תאונה?

תאונה?

למישהו יש פרטים לגבי הרכב המפונצ'ר וגדר הבטיחות המחוצה ברח' הרי ירושלים קצת לפני הכיכר?

למישהו יש מושג איך האוטובוס הגיע

לאן שהגיע? הפוזיציה נראתה מנוגדת לכל כיוון תנועה אפשרי. ומה שיותר חשוב - מה שלום מי שהיה ברכב הפרטי? כשאני עברתי במקום הוצאו ממנו כסא בטיחות וסלקל, ונורא קיוויתי שלא היו גם ילדים מעורבים.

kiyossi

New member
על תאונות והצורך ביציאה נוספת../images/Emo73.gif

אוטובוס עם נהג וללא נוסעים שהגיע מצומת שילת ולטענתו איבד את הבלמים, חצה את אי התנועה תוך שהוא רומס תמרורים, פוגע ברכב פרטי ונבלם בסלע ורק במזל רב יצאו בפציעות קלות בלבד המעורבים בתאונה. שוב ושוב אני חוזר וטוען כי מיקום הצומת מ-ס-ו-כ-ן!!! ויש צורך תמידי להביט לצדדים גם כשהאור ברמזור מתחלף לירוק. איני מעז לחשוב מה היו תוצאות התאונה אלמלא נהג האוטובוס היה חוצה את הצומת כשרכב היה בצומת באותו הזמן. הפקק הגדול שנוצר הבוקר בעקבות התאונה מזכיר לכולנו, וכשאני כותב "כולנו" אני מתכוון למשתמשים בדרך אם הם תושבי המקום (לפיד/כפר אורנים) או אורחים, שתלות בכניסה אחת היא מתכון טוב לפקקים עתידים שאני מקווה עבור כולנו שלא נדע מתסריטים כאלה כמו הבוקר או אחרים. בברכת נסיעה טובה ובטוחה יוסי

amuta2

New member
לפתוח את המנהרה דחוף!!!

אנחנו במו ידינו גרמנו לצומת המסוכן הזה. נלחמנו עם שילת ולא איפשרנו למע"צ לפתוח את המנהרה שבנוייה מתחת לכביש. חייבים להפסיק את המאבק המטופש הזה ולפתוח את המנהרות אצלינו ובכפר רות לפני שמישהו יהרג.

למתחזה מכפר אורנים "עמותה2" דחוף!!

אתה דוחף את האף שלך ליותר מדי מנהרות בלפיד.אני לעומת זאת מתחזה הוגן ורציני. באמת זה לא יפה מצידך להכנס לי לטרטוריה.

למעלה