תאונת ממג תגובה לדודו

eshchari

New member
תאונת ממג תגובה לדודו

דודו היקר אנני יודע כמה שנים הנך עוסק בענף הרחיפה אך אנסה להרגיע אותך בכמה נושאים. 1. גם אני וגם עמירם שרון "נוגעים" בנושא הרחיפה מזה כמה שנים. 2. אני באופן אישי אבדתי אצבע בתאונת ממ"ר. 3. גם אם תחשוד ששייך אני למטיפים בוודאי שמת לב שעד היום לא הופעתי בשום פורום ולא סתם מכיוון שאיני מהמקטרים. 4. עמירם שרון באם אינך יודע הנו שופט בדימוס ואיני חושב שתחשוד בו כאחד שמדבר סתם. 5. אני עדיין מחכה לטייס ראשי שיחקור את הארוע ופניתי ליור האגודה ברגע שקרתה התאונה. 6. לא פורסמו פרטים כולל מזהים על הטייס והמקום מכיוון שאיני מלבין פני טייס ברבים למרות שבמגביל לעמירם אומר שגם לי היה ארוע שגבל בפלילים עם הטייס הנפגע שגם אז יצא בנס ולא למד לקח עד לתאונה הנוכחית בתקווה שהפעם ולאחר שטייס ראשי ישוחח איתו ישוב לפעילות במסגרת התקנות וההנחייות הקימות בענף הרחיפה. ואם בדברי הצלתי נפש אחת בישראל הריני "מבסוט" אילן

dudu200

New member
תשובה

לשאלתך אני כארבע שנים בענף ורוב נסיוני חויתי על בשרי לענינינו וקח את זה כעצה ולא שום דבר אחר אם אתה רוצה לעזור ללא פניות (בלי שום פגיעה בך אני כותב זאת בגלל שהתפתחה בארצנו תרבות רייטינג שכל מי שמצהיר על מישהו אחר כעברין מוצא סביבו קהל צדקניות)פרסם כמה שיותר פרטים לא כולל זיהוי מחמת צנעת הפרט (למרות שזה מתפרסם בענף ולא צריך להוסיף) אתה בודאי מכיר את התופעה שכל אחד יודע יותר טוב או את החידה למה ישראלי לא דופק ברחוב?,,,שלא יבואו עוד מאות להראות לו איך עושים יותר טוב,ושוב מבלי לפגוע פרסום נטו ומסקנות או עיצות פרסם אחרי חקירה מקווה שלא העלבתי

למעלה