תאונת אוטובוס - האם כדאי לתבוע?

yael1985

New member

שלום , ב-11/11 נסעתי בדרכי לעבודה באוטובוס , שהיה די מלא באנשים ולא היה מקום לשבת. עמדתי והחזקתי במוט שיש מלפנים של המושבים האחוריים. כשבאתי לאפשר לאנשים לרדת בתחנה שלהם זזתי שמאלה והנהג פגע בי עם הדלת האחורית בחלק השמאלי של הפנים וכן שבר לי חתיכה קטנה מההשלמה של השן הקדמית שלי , יש לציין שלא ירד לי דם אלו היו מכות יבשות. האנשים באוטובוס טיפלו בי , רשמתי את כל הפרטים של הנהג ומס' אוטובוס ושעה. הלכתי לקופ"ח ופתחו לי תיק וביקשו ממני טופס 250 מהעבודה. נפגעתי 2 תחנות לפני התחנה שבה הייתי אמורה לרדת. הרופא הביא לי שבוע חופש. יום רביעי שעבר חזרתי לעבודה במשרה מלאה אך עדיין עם כאבי ראש חוזרים. המזכירה בקופ"ח שמה לי בטופס של ביטוח לאומי חותמת שזוהי תאונת דרכים מכיוון שרכב פגע בי. החשבת שכר שלחה כבר את הטפסים והסבירה לי שאת הימים שהייתי בחופש ישלמו לי תוך שבועיים שלושה. כעת אני רוצה לתבוע את חברת האוטובוסים של דן , את הביטוח שלהם! אף פעם לא תבעתי , ואני לא יודעת איך עושים זאת. מה עושים? לאן פונים? איך מוצאים עו"ד טוב שמתמחה בתאונות? יש המלצות? יש לי תמונות של הנפיחות בעיניים , של סדק בשיניים , אישור מהרופא שיניים שהשיניים שלי חטפו זעזוע קשה. תודה לעונים. יעל.

שלום רב, אם הייתי מקבלת שקל על כל פעם שמישהו היה שואל אותי אם כדאי לתבוע... ובכן, זה תלוי, אני מציעה לראות בכך ככסף שלך שמוטל על הרצפה, האם תתכופפי להרים אותו? יש אנשים יגידו בוודאי שכן, ויש שיגידו, יתפס לי הגב זה קשה, מעייף וכו'. בכל מקרה, את רוב הפעולות ההתחלתיות כבר ביצעת. כעת נותר לך ללכת למשטרה, לפני או אחרי שתפני לדן ותבקשי את פרטי הביטוח , זה לא משנה, כי אם תגידי למשטרה בלי פרטי הביטוח הם כבר יפנו לדן. אני מציעה להמשיך טיפול רפואי, לתעד את כל התלונות, לשמור קבלות על הוצאות, ולגשת ליעוץ משפטי אשר יעריך את זכויותייך בתיק זה. בהצלחה

למעלה