תאונה...

• פותח הנושא yn3
  • פורסם בתאריך

yn3

New member
תאונה... ../images/Emo122.gif

עשיתי תאונה קטנה אתמול. לא משהו רציני, פשוט נתקעו בנו מאחורה. כמובן שאחרי דקה וחצי התחיל לכאוב לי הצוואר, והפעם לשם שינוי אלה לא היו הכאבים הרגילים של הפיברו'. נסעתי למיון, עשיתי צילום, הכל יצא בסדר, שלחו אותי הביתה לכמה ימי מנוחה במיטה. היום קמתי כשכל הגוף כואב, השרירים תפוסים ונוקשים, ועם כאב חד בכמה מהנקודות הרגישות של הפיברו'. האם לדעתכן/ם יש קשר לתאונה או שזה סתם צירוף מקרים? האם לצפות שהפיברו' תחמיר בימים הקרובים? אשמח לעצתכן/ם...
יערה.

מה שקרה לך נקרא 'צליפת שוט'

פרופ/ בוסקילה באחד ממחקריו גילה קשר בין צליפת שוט והתפתחות פיברו. לדעתי (המאוד סובייקטיבית זו הערכה סבירה, וגם אם נתבדה, נפשית רצוי שתהיי מוכנה לרע מכל (מבחינת כאבים) צליפת שוט היא פגיעה שלא רואים אותה בצילום של חדר מיון אחרי התאונה. הכאבים מופיעים אחרי כמה שעות אפילו ימים, והנזק ייראה בצילום לפעמים רק חודשים רבים אח"כ. ממליצה על טיפול במגע (עיסוי, שיאצו, אפילו רפלקסולוגיה) יש שיטה שנקראת: אוסטיאופתיה היא אפילו טובה ומתאימה עוד יותר. כדאי לטפל בצואר כאילו אין פיברו, לנוח המון המון כמו שראוי במצבי פיברו ולהתחיל לאסוף מסמכים לתביעה אולי עוד ייצא לך מזה טיול לחו"ל או סלון חדש
בכל מקרה, ביטוח אבנר (זה שמכסה תאונות) משלם גם על טיפולים אלטרנטיביים הקפידי להתלונן על הכאבים החדשים, והיי מוכנה לזה שהם יכולים לטעון שזה שייך לפיברו. אני מקווה שלא תזדקקי להם (לביטוח אבנר) ושכאבייך ייעלמו בתוך ימים. |אייקון מחזיקה אצבעות בשתי הידיים|

yn3

New member
תודה נאוה ../images/Emo51.gif

המצב טיפה השתפר היום, אבל עדיין כואב. ביום חמישי יש לי תור למרפאת תאונות דרכים בתל השומר, ונראה מה יגידו שם. בינתיים אני עובדת (קצת...) מהבית ומנסה להשלים שיעורים כמה שיותר מהר. עם כל הכבוד לתאונה, יש לי תואר לסיים החודש...
יערה.

למעלה