תאונת דרכים...

slayer5

New member
תאונת דרכים...

לק"י היי! נסעתי היום בכביש המחודש של שדרות תש"ח (או שגם לחלק הזה קוראים אבי האסירים? אין לי מושג...), בחלק שהוא מצטלב עם רחוב הרצל (וואי, איך סיבכתי. בקיצור: בצומת הרחובות שדרות תש"ח-הרצל). ובדיוק כשפניתי ימינה לכיוון הרכבת הייתה תאונה בנתיב לידי. משאית התנגשה ברכב פרטי. מישהו שמע על זה משהו? דיווחו על המקרה או על מצב הנהג של המכונית הפרטית? אני ממש ממש בהלם, עד עכשיו. ואני אשמח לדעת מה קרה לנהג המכונית הפרטית... תודה וחג שמח לכולם!

כמה נזקים כמה נזקים !

הכביש המקביל שכיוון את כל התנועה מצומת עין הקורא שהגיעה מת"א מצפון, יבנה מדרום ופלמחים ממערב נסגר, ובמקומו פתחו את כביש שד' תש"ח שהביא את התנועה 200 מטר לתוך ראשון לעומק הרצל, במקום להגיע לצומת הרכבת וגן הורדים ישר, אז מגיעים לצומת הרצל - היכל הספורט, תנועה זאת הורסת את איכות הסביבה בתוך ראשון כי היא מביאה זיהום ענקי בבוקר ובערב במקום הכביש עוקף ראשון שהיה קיים, אז הנהיגו את התנועה מעבר לשולי ראשון, לתוכה. הכביש החדש גם אינו מתוכנן טוב כי הוא יוצר פקקים אדירים בבוקר ובערב (שעות ההליכה וחזרה לעבודה,בי"ס וכו') הכביש מופעל ע"י רמזור קצר אשר מעביר במקרה הטוב 3 מכוניות כל פעם, כשיש פקקים של 30-50 מכוניות. משכונת המערב הישן לשכונת רמז קיים נתיב אחד, לעומת שניים שהיו בעבר, שמאלה קיימים שני נתיבים (אחד מהם משמש לישר גם) וימינה במקום להזרים תנועה שמו רמזור ששולט על שני נתיבים. מצב זה ורמזורים קצרים יוצרים פקקים ענקיים בגישה לתוך ראשון וכיוון נס ציונה, הרכבת, וכו'.. תכנון גרוע, ביצוע גרוע. כל זה בשביל להעביר פסי רכבת בכביש שהיה מקביל לשד' תש"ח. כרגיל במדינה הזאת עובדים טלאי על טלאי ותרבות הכסת"ח ויהיה בסדר יוצרת נזקים. אם הם רוצים לשפר אז שלא יהרסו משהו אחר, שיעבדו על התשתיות ויחשבו יותר בהיגיון. גם ככה מסביב יש פרדסים שאפשר למתוח את גבול הכביש והתנועה. ארצה לשמוע את תגובתכם! דרך אגב, אני לא מתקרב לכביש הזה, בנסיעתי לכיוון מזרח (שכונת גן נחום) הנחתי את משפחתי וחבריי לרדת ברחוב קפלינסקי-ינובסקי להרצל, לפנות ימינה ואז ברמזור שמאלה מקצר את הנסיעה בכ3-4 דק' בגלל הפקקים והרמזור הקצר בשד' תש"ח. תודה סימבה.

למעלה