תאונת דרכים

mitzipitzi1

New member
תאונת דרכים

לפני כמעט שנה עברתי תאונת דרכים, אני נהגתי ברכב והתאונה קרתה באשמת הנהג הפוגע. קיבלתי פיצויי נזקים לרכב ובנוסף הגשתי תביעת גוף לביטוח החובה של בעל הרכב (אבא שלי). הייתי במיון ושם אמרו לי שכשיש לי כאבים, לקחת משככי כאבים. מאז אני סובלת מכאבי גב ולוקחת משככי כאבים. לא הלכתי לרופאים, כי במיון עשו לי צילומי רנטגן ואמרו לי פשוט לקחת כדורים כשיש כאבים. נראה לי שאם יש לי כאבים אחרי שנה משהו לא בסדר כל כך. הלכתי מדי פעם לרופא משפחה והתלוננתי על כך, ונאמר לי לקחת כדורים לכאבים (?) השאלה היא כזו- מה אני אמורה לעשות עם התביעה. אין לי אישורים רפואיים מעבר לדוח שקיבלתי במיון בזמנו, האם זה יעזור אם כעת אפנה לאורטופד? ומה זה בכלל יעזור אם כל הזמן שולחים אותי לקחת כדורים? בביטוח אמרו לי לא לסגור את התביעה כל עוד יש לי כאבים. עדין יש לי כאבים. מה אני אמורה לעשות? התביעה לא תיסגר לעולם? ועוד שאלה, אם אני תובעת את הביטוח שלי- אני צריכה עורך דין? תודה..

תאונת דרכים

שלום רב, בהבט הרפואי, הייתי כן ממליצה לך לגשת לרופא, שיבדוק אותך ותשמעי דעתו לגבי המשך טיפול. לגבי התביעה, את יכולה להסתייע בעו"ד זאת לא חובה כמובן, אבל יותר מומלץ. גם אם נותרו לך ויוותרו לך כאבים, יש דרך לדעת ולחשב, כיצד זה מתבטא בפיצוי הכספי, ואז אפשר כן לסגור את התביעה בהתאם. אבל לצורך כך, תצטרכי לפנות לאיש מקצוע. בברכה,

Acct

New member
אולי תחליפי רופא?!

עברה שנה מאז התאונה ונותרת לסבול מכאבים. לתשומת ליבך - שנה אחרי התאונה - זהו זמן שיש להגיש תביעה לבית משפט, במיוחד עם את מוגבלת ויש פגיעה בתפקוד שלך. ציינת שפנית מספר פעמים לרופא והתלוננת על כאבים. פנית רק לרופא משפחה? פנית גם לאורתופד? נוירולוג? רופא מתחום אחר? הרופאים מתעדים כל פגישה. תפני לקופ"ח ובקשי העתק מכלל התיקים של הרופאים שאליהם פנית כתוצאה מהתאונה. תפני גם לאורתופד טוב ולרופאים בתחומים אחרים, ככל שקיים צורך בהם, תספרי להם את כל ההשתלשלות שיבדקו אותך ויתנו לך נייר רפואי. תרוצי אם החומר לעו"ד בעוסק בתחום נזקי גוף לשם בדיקה - האם מצבך דורש הגשת תביעה או עדיף "לסגור" תיק במו"מ עם חברת הביטוח. אם אין לך רקע רפואי קודם עם בעיות מהן את סובלת כתוצאה מהתאונה - זה יתרון.

למעלה