תאונת דרכים חדשה

alegria2

New member
תאונת דרכים חדשה

עברתי תאונת דרכים לפני חודש. היום אני בחופשת מחלה לעוד חודש נוסף עם שבר ביד וללא יכולת לבצע פעולות יום - יומיות וגם לא לעבוד. שאלותי הם: 1. מה הם סדר הדברים שעלי לעשות מעבר לשמירת המסמכים הרפואיים? 2. האם חודש אחרי התאונה עלי לפנות כבר לעו"ד כדי לפתוח תיק או להמתין עד החלמה סופית? תודה.

מה לעשות לאחר תאונת דרכים

שלום רב, הכי חשוב זה לגשת למשטרה ולדווח להם על התאונה על מנת שיהיה לך אישור משטרה. אח"כ עם האישור את פונה למיון, על מנת שהטיפול רפואי יכוסה. שמירת מסמכים רפואיים, קבלות, תלושי שכר, וכל דבר הקשור לתאונה. וכן את כבר יכולה לפנות לעו"ד, למרות שבפועל די מוקדם לפנות לפיצוי, אך גם גיבוש התיק לוקח זמן. בברכה,

alegria2

New member
מה לעשות לאחר תאונת דרכים - המשך

תודה על התשובה. דיווחתי על התאונה במשטרה וכן הסדרתי את עניין המיון אני עדיין בשלבי איסוף כל החומר הרפואי ( עברו כמעט חודשיים ואני עדיין בחופשת מחלה מאושרת) רציתי לדעת: 1.האם יש קשר ישיר בין ההכנסה לבין הפיצוי בגין תביעת הביטוח? 2. למה מרתיעים אותי מפני חוקרי ביטוח? תוודה על ההתיחסות, ותשומת הלב, alegria2

המשך תאונת דרכים

שלום שוב, כן, יש קשר ישיר בין ההכנסה לפיצוי, ובהתייחס לגיל הוא מהווה רכיב עיקרי בפיצוי. חוקרי הביטוח הם לא לטובתך, הם יכולים לסובב משהו שאמרת לגמרי לרעתך, זהו תפקידם. בברכה,

virtualawyer

New member
פני לעו"ד

ואת החוקרים שיבואו "לראיין" אותך תשלחי לדבר איתו. בכל מקרה היזהרי ממעקבים סמויים וכד'.

tal3351

New member
עורכת דין טל

כבתביעה לקבלת פיצויים עבור נזקי גוף, גובה הפיצויים עבור אובדן כושר השתכרות וכן עבור כאב וסבל וראשי נזק נוספים, נקבע על בסיס חוות דעת מומחים רפואיים הקובעים, בין השאר, גם את אחוזי הנכות הצמיתה שנותרה לנפגע. על מנת לעמוד על זכיותייך עלייך לפנות לעו"ד ולייעוץ משפטי בכדי למצות את כל זכיותייך מול חברת הביטוח. טל שביב, עו"ד [email protected]

למעלה