תאונת דרכים

תאונת דרכים

לפני כחודשיים לקחתי טיול "מאורגן" עם מדריך לסיור של שעתיים על טרקטורון. המדריך נסע ראשון ואנחנו אחריו. נסעתי עם חברה שלי שנהגה ובשלב מסוים התהפכנו. למדריך לא היה בקבוק מים אפילו, שלא נדבר על ערכת חבישה או פלסטר. ורק אחרי עשר דקות הוא החליט שאני לא יכולה לחזור על הטרקטורון שבאתי איתו וקרא לגיפ, שיקח אותי חזרה לאיזור הרכב. משם נסענו עצמאית לבית החולים. שם נקבעה לי פריקה של עצם הבריח בכתף. ומאז אני בפיזיותרפיה. כאשר ניתוח מומלץ רק לספורטאים שמרימים משקולות וכו'. העצם לא תחזור למקום עם הזמן, אך היד תחזור לתפקד כרגיל. רציתי לדעת האם תובעים את חברת הביטוח של הטרקטורון, או את ביטוח לאומי? והאם יש אפשרות לתבוע את בעל החברה עצמו שלא שלח את המדריכים שלו לקורס רפואה דחופה בסיסי (נניח הם ישר הזיזו אותי אחרי שעפתי, מה אם היה שבר בצוואר?). יש לציין שאני לא עובדת, אני סטודנטית ככה שלא הפסדתי ימי עבודה אלא לימודים.

תאונת דרכים

שלום רב, אכן יש לך עילת תביעה כנגד חברת הביטוח של הטרקטורון, לגבי ביטוח לאומי -תוכלי לגשת לנכות כללית אבל היות ואין הפסד הכנסות לא תקבלי מהם כסף אזי אין טעם. את כמובן יכולה לתבוע את בעל הטרקטורון, לא בטוח שיצא מזה משהו, והאמת חבל על המאמץ, כי יש לך זכאות מחברת הביטוח. בברכה,

למעלה