תאונת עבודה

מתוקה 122

New member
תאונת עבודה

שלום עברתי תאונת עבודה בנובמבר האחרון שהיא קרתה בזמן שהייתי בהפסקה הבוקר שלי ,הייתי בדרכי למיטבח לאכול ארוכת בוקר והייתי על נעל עקב מיהרתי ועיקמתי את הרגל ושברתי את השוק התחתון של הרגל שלי ועברתי 2 ניתוחים ברגלי .הריצפה לא הייתה רטובה ,ולא היה שום גורם אחר שגרם לנפילה,לא הייתה רשלנות מצד מקום העבודה שגרם לנפילה הזאת. הייתי 3 וחצי חודשים בבית קיבלתי כסף מיטעם הביטוח המנהלים שייש לי בעבודה ווקיבלתי כסף מביטוח לאומי שהכיר בזה כתאונת עבודה. ביטוח לאומי גם נתן לי 50% נכות זמנית עד אוגוסט 2008 וברצוני לדעת יש מקום לתבוע את הביטוח של העבודה למרות שלא הייתה רשלנות מיצידם ? הדבר היחיד שאני אולי יכולה ליטעון שזה קרה בזמן הפסקה ועקב הלחץ שהופעל עליי לא לאחר נפלתי . בעבר עשיתי בירור ונאמר לי שייש מקומות עבודה שעושים ביטוח במיקרא של נכות מהעבודה ,השאלה אייך אני מבררת זאת?

לשאלתך

1. ככל והמבעיד רכש ביטוח חבות מעבידים - הרי שיש להוכיח קודם כל חבות מצד המעביד בכדי לתבוע תגמולים. 2. בדקי האם המעביד עשה ביטוח תאונות אישיות ו/או נכות מתאונה ו/או אובדן כושר עבודה - במקרה זה ייתכן ותהי זכאית לתגמולים (תלוי במצבך הרפואי). רפואה שלמה וחג שמח, רפאל

מתוקה 122

New member
האם אני צריכה לבדוק זאת עם המעביד או

שאני צריכה לבדוק לפנות לעו"ד שייבדוק -אם יש ברשותו ביטחו כזה?

למעלה