תאונת עבודה בחריטה

zvika f

New member
תאונת עבודה בחריטה

בשעת חריטת שכבת סגמנטים של הכד(עדיין לא הגיע לחצי גובהו המתוכנן) התבקע החלק בשעת סיבובו על המחרטה. תוצאה-חתכים במצח ועל האף ומכה חזקה בראש(מזל גדול היה לי) מחר בבוקר נתחיל הכל מהתחלה

yulevi

New member
נמנה ועדת חקירה../images/Emo18.gif../images/Emo18.gif../images/Emo101.gif../images/Emo122.gif

בטח עבדת
ללא אמצעי הגנה,מגן |
כפפות
מגן

רק בריאות צביקה , התאונות הן עקב אכילס של

ההנאה , יש לך מושג מדוע זה קרה.? לקיחת שבב גדול מדי? חוסר המתנה בהדבקה ? סדק בלתי נראה בבסיס? שתהיה לך שבת שלום עזר

yoavliberman

New member
מסיכה או משקפיים?

הדאגת אותנו צביקה! אני מקווה שאתה מרכיב מסיכה בזמן החריטה? רוב בריאות, יואב

Ofer Ringer

New member
צביקה, אם זו הפעם הראשונה

יצאת בנס, וזה השיעור שמנחה להשתמש במסיכה. גם אני עברתי את השיעור הראשון ללא נזקים גופניים, אך מאז משתמש במסיכה.

arsar

New member
... ולמחרטה שלום! מקוה שיצאת בשלום, ו---

כמו תמיד - משהו לומדים מזה. מהו שלמדת?

Ron 99

New member
רק בריאות !!! מקוה שאצלך הכול בסדר, היתר

זה פחות חשוב וניתן לשחזר.

milch

New member
הכלי לא מענין

צלם את עצמך, אין כמראה עיניים, הרבה יותר קל לשכנע לנקוט באמצעי זהירות כאשר רואים את התוצאה ולא את הגורם (במיקרה הזה). יותר חשוב מזה שלמרות הכל אני מקווה שיצאת יחסית "בזול".

zvika f

New member
פינוקים וסימפטיה

עם פינוקים כאלו מצד המשפחה וסימפטיה כזו מצידכם אני שוקל אם לא כדאי להפצע כל שבוע
תודה על הסימפטיה תאונה דומה קרתה לי בעבר תוך כדי חריטת עץ טבעי(green wood ) שנבעה מהמצאות סדק בלתי נראה בעוּבּד.מאז אני נוהג לבדוק את העוּבּד לעיתים תכופות להמצאות סדקים.אצטרך לאמץ בדיקה דומה בשעת חריטת סגמנטים.

אחחחחחחחחחח.... גברים......./images/Emo2.gif

דווקא הפתעתם אותי עם הסולידריות...אבל, שאפו....
הייתן שהקרחת המושלמת ניזוקה?????????
טוב, גם לי יש את הפציעות שלי (ממקצוע קודם...) ואני קוראת לפציעות הללו דרגות......
.דרגות טיפשות בגין חוסר זהירות ו/או מיגון.......
איך שלא יהיה - אסור להפוך את התחביב לדבר מסוכן ומפחיד.
תרגיש טוב, תתאושש, וחזור לאהבתך. העץ.

מוטי 246

New member
התפרקות האגרטל

צביקה א. תהיה בריא ותתאושש במהרה. ב. על פי הספרות (מאחר ואני עדיין לא חרטתי סיגמנטים) מצויין כי "segments are cut with the wood grain oriented horizontally and the pieces . - האם יתכן שההדבקה לא תפסה טוב מפני שלא היתה הקפדה על האמור לעיל? glued end grain to end grain

zvika f

New member
כיתוב באנגלית

הכיתוב באנגלית התפזר על פני 4 שורות.האם אתה יכול לכתוב שוב בשורה אחת?

milch

New member
בבקשה בשורה אחת

הסגמנטים חתוכים עם כיוון הסיבים אופקית ומודבקים ב- END GRAIN (לא יודע בעברית) זה לזה. מה יש אצלך, את זה אתה יודע. שלא תדע עוד תאונות
.

למעלה