השגחה רפואית צמודה?
יש לך קרובי משפחה ו/או חברים הבאים לבקרך?
האם צפוי שיפור עם הזמן? - אני מאמינה שגם אם הרופאים מנבאים שהמצב יהיה קבוע, עדיין יש מקום לתקווה...
אפילו ציניקנית שכמותי מאמינה שבעולם שלנו ניסים קטנים קורים...
את יותר ממוזמנת לראות בנו חברים (וירטואליים אמנם ולפעמים מעצבנים, אבל חברים
), להגיב על כל מה שבא לך, לפתוח בנושאים לשיחה - למשל, אמרי מה מעניין אותך ונפתח זאת, אם נוכל.

אני חושבת שאת ילדונת אמיצה וחזקה יותר מכל אדם שיצא לי להכיר.

אנחנו כאן ושהמסך הקר לא יטעה אותך - אנחנו נמצאים מאחוריו, ומאחורייך...

אמה 26

New member
תודה רבה על היחס

אני כרגע בבית אני למרות הכל הצלחתי לשמור על זוגיות שנמשכת כבר 7 שנים הבן זוג שלי נורא תומך אני גרה ביחידת דיור אצל אבא שלי למרות שאני לא לבד אני בודדה

פריאל12

New member
זה מקסים, מה שאת מספרת

ומאוד לא מובן מאליו שהמערכת הזוגית שמרה על יציבות... אין מה להשוות אך דברים השתנו גם עבור בן-זוגך.
אני בטוחה שהוא אדם תומך ומקסים, ואני בטוחה, למרות שאיני מכירה אותך, שגם את אדם מקסים - אני תמיד טוענת,
שחיבור בין אנשים נעשה על בסיס דומות ביניהם הרבה יותר מאשר על בסיס שונות ביניהם.
אני מניחה שאת צופה הרבה בטלויזיה, ומה עם קריאה..זה דבר שבא בחשבון?
את חייבת למצוא דברים שאליהם תנתבי את הבדידות שעליה את מדברת, אחרת הכל יתנקז לכדי תסכול אחד גדול ש'יתפוצץ' על האנשים האוהבים אותך שרק מבקשים את טובתך.

אני פורשת כעת לישון...יום ארוך ועמוס מצפה לי מחר.
אני מקווה ומאחלת לך שיעבור עלייך לילה רגוע.

חידUש

New member
היי אמה וברוכה לפורום

פריאל כתבה לך דברים מהותיים ונכונים, כך שאין לי מה להוסיף,
אני מאחלת לך להבריא ולהחלים נפשית, במקביל להחלמה פיזית.

האם את עובדת? עסוקה במשך היום?

יום טוב והרבה בריאות

אמה 26

New member
אתם מקסימים

המצב הבריאותי שלי לא מאפשר לי לעבוד או ללמוד אני מקבלת מינון גבוה מאד של מורפיום אז זה נורא זורק אותי אני רוב הזמן בבית אני נורא בודדה בגלל זה והמצב הבריאותי שלי לא מאפשר לי לשבור את המעגל הזה

פריאל12

New member
היי אמה

מתוך סקרנות - מה אהבת ללמוד בתיכון, איזה מקצוע?
לאיזה מקצוע לא התחברת בכלל ואפילו שנאת?

אמה 26

New member
היי

אני לא סובלת מתמטיקה פיזיקה וכימיה... הייתי אמורה להתחיל ללמוד פסיכולוגיה בבר אילן וחודש לפני נפצעתי....

פריאל12

New member
את לא טיפוס ריאלי בעליל

ומעבר לכך שאת מקסימה, את גם חכמה. רק בעלי ממוצע גבוה של תעודת בגרות+פסיכומטרי זוכים להגיע ללמוד מקצוע מבוקש זה באוניברסיטה.
הביקוש למקצוע זה (כמו גם רפואה ומשפטים) כה גבוה עד שתנאי הקבלה אליו נהיים יותר ויותר קשים עם השנים...

איך עבר עלייך יומך, ילדונת?

אמה 26

New member
שלום לכולם

אתמול אחרי תקופה מאד ארוכה הצלחתי להרדם ועוד עם חיוך בגלל ששיתפתי אותכם קצת אני מאחלת לכולם יום רגוע ומקסים

היי אמה

ברוכה הבאה

מתנצלת שזה בא קצת בהצתה מאוחרת.... (שילוב של מצבי רוח וחוסר וורבליות (חוסר יכולת להוציא מעצמי מילים בכתב))
מאחלת לך את כל הטוב מכל הלב
בריאות בריאות בריאות!!!!

למעלה