תאונות

תאונות ../images/Emo18.gif ../images/Emo59.gif ../images/Emo166.gif

היום בשעה 21:00 תתארח יעל הדיה בפורום ספרים וספרות, ותשוחח עם הגולשים על ספרה האחרון המועמד לפרס ספיר- "תאונות", כל זאת במסגרת שבוע הספר העברי הקרב ובא אלינו... אתם מוזמנים לגשת כבר עכשיו ולהשאיר שאלותיכם!

כרמית.

New member
אני חייבת לומר שזה ממש מרגיז

שארבע הודעות בעמוד הראשי של הפורום הם "זבל" של הנהלת הפורומים. באמת.

adam_a

New member
אין הרבה דברים שאפשר לעשות בנדון

הפורום הוא על השרתים של "תפוז" ולכן הוא מחוייב כמובן לכללים ולמעמד ההנהלה של הפורום שהם חלק מצוות תפוז... ואם ימחקו הודעות הנהלה אז ימחקו גם את הפורום ה"בעייתי"
משהו בסגנון- במקום שבו מוחקים הודעות הנהלה ימחקו גם אנשים... אדם

האמת שהאינסטינקט הראשוני היה

למחוק את ההודעות האלה... אי לא מבינה למה לא יכלו לצרף את כל ההודעות יחד? (במיוחד אלה שפורסמו באותו יום!).

adam_a

New member
מאוד מאוד מאוד

לא ממולץ... (מנסיון) ולפעמים אכן מתפרסמות הודעות שכאלו באותו יום אך בשעות שונות. כל הודעה מייצגת אדם אחר אשר מתארח בפורום אחר בשעה אחרת
ולכן, הנהלת הפורומים החליטה לפרסם כאלו הודעות בנפרד בכל הפורומים בתפוז. ודמו בראשו של המנהל שימחק אותן...(אני גם לא בטוח שההנהלה תעריך את העובדה שהכנסת את אחת ההודעות שלהם ל"ללוח" אבל אני בולם את פי וממני הם לא ישמעו על כך
). צריך להבין שזה אחד מהדברים שיש בפורומים שנמצאים תחת שרת שהוא פורטל יחסית גדול... את תמיד יכולה לבנות פורום בעצמך...
על שרת משלך
שלך, אדם

זה דווקא מאוד מקובל,

בפורומים רבים בהם יש "לוח" כמו בפורום מאגיה, זה מקובל להעביר את כל הודעות ההנהלה אל הלוח.

adam_a

New member
זה דווקא לא ממש

מקובל. ובאותה מידה אפשר פשוט להעביר את ההודעות של ההנהלה מהדף הראשי לדף אחר. וכמובן, תמיד אפשר להכין לוח שכזה ולשים בו את הודעות ההנהלה ואז למחוק אותו ב..."טעות"
אבל שטויות... אם את רוצה למחוק, להעביר, להעלים וכו´ את הודעות ההנהלה אני לא אפצה את פי
אדם

למעלה