תאונות דרכים ופרסומת...

תאונות דרכים ופרסומת...../images/Emo43.gif

שלום לכולם. ראשית מזל טוב לאלה על הפורום החדש והחשוב. אני מתכוון "לשרוץ" פה ולשגע לכם את השכל עד שתהיו הורים כמו שצריך.... ולמה אני מתכוון
אני נהג אמבולנס (מתנדב) במד"א ובתור שכזה אני זה שמוציא את הילדים מהשמשה הקדמית כשהם במצב.... רע מאד . עם "היד על הלב" כמה מקפידים לחגור את הילדים במושב האחורי ? לא יותר מ - 50% (ובבקשה לא לשרשר הודעות בסגנון "אני כן חוגר/ת את הילדים" אז...את/ה שייך/שייכת ל - 50% הטובים...)כמה מרימים לי אצבע משולשת כשאני טורח להעיר , תוך כדי נסיעה באמבולנס (בכריזה) ? כמה צועקים על הילדים "אתה רואה ? עכשיו תשים מהר חגורה!" - הילד לא אשם ! ההורה אשם ! אל תתניעו את הרכב כל עוד הילד, או בעצם כל מי שנמצא ברכב, חגור! אני ממליץ לכולכם להכנס לאתר המצורף כלינק ובו פירוט על קורס קצר מאד לטיפול במצבי חירום רפואיים (כמובן חינם), ליצור איתי קשר ו...קדימה הפועל הטלפון שלי : 739081 - 057 ובבקשה בימי ובשעות העבודה ! הרבה בריאות
אמנון מרגלית

שכחתי....בקשר לפרסומות....../images/Emo43.gif

גם לדעתי הפרסומת מחרידה ומוגזמת. אז : א. שלחתי אימייל גם לגל"צ וגם להנהלת הערוץ השני . ב. הפסקתי לשמוע גל"צ ולצפות בערוץ השני עד להפסקת הפרסומות. הרבה בריאות
אמנון מרגלית

limori

New member
כמה שאה צודק ../images/Emo18.gif

תוסיף הודעה גם בפורום חינוך לגיל הרך

אלה_ה

New member
אני רק חצי אשמה ../images/Emo3.gif

אני חוגרת את הילד בקנאות ומקומם אותי לראות כמה לא עושים את זה. אבל אין לי מערכת כריזה להעיר להם.. אבל כמה זמן אני כבר אומרת לעצמי שאני חייבת ללכת לקורס עזרה ראשונה לילדים ולא מוצאת את הזמן.. וברשותך אוסיף לינק לאתר שלך בקישורי הפורום.

../images/Emo51.gif וזמן הוא סימן....../images/Emo43.gif

להעדפותיך . אני חושב שהנושא חייב להיות בעדיפות עליונה וניתן לפנות פעם בשנה 3 שעות לקורס כזה ועוד שעה לתרומת דם (בשביל הביטוח)... אני מודה לך על הכנסת האתר לקישורי הפורום. הרבה בריאות
אמנון מרגלית

"מה, אבל זה רק פה שני מטר / 5 דקות" ../images/Emo46.gif

אני רוצה לשתף אותכם בהפתעה לא נעימה שהיתה לנו בגן של בתי. בתנו מתחנכת בקיבוץ באיזור מגורינו. באסיפת ההורים לקראת פתיחת השנה הגננת סיפרה לנו בדרך אגב שהם לוקחים את הילדים לטיול רגלי כדי לראות פרחים בגבעה סמוכה. אחד ההורים התענין איך יש לפעוטות כוח לחזור ברגל. אז מנהלת הגיל הרך שהיתה נוכחת אמרה "אין בעיה, אנחנו מחזירים אותם ברכב". וכל ההורים, כעשרה זוגות, הנהנו בראשם. חוץ ממני ובעלי, הנודניקים ההיסטריים. אני שאלתי: "אז יש לכם ברכב כסא בטיחות לכל ילד? איך אתם מסיעים אותם?" אז נענתי שלא, אבל אין עם זה בעיה כי "זה רק בתוך הקיבוץ" , הילדים יושבים על ברכי המבוגרים (אלוהים ישמור!!!!!) ו/או חגורים ביחד איתם (סכנת מחיצה!!!). אני ובנזוגי לא ויתרנו ואמרנו שלדעתנו (ואגב, גם לדעת החוק!) פעוטות בני שנתיים חייבים לנסוע ברכב אך ורק בכסא בטיחות מתאים ובשום פנים ואופן לא בצורה שתוארה. כל שאר ההורים תלו בנו עיניים משועשעות ו/או העירו הערות בסגנון: "מה אתם דואגים, זה בסדר, זה רק חצי קילומטר" . ומנהלת הגיל הרך חזרה ועמדה על כך "שאין אם זה שום בעיה, וככה אנחנו תמיד עושים". בסופו של דבר, אנחנו הבהרנו שבשביל הילדה הפרטית שלנו, ועוד איך יש עם זה בעיה, ואם ככה שתשאר בגן עם מטפלת בזמן שהם יוצאים לטיול הזה. אבל תראו מה זה - במקרה הנושא עלה. ואם לא הייתי שואלת, אף אחד לא היה חושב שצריך ליידע אותי שמסיעים את הבת שלי ברכב, ללא אמצעי מיגון כלשהו, עם נהג שאני לא מכירה ולא אישרתי. וכמה שאני מקפידה תמיד תמיד לחגור אותה, אפילו בנסיעה בתוך החניה, היתה פה פירצה שרק במקרה גיליתי אותה. כנראה שרק כשיקרה האסון הם ילמדו שבטיחות זה ענין של הסטריה ופחדנות.

תיקון לשורה האחרונה בהודעה

כמובן שצריך להיות כתוב בשורה האחרורנה "שבטיחות זה *לא* ענין של הסטריה ופחדנות"

../images/Emo45.gif יכול היות...../images/Emo43.gif

שהצלת את חיי ילדתך
עד כדי כך זה קריטי
הרבה בריאות
אמנון מרגלית

למעלה