חתולית היחיד
New member
תאונת דרכים
שלום לעו"ד
אבי עבר תאונת דרכים, הייתי בפגישה ראשונה אצל עו"ד שנתן לי 2 מסמכים שצריך לחתום עליהם- יפוי כח והסכם שכר טרחה. בשניהם רשומים 2 סעיפים שאני או לא כ"כ מבינה-אשמח להסבר. לפני כן- העו"ד אמר לי שברגע שחברת הביטוח-אם תרצה פשרה על הסכום הוא יצטרך להתייעץ איתי לפני כן ואני אצטרך לחתום/או אבי כשיוכל. בטופס שכר טרחה רשום באחד הסעיפים ש- במידה שהנתבעים(חב' ביטוח) הציעו ללקוח פשרה, בסכום פיצויים מסויים והלקוח(אבי) סרב לקבל ההצעה יהיה עוה"ד זכאי לשכר טרחה מהסכום שהוצע ע"י הנתבעים לפי הגבוה מבין השניים. למען הסר ספק יצויין כי כל האמור בס"ק(?) זה ייחשב כשכר הראוי והמוסכם ויחייב את שני הצדדים כשכר ראוי. - אבל אם אבי לא רוצה פשרה ורוצה להמשיך עם התהליך מדוע מגיע לעו"ד שכ"ט, עוד לא הסתיים התהליך... דבר שני: עוד כתוב בהסכם יפוי הכח באחד הסעיפים שהלרוח/אבי ממנה את באי כוחו-עו"ד להתפשר בכל עניין הנוגע או הנובע מהעניינים האמורים לעיל לפי שיקול דעתו של בא כוחי ולחתום על פשרה כזאת בבימ"ש או מחוצה לו. בסעיף אחר- לנקוט בכל הפעולות ולחתום על כל מסמךאו כתב בלי יוצא מן הכלל אשר בא כוחי ימצא לנכון---- זה דברים שהלקוח צריך להחליט אם הוא מסכים--- העו"ד צריך יפוי כח בשביל דברים אחרים אני חושבת אבל לא להתפשר במקום הלקוח---אשמח לתגובתך מצטערת על ההודעה הארוכה אבל אני או שלא מבינה מה כתוב -כי זה מאוד לא נראה לי
שלום לעו"ד