תאונות פגע וברח

תאונות פגע וברח

אין ספק שאחד המעשים השפלים המכוערים והראויים לגינוי (ולא אמשיך...), הקורים בכבישינו הוא תאונת "פגע וברח". מן הסתם כולנו מסכימים על כך,ואין צורך להרחיב בנושא. יחד עם זאת אני מבקש להעלות את הנושא לסדר היום - לא נראה לי הגיוני,סביר ומתקבל על הדעת,שנהג לא רק שישתולל על הכביש, יפגע במישהו ויברח מהמקום,כאילו הכל כרגיל וימשיך לחיות את חייו בשגרה. (ולא משנה מצבו מצבו של הנפגע). אתם חושבים שלנהג כזה מותר להמשיך להחזיק ברשיון ? האם זה ראוי שימשיך לחיות את חייו כמו כולם ? האם לא ראוי שלנהג דורסן פוגען וברחן יהיה "עונש מינימום" ? מבקש את תגובותיכם, מזמין אתכם לשלוח לי גם למייל שלי,תודה.

mGmix

New member
אתה צריך להתבונן קודם מהצד הנגדי.

מאיזה סיבה בנאדם פוגע באחר ובורח? רק אם הוא עשה משהו לא חוקי: אין לו ביטוח או רישיון, או שהוא לא מורשה לנהוג על האוטו (אוטו גנוב לדוגמא) וכ'ו וכ'ו. מי שבורח יודע שאם יתפסו אותו הלך עליו, לכן הוא בורח.

אם הוא בורח אז . . .

אני מבקש להעלות את המודעות בנושא הזה - לא יתכן שעל הכביש ינהגו נהגים פושעים ועבריינים ואם חלילה הם פוגעים במישהו הם יפקירו אותו ויברחו מהמקום. אנו חייבים לעשות STOP ! ! ! להפקרות הזו ולפגיעה חסרת הרחמים שמתרחשת בכביש, כל מי שתומך ומוכן לפעול ולתרום מוזמן ומתבקש לכתוב אלי, בתודה מראש על שיתוף הפעולה.

eitan-as

New member
צריך עונש מאסר עם תקופת מינימום

בנוסף, שלילת רשיון לתקופה ארוכה. שניהם, ללא יכולת חנינה או השפעה כלשהי של קשרים במשטרה או בפרקליטות/עו"ד טוב/נסיבות מקילות. מי שפוגע באדם אחר ובורח מבלי להגיש עזרה, לא צריך להיות חלק מהחברה החופשית ומקומו מאחורי הסורגים. איתן.א.

../images/Emo24.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo91.gif

אני פונה מבקש ומזמין כל מי שהנושא חשוב לו,והחיים יקרים לו ולמשפחתו להצטרף לפעילות בתחום, ניתן לכתוב למייל שלי. דרך אגב שלילה ל צ מ י ת ו ת ! ! ! אדם (???) שעשה מעשה כזה לתת לו שוב רשיון לאחר שפגע דרס והפקיר ? רשיון לכלא ! ! !

אהובה.א

New member
צודק בהחלט

הבעיה היא שאולי יש חוקים במדינה ויש מי שאוכף אותן , אולם כשזה מגיע למשפטים - זה מהם והלאה. בתי המשפט עמוסים לעייפה מכל עבירות התנועה למיניהם. בכדי להוריד מבתי המשפט הזמנות לדין - מה שצריך לעשות הוא - 1. ליישם קנסות כבדים ביותר על עבירות שבתוספת (אור אדום, פס לבן ועצור). 2. להוסיף גם דיבור בסלולרי בזמן נסיעה כעבירה שבתוספת ולקבוע קנס גבוה מאוד. לא לוותר כאן. אבל הבעיה בכל האכיפות היא ששוטרים מעדיפים "לתפוס" נהג שנוסע במהירות של 110 קמ"ש בכביש שהמהירות המותרת בו היא 80 קמ"ש כי זה הרבה יותר קל מלתפוס נהג שעובר באדום או לא עוצר בעצור או עובר פס לבן. ברגע שהמשטרה תתחיל לקנוס נהגים בצורה כבדה ולא תשלח הזמנה לדין בשל כל עבירת תנועה - לבית המשפט יהיה זמן יותר לטפל בנהגים עבריינים שבעקבות עבירת תנועה חמורה ביותר הורגים בדרכים. הם לא פחות רוצחים. דינם של אלה בכלא ויש לשלול את רשיונם לכל החיים.

למעלה