תאונת דרכים עקב מעבר באדום

BrEakID

New member

שלום , אתמול עברתי תאונת דרכים עקב מעבר ברמזור אדום (טעות שלי כאשר קלטתי שאני ברמזור אדום במקום ללחוץ על גז בלמתי)ניכנס בי אופנוע מאחור לא קרה כלום לא לרכב ולא לאופנוע, הנהג סובל מנקע קל ביד . באותו רגע לא הוזמנה מישטרה הבחור נסע לבית חולים . הוא היתקשר אלי עכשיו ומבקש להיפגש כדי לא לערב את המישטרה ואת חברת הביטוח. מה אתם ממליצים ?!? להיפגש או להפעיל ביטוח ? הוא אומר שתלונה במישטרה על כזו עברה זה שלילה ובלאגנים שחבל על הזמן. האמת שזו פעם ראשונה שאני עושה תאונה ואין לי אפילו עברת חוק אחת שקשורה בנהיגה. בתודה מראש.

שלום רב, להפגש אף פעם לא יכול להזיק, אבל בוא נבחן לרגע את הסיטואציה מנק' הראות שלי. אתה אומר שלא נגרם נזק רכוש לרכבים המעורבים, יופי. אתה אומר שנהג האופנוע יש נזק גוף, זה אומר שהוא אמור לתבוע את ביטוח החובה שלו. לכן נשאלת השאלה אם לנזק גוף הוא לא צריך אותך, וגם לא לנזק רכוש, למה הוא רוצה להפגש איתך? יתכן מאוד, וזאת השערה בלבד- שאין לו ביטוח חובה והוא צריך שמישהו ישלם לו עבור הנזק גוף- כאן מתחילה בעיה. בכל מקרה כמו שאמרתי, תיפגש איתו תראה מה רצונו, תבקש זמן לחשוב ואל תחתום על משהו לפני שאתה בודק שהוא תקין גם קביל. בברכה,

למעלה