תאונת עבודה ותביעת הביטוח

שניצללל

New member
תאונת עבודה ותביעת הביטוח

לפני שבועיים עברתי תאונת דרכים כאשר נהג פגע בי מאחורה ביציאה מהחניון בעבודה בדרכי הבייתה. נפגעתי בצוואר בתאונת "וויפלאש", הייתי במיון קיבלתי 3 ימי מחלה, הלכתי לביטוח לאומי, קיבלתי את החוברת שעליי למלא לתביעה והגשתי למנהל העבודה שלי על מנת שימלאו את חלקם. (אגב הוא עדיין לא החזיר לי את החוברת ואמר שזה ייקח קצת זמן - הגיוני?). כעבור שבועיים, אני מדי פעם מרגישה כאבים כשאני מסובבת את הצוואר הצידה, כאבים שלא היו לי בעבר. חברים ומקורבים אומרים לי כי עליי ללכת לאורטופד להמשך טיפול וכמו כן להתחיל בתהליך תביעת הביטוח. האם עליי לעשות זאת? מה בדיוק הפרוצדורה? כמה זמן זה לוקח? תודה וערב טוב.

תאונת עבודה ודרכים

שלום רב, לגבי משך הזמן של המעביד, זה הגיוני ותלוי בלחץ עבודה. ראשית עלייך לטפל בעצמך, מבחינה רפואית. אם ללכת לכיוון התביעה של הביטוח, זו שאלה של כדאיות, יש לך כסף שיהיה עתיד להיות לזכותך, ואת תצטרכי לחשוב אם תרצי לקחת אותו או לא. בברכה,

שניצללל

New member
ולעניין תביעת העבודה

אני אמורה לתבוע את מקום העבודה? סיפרתי לחברים מהעבודה שהמנהל הראשי התקשר לאחל לי החלמה מהירה והם כולם אמרו שברור שהוא יתקשר מפני שהוא לא רוצה שאני אתבע אותו... במידה ואני אמורה מה עושים? אמורים להביא לי טפסים? מה בדיוק הפרוצדורה? אשמח לתשובות תודה רבה ויום טוב.

צליפת שוט

הפגיעה שאת מתארת צליפת שוט (וויפלאש) היא פגיעה נפוצה בתאונה בה נפגע הרכב מאחור. מנסיוני הפגיעה עשויה לגרום לסבל רב הן בהיבט האורטופדי והן בהיבט הנוירולוגי. המלצתי היא לדאוג למעקב רפואי וכאשר תדעי מהו מצבך להגיש את תביעת הביטוח.

ליכטמן

New member
פתיחת תיק בתאונת דרכים בדרך מהעבודה

שלום רב, חשוב להגיש בקשה להכרה של הביטוח הלאומי בתאונה כתאונת עבודה (יש למלא טפסים ולצרף אישור מהרופא המטפל) על מנת שכל הטיפול הרפואי שלך יהיה פטור מתשלום השתתפות עצמית בקופה. כמו כן, חשוב לפנות כבר עכשו לעו"ד ולהתייעץ איתו על מנת שתנהלי את התיק כנדרש - אניבטוח שתמצאי עורכידיןרבים שהפגישה ראשונה היא חינם.

למעלה