תאונת עבודה - תביעת המעסיק

שניצללל

New member
תאונת עבודה - תביעת המעסיק

לפני כמעט חודש עברתי תאונת דרכים כאשר נהג פגע בי מאחורה ביציאה מהחניון בעבודה בדרכי הבייתה. נפגעתי בצוואר בתאונת "וויפלאש", הייתי במיון קיבלתי 3 ימי מחלה, הלכתי לביטוח לאומי, קיבלתי את החוברת שעליי למלא לתביעה והגשתי למנהל העבודה שלי על מנת שימלאו את חלקם. אני אמורה לתבוע את מקום העבודה? סיפרתי לחברים מהעבודה שהמנהל הראשי התקשר לאחל לי החלמה מהירה והם כולם אמרו שברור שהוא יתקשר מפני שהוא לא רוצה שאני אתבע אותו... במידה ואני אמורה מה עושים? אמורים להביא לי טפסים? מה בדיוק הפרוצדורה? אשמח לתשובות תודה רבה ויום טוב

תאונת עבודה

לא תובעים את המעסיק. תובעים את המל"ל ואת מבטחת הרכב (ביטוח חובה). מומלץ לפנות לעו"ד לייעוץ פרטני.

שניצללל

New member
אוקיי אבל אני אמורה...

לקבל טופס 101? מה זה בדיוק הטופס הזה? המעסיק אמור ליידע אותי או שרק אם אני אבקש?

טופס

את אמורה לבקש מהמעביד למלא טופס בל/250. ניתן להורידו מאתר המל"ל - www.btl.gov.il שוב - מומלץ להיוועץ בעו"ד לפני מילוי/משלוח טפסים.

שניצללל

New member
כבר מילאתי טופס זה

מילאתי אותו ישר לאחר התאונה על מנת לכסות את החשבון מהבית חולים. השאלה שלי היא רק לדעת אם קיים טופס נוסף שעליי למלא/לקבל מהמעסיק על מנת לתבוע את הביטוח מהעבודה...

שניצללל

New member
עורכת דין ענבר...

תגובתך בבקשה?... אשמח מאד לתגובה בעניין כי איני מבינה דבר בנושא ומה לעשות, המון אנשים אומרים לי דברים שונים כל פעם... תודה.

למעלה