תאונת עבודה

jimbo3

New member
תאונת עבודה

לפני 12 שנה נפגעתי בקרסול במסגרת בית הספר בשיעור התעמלות (הייתי תלמיד תיכון) וכתוצאה מהפגיעה עברתי ניתוח אורטוסקפי בקרסול. לא הגשתי תביעת פיצויים לבית הספר כי בית הספר נסגר אבל מילאתי טופס תאונת עבודה בקופת חולים באותו יום שניפגעתי השאלה שלי עם אני יכול היום אחרי 12 שנה להגיש תביעה לביטוח לאומי על תאונת עבודה אני יודע שיש התיישנות אבל בכל זאת אני רוצה לנסות

פציעה במסגרת ביה"ס

שלום רב, לא כל כך הבנתי אם נפצעת במסגרת היותך תלמיד, אם כן, איך מדובר בתאונת עבודה? בכל מקרה, לתביעה כללית, בתור תלמיד, מתחילים לספור תק' התיישנות מהגיעך לגיל 18, שבע שנים התיישנות. אם מדובר התאונת עבודה, ויש אישור על כך, אתה יכול לפנות לביטוח לאומי, אבל זה אומר שאם יכירו בכך כנכה, יתכן ולא תהיה זכאי לכל או למלוא הסכומים בגלל השיהוי בהגשת התביעה, אך תנסה אין מה להפסיד. בברכה,

jimbo3

New member
תגובה

הייתי תלמיד תיכון כשנפצעתי. לגבי הפגיעה יש לי טופס נפגע בעבודה מקופת חולים טופס 54. אני עדיין יכול לתבוע את בית הספר על פיצויים למרות ההתיישנות

תגובה

כאמור, אם חלפו 7 שנים מאז הגיעך לגיל 18, אינך יכול לתבוע תביעת נזיקין את בית הספר, אולם לא מזיק לנסות להגיש תביע לבטוח לאומי.

למעלה