תאונת הטרקטורון.. אני שרדתי..

OceaND

New member
תאונת הטרקטורון.. אני שרדתי..

היי לכולם.. אני מניח שחלק פה שמעו על התאונה שהיתה עם הטרקטורון לפני חודש. התאונה קרתה לי ולחבר שלי ז"ל שנהרג. עד עכשיו לא הגבתי פה כי חשבתי שזה בטח לא קשור ולמה לי להעציב אנשים אבל אני התחלתי קצת לחקור את כל המקרה, כי אני בעצמי לא זוכר הכל, ולגלות פרטים. נתקלתי גם בכמה הודעות על המקרה מהפורום כאן. אם למישהו במקרה יש שאלה או משהו בקשר לתאונה או משהו אני אשמח לענות. אני עכשיו בהחלמה בבית ומצבי משתפר אבל לצערי רז דרורי, נפש מדהימה, שקטה וחייכנית, יהיה זכרו ברוך שם למעלה, נהרג בצער רב. אני לא שומר טינה לאף אחד ולא כועס על אף אחד. רק רוצה להגיד לכל מי שנוסע תעשו חיים שם אבל תזהרו ותשימו לב כשאתם נוהגים. אני אישית לא זוכר מה קרה ולמה היתה התאונה שלנו (איבדתי את הזכרון לכמה ימים בגלל התאונה) אבל בכל מקרה תהיו זהירים ותשימו לב סביבכם, זה הכל.. רק תזהרו בכבישים וכל השאר יהיה בסדר. אז יום טוב לכם פה ורק בילויים ושמחות.. דודי גלבנדורף

עוז 18

New member
החלמה מהירה..

אני נורא שמח שאתה בסדר ושיהיה לך החלמה כמה שיותר מהירה

1אניטוש

New member
../images/Emo10.gif..מצטערת על כל מה שקרה

אבל שמחה שלפחות כתבת לנו את ההודעה ושאתה בסדר, שתהיה לך החלמה מהירה ותרגיש טוב! ושבחיים לא תצטרך להתמודד עם כאלה דברים..

פרילי

New member
שלום מה שלמוך תכנס וגם אתם תכנסו

אני לא דיועת איזה תאונה זו הייתה זו התאונה שמישהו היה בקומה ?? לא משנה משתתפת בצערך ומקוה שתחלים מהר :) ואנשים תעשו לעצמכם ולאנשים שאוהבים אותכם אל תקחו אופנעים זה לא שווה את זה !!!!! באמת תעזבו את זה אפשר להתסדר שם גם בלי זה עם זה לא כאב גופני זה יכול להיות נפשי וכספי תתרחקו מהאופנעים האלה תעשו לעצמכם טובה ! תהנו תבלו אפשר לעשות את זה גם בלי האופנעים האלה אני מבטיהח לכם :) תהנה לכם ותשמור מרחק מי זה ותשמרו עליכם !

קודם כל...

אני רוצה להודות לך על זה שנפתחת וסיפרת לנו...באמת שמעשה זה אולי ימנע מכמה אנשים לשכור טרקטורונים או אופנועים וזה ימנע גם הרבה תאונות. אני מאחלת לך שתהיה לך החלמה מהירה, ושתרגיש הכי טוב שבעולםםםםם... באמת עצוב לשמוע שבגלל תאונות מתבזבזים חיים של אדם יקר.. שיהיה לך רק טובבבבב ותמיד תזכור את רז שהיה חבר מדהים בשבילך! ואם תרצה אוזן קשבת או עזרה אנחנו תמיד פה בשבילך!

למעלה